Kano

Schepen Schermbeveiliging : kano

Kano schermbeveiliging

Geanimeerde kano schermbeveiliging

Kano Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Een kleine boot, een kano, het navigeren door een grote rivier in een landschap van natuur, bergen en dieren. De roeier is een inwoner van een van de stammen die dit afgelegen deel van de planeet bewonen. Man roeien rustig, waardoor de boot soepel kan bewegen door de kalme rivier. In de verte zien we veel bergen in een mistige sfeer. Hoe dan ook, het is zeker een zeer ontspannende screensaver.

Een roeier stuurt een kano voor vlakwater rivier. We zien in de verte een landschap met bergen. Boven hen een hemel gevuld met wolken van blauwe kleuren. Voordat de rivier de jungle met bloemen en bomen, bloemen hebben gele kleuren met insecten vliegen over hen. Als eerste hebben we een grote boom en zien achter de rivier per kano varen op het water stromen. Een boslandschap met een kano op een rivier, varen met helm geschilderd kleuren en lokale roeiers die deel uitmaken van de boot zijn bestemming heeft bereikt. Dit is de gebruikelijke vervoermiddel op plaatsen waar grote rivieren.. Download de schermbeveiliging van Kano te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Schepen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Schepen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 158 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-03-18 13:04:12, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Schepen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Kano van Schepen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 2317 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 158 keer
TERUG
8
8 van 10 - 940 stemmen
No. 178 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 12648 keer

Een verschrikkelijke tropische storm is uitgebroken in de zee en een schip in gevaar is van harde wind en golven. In deze screensaver kunt u de perfecte combinatie, grote golven, sterke wind, een bewolkte hemel van dreigende wolken, donder uit de lucht vallen, en een tornado heeft gevormd en is gevaarlijk dicht bij het ​​varen met witte zeilen proberen te overleven. De beelden zijn zeer reëel, zijn prachtig ontworpen om te kijken als het ging uit van uw scherm. Een screensaver die je moet hebben in je collectie en vertel je vrienden dat je ook hebt, deel het.

6
6 van 10 - 3 stemmen
No. 1309 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1689 keer

Gratis screensavers, waar we een grote oceaanstomer of kruisen op zee kan zien, terwijl een vliegtuig vliegt over de oceaan. Als je een vakantie, welverdiende, moet u aanmoedigen om deze screensaver zien op het rijden reizen. Of het nu op een luxe kruisen in de zee of een vlucht naar waar je maar wilt. Deel uw verlangen om te reizen met vrienden van sociale netwerken om deze screensaver te publiceren op uw profiel.