De Zangeres Avril Lavigne

Muziek en kunstenaars Schermbeveiliging : de Zangeres Avril Lavigne

De Zangeres Avril Lavigne schermbeveiliging

Geanimeerde de Zangeres Avril Lavigne schermbeveiliging

de Zangeres Avril Lavigne Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Avril Lavigne is een Canadese pop punk zanger. Op 17 haar eerste album ging op verkoop in de Verenigde Staten. Zou het uit de singles: Ingewikkeld, Sk8er Boi, ik ben met u en Losing Grip. Haar eerste album verkocht meer dan 16 miljoen tot nu toe exemplaren. Een verzameling van beelden van de zangeres Avril Lavigne zang en dans.

Avril Lavigne, geboren Avril Ramona Lavigne Whibley (Belleville (Ontario), 27 september 1984) is een Canadese zangeres, tekstschrijfster en actrice. Lavigne werd opgevoed door conservatieve ouders. Ze groeide op met het zingen van countrymuziek en in een kerkkoor en leerde zichzelf gitaar spelen. Toen ze 16 jaar oud was tekende ze een platencontract bij Arista Records, onderdeel van BMG. Ze verhuisde naar New York City om aan een album te werken.. Download de schermbeveiliging van de Zangeres Avril Lavigne te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Muziek en Kunstenaars, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Muziek en Kunstenaars, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 88 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-09-25 08:04:14, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Muziek en Kunstenaars. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging de Zangeres Avril Lavigne van Muziek en Kunstenaars om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 1715 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 88 keer
TERUG
8
8 van 10 - 1511 stemmen
No. 209 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 10929 keer

Screen protector van de internationale popster muziek, de Spaanse Enrique Iglesias. Deze kunstenaar is de zoon van de Spaanse zanger Julio Iglesias. Het wordt beschouwd als een van de meest succesvolle Latijns-Amerikaanse zangers wereldwijd. Deze screensaver bevat een mix van de belangrijkste nummers voor u om uw muziek te genieten tijdens het bekijken van foto's. Het is een verzameling van beelden die verder gaan door het scherm kunt u de knappe jonge zanger in verschillende poses te zien.

8
8 van 10 - 752 stemmen
No. 339 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 7188 keer

Foto's van de beroemde Canadese zanger op het scherm van uw computer. Foto's van de jonge pop en rock zangeres, die bracht haar eerste album Toen ze 17 was. Let Go was een groot succes. Avril is een getalenteerde zangeres en een muzikale performer die begon haar carrière heel jong. Screensaver voor fans van Avril Lavigne.