De Zangeres Avril Lavigne

Muziek en kunstenaars Schermbeveiliging : de Zangeres Avril Lavigne

De Zangeres Avril Lavigne schermbeveiliging

Geanimeerde de Zangeres Avril Lavigne schermbeveiliging

de Zangeres Avril Lavigne Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Avril Lavigne is een Canadese pop punk zanger. Op 17 haar eerste album ging op verkoop in de Verenigde Staten. Zou het uit de singles: Ingewikkeld, Sk8er Boi, ik ben met u en Losing Grip. Haar eerste album verkocht meer dan 16 miljoen tot nu toe exemplaren. Een verzameling van beelden van de zangeres Avril Lavigne zang en dans.

Avril Lavigne, geboren Avril Ramona Lavigne Whibley (Belleville (Ontario), 27 september 1984) is een Canadese zangeres, tekstschrijfster en actrice. Lavigne werd opgevoed door conservatieve ouders. Ze groeide op met het zingen van countrymuziek en in een kerkkoor en leerde zichzelf gitaar spelen. Toen ze 16 jaar oud was tekende ze een platencontract bij Arista Records, onderdeel van BMG. Ze verhuisde naar New York City om aan een album te werken.. Download de schermbeveiliging van de Zangeres Avril Lavigne te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Muziek en Kunstenaars, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Muziek en Kunstenaars, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 91 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-09-25 08:04:14, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Muziek en Kunstenaars. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging de Zangeres Avril Lavigne van Muziek en Kunstenaars om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 1715 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 91 keer
TERUG
6
6 van 10 - 30 stemmen
No. 836 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2678 keer

Gratis Screensaver van Iron Maiden, een Britse heavy metal band opgericht in 1975 door bassist en de enige originele lid nog in de groep, Steve Harris. Na een aantal audities en lineup veranderingen, was met zanger Paul Di'Anno, gitaristen Dave Murray en Dennis Stratton en Clive Burr batterij. Het is een van de heavy metal bands belangrijkste aller tijden. Het succes is gebaseerd op hun live optredens, waarbij de beste concerten die kan worden gezien zijn.

8
8 van 10 - 22 stemmen
No. 939 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2716 keer

De muziek is over de hele wereld. Deze gouden wereldbol draagt ​​muziek koptelefoon. Het wordt ook wel koptelefoon. Tijdens het luisteren naar een headbangen nummers, wordt deze planeet springen en het maken van levendige dansen. Zelfs aan de beurt! Met deze screensaver elke computer ziet er grappig en levendig. Alles wat je nodig hebt om een dag vol energie te hebben! Geniet van onze muziek screensaver, met de meest populaire artiesten die je leuk vindt en veel inhoud over liedjes en muziek. De muzieknoten, dans en elk element uit de wereld van de muziek die u vindt het hier.