Kano

Schepen Schermbeveiliging : kano

Kano schermbeveiliging

Geanimeerde kano schermbeveiliging

Kano Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Een kleine boot, een kano, het navigeren door een grote rivier in een landschap van natuur, bergen en dieren. De roeier is een inwoner van een van de stammen die dit afgelegen deel van de planeet bewonen. Man roeien rustig, waardoor de boot soepel kan bewegen door de kalme rivier. In de verte zien we veel bergen in een mistige sfeer. Hoe dan ook, het is zeker een zeer ontspannende screensaver.

Een roeier stuurt een kano voor vlakwater rivier. We zien in de verte een landschap met bergen. Boven hen een hemel gevuld met wolken van blauwe kleuren. Voordat de rivier de jungle met bloemen en bomen, bloemen hebben gele kleuren met insecten vliegen over hen. Als eerste hebben we een grote boom en zien achter de rivier per kano varen op het water stromen. Een boslandschap met een kano op een rivier, varen met helm geschilderd kleuren en lokale roeiers die deel uitmaken van de boot zijn bestemming heeft bereikt. Dit is de gebruikelijke vervoermiddel op plaatsen waar grote rivieren.. Download de schermbeveiliging van Kano te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Schepen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Schepen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 154 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-03-18 13:04:12, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Schepen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Kano van Schepen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 2317 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 154 keer
TERUG
8
8 van 10 - 42 stemmen
No. 933 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2382 keer

Nu kunt u een radarsimulator scherm op uw monitor met deze gratis screensaver. Geïnstalleerd op uw computer deze radar systeem vergelijkbaar met de de schepen moeten scholen vissen of andere boten op te sporen. Met deze gratis screensaver zal verschijnen om een geluid als grote vissersboten hebben tot uw computer. Wilt u een vriend te leren, kunt u deze delen met iedereen via sociale netwerken.

7
7 van 10 - 872 stemmen
No. 180 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 12565 keer

Zie de melancholie overblijfselen van deze oude vissersboot gezonken in de oceaan, omgeven door haaien. De enige getuigen van het wrak dreigen haaien zwemmen rond het gebied. Ruïnes marine kun je rijk verloren en nooit meer teruggevonden schatten verbergen. Verzonken schatten van de oceaan. Een vissersboot is gezonken en gezonken op zee, kunnen we de resten van het schip rusten op de zeebodem, omgeven door rotsen, vissen en haaien.