Klein jacht

Schepen Schermbeveiliging : klein jacht

Klein jacht schermbeveiliging

Geanimeerde klein jacht schermbeveiliging

klein jacht Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Jachten van kleine omvang zijn boten zijn perfect om te genieten van de zee met een paar vrienden of familie. Dit jacht is de kleinste, maar sommige van deze motorboten kan een ongelooflijke omvang en allerlei luxe en comfort te hebben. Deze recreatieve schepen worden gebruikt voor wandelingen door de zee, en we zien hier is drijvend op de oceaan, om te genieten van het uitzicht op het landschap van dit type boot.

navigeren een schip voor offshore boord moet een kapitein of erkende werkgever die kent de technieken van de navigatie en is verantwoordelijk voor de boot en de passagiers en bemanning zijn. Afhankelijk van het land, is er een andere volgorde pendelen over zee in een pleziervaartuig of jacht wetgeving. Deze boten een motor of motoren, die is geïntegreerd in de romp of wordt buitenboordmotor (aan de buitenkant van de boot). De jachten worden vaak gebruikt in de wateren in de buurt van de kust, omdat ze niet zijn ontworpen om lange afstanden te reizen, maar zijn ontworpen om binnen te genieten.. Download de schermbeveiliging van klein jacht te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Schepen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Schepen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 44 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-12-22 09:12:10, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Schepen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging klein jacht van Schepen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 56 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 44 keer
TERUG
7
7 van 10 - 14 stemmen
No. 980 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2487 keer

Sinds oude vissen aan een van de belangrijkste economische activiteiten van veel volkeren van de wereld voor voedsel en sport is geweest. Als je de wereld van de visserij graag, zowel de sportvisserij en de commerciële visserij, hier is een screensaver met foto's van de visserij. Als je wilt, ga je gang en delen met al je lijst met vrienden op uw favoriete sociale netwerken en de wereld vertellen wat je het meest zin in!

6
6 van 10 - 3 stemmen
No. 1037 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2802 keer

Een grappig volgorde zeilboten die lagen de wateren met een vriendelijke bemanning en zeilers. De zeilboten zijn gemeenschappelijk en gebruikelijk in het aquatisch speeltuinen voor zijn gebruiksgemak en prijs. Het zijn kleine boten die bewegen door de wind en zijn meestal te vinden in zeilverenigingen bijna alle meren en reservoirs in de wereld.