Kano

Schepen Schermbeveiliging : kano

Kano schermbeveiliging

Geanimeerde kano schermbeveiliging

Kano Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Een kleine boot, een kano, het navigeren door een grote rivier in een landschap van natuur, bergen en dieren. De roeier is een inwoner van een van de stammen die dit afgelegen deel van de planeet bewonen. Man roeien rustig, waardoor de boot soepel kan bewegen door de kalme rivier. In de verte zien we veel bergen in een mistige sfeer. Hoe dan ook, het is zeker een zeer ontspannende screensaver.

Een roeier stuurt een kano voor vlakwater rivier. We zien in de verte een landschap met bergen. Boven hen een hemel gevuld met wolken van blauwe kleuren. Voordat de rivier de jungle met bloemen en bomen, bloemen hebben gele kleuren met insecten vliegen over hen. Als eerste hebben we een grote boom en zien achter de rivier per kano varen op het water stromen. Een boslandschap met een kano op een rivier, varen met helm geschilderd kleuren en lokale roeiers die deel uitmaken van de boot zijn bestemming heeft bereikt. Dit is de gebruikelijke vervoermiddel op plaatsen waar grote rivieren.. Download de schermbeveiliging van Kano te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Schepen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Schepen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 162 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-03-18 13:04:12, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Schepen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Kano van Schepen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 2317 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 162 keer
TERUG
6
6 van 10 - 272 stemmen
No. 351 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 7112 keer

Geanimeerde screensaver van een strand in de zomer, met kleine boten en vissen ambacht dat de zee varen, terwijl een meisje horloges van het strand. In de kalme zee en zeilboten die varen we onder de zomerzon. Achter de zon ondergaat. Leuke screensaver die u zal vervoeren naar een zee en ontspannen omgeving. Schepen aan te moedigen deze kalme foto, waar water en zon samen om een effect van totale ontspanning te creëren. Een meisje neemt de scène onder een kleurrijke paraplu.

7
7 van 10 - 22 stemmen
No. 1086 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2103 keer

Gratis screensaver van een grote piratenschip afvuren van hun zware wapens tegen hun vijanden of boten van de wet. Een kaper gebombardeerd met al hun vuurkracht, aanvallende wapens. Keer terug naar de dagen van de piraten en dompel je onder in een groot avontuur met deze screensaver, volledig gratis. Ook kunt u laten zien aan al je vrienden door de screensaver op je sociale netwerken dankzij onze sociale knoppen aandeel. De piraten aanvallen op uw computer.