Klein jacht

Schepen Schermbeveiliging : klein jacht

Klein jacht schermbeveiliging

Geanimeerde klein jacht schermbeveiliging

klein jacht Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Jachten van kleine omvang zijn boten zijn perfect om te genieten van de zee met een paar vrienden of familie. Dit jacht is de kleinste, maar sommige van deze motorboten kan een ongelooflijke omvang en allerlei luxe en comfort te hebben. Deze recreatieve schepen worden gebruikt voor wandelingen door de zee, en we zien hier is drijvend op de oceaan, om te genieten van het uitzicht op het landschap van dit type boot.

navigeren een schip voor offshore boord moet een kapitein of erkende werkgever die kent de technieken van de navigatie en is verantwoordelijk voor de boot en de passagiers en bemanning zijn. Afhankelijk van het land, is er een andere volgorde pendelen over zee in een pleziervaartuig of jacht wetgeving. Deze boten een motor of motoren, die is geïntegreerd in de romp of wordt buitenboordmotor (aan de buitenkant van de boot). De jachten worden vaak gebruikt in de wateren in de buurt van de kust, omdat ze niet zijn ontworpen om lange afstanden te reizen, maar zijn ontworpen om binnen te genieten.. Download de schermbeveiliging van klein jacht te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Schepen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Schepen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 21 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-12-22 09:12:10, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Schepen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging klein jacht van Schepen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 56 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 21 keer
TERUG
6
6 van 10 - 3 stemmen
No. 1309 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1419 keer

Gratis screensavers, waar we een grote oceaanstomer of kruisen op zee kan zien, terwijl een vliegtuig vliegt over de oceaan. Als je een vakantie, welverdiende, moet u aanmoedigen om deze screensaver zien op het rijden reizen. Of het nu op een luxe kruisen in de zee of een vlucht naar waar je maar wilt. Deel uw verlangen om te reizen met vrienden van sociale netwerken om deze screensaver te publiceren op uw profiel.

7
7 van 10 - 4 stemmen
No. 1345 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1318 keer

In deze schermbeveiliging zie je een piratenschip op zee vanuit de rotsen van een pirateneiland. We hebben een rode piraat schip met zeilen verspreiding en op de top van de grote mast zie de piratenvlag, de zwarte vlag met de schedel en gekruiste beenderen kruis. Piratenschepen zijn omgeven door een gevoel van romantiek en avontuur heel bijzonder, ook al waren ze echt gevaarlijk, wekken onze sympathie.