Schip in een onweersbui

Schepen Schermbeveiliging : schip in een onweersbui

Schip in een onweersbui schermbeveiliging

Geanimeerde schip in een onweersbui schermbeveiliging

Schip in een onweersbui Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Een verschrikkelijke tropische storm is uitgebroken in de zee en een schip in gevaar is van harde wind en golven. In deze screensaver kunt u de perfecte combinatie, grote golven, sterke wind, een bewolkte hemel van dreigende wolken, donder uit de lucht vallen, en een tornado heeft gevormd en is gevaarlijk dicht bij het ​​varen met witte zeilen proberen te overleven. De beelden zijn zeer reëel, zijn prachtig ontworpen om te kijken als het ging uit van uw scherm. Een screensaver die je moet hebben in je collectie en vertel je vrienden dat je ook hebt, deel het.

Een onweersbui is een vorm van het weer gekenmerkt door de aanwezigheid van bliksem en zijn akoestische effect. Ook bekend als een elektrische storm, onweer, onweersbui of gewoon een storm. Zie hoe deze Brigantijn schip doorstaat de storm. Een storm van bliksem en een razende tornado is gevaarlijk dicht bij het ​​schip op zee. De branding, regen, wind. Het is allemaal moeilijk wordt deze boot met uitgestrekte zeilen lijdt storm in de oceaan. De screensaver bestaat uit drie scenario's waarin de positie van het schip, de achtergrondkleur van zowel water en de lucht en het landschap verandert de situatie, men is op zee, een andere in de buurt van een tropisch strand met palmbomen, en de derde in een klif in de buurt een vuurtoren die de kustlijn markeert.. Download de schermbeveiliging van Schip in een onweersbui te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Schepen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Schepen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 268 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-09-25 08:04:14, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Schepen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Schip in een onweersbui van Schepen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 6580 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 268 keer
TERUG
5
5 van 10 - 264 stemmen
No. 330 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 7452 keer

Zeer ontspannen screensaver van een landschap uitzicht op de zee, waar we kleine boten en zeilboten verborgen in de mist. Sommige zeilboten bewegen heel langzaam in het water, in evenwicht gehouden door kleine golven. Het beeld ziet eruit als een aquarel met zijn kleurrijke en licht van de reflectie van de zon in het water. Een zeer rustige scène om zich te ontdoen van stress. Voor de liefhebbers van zeilen en de oceaan. De mist heeft betrekking op de scène die boten kijken hard. De perfecte screensaver om zich te ontdoen van stress. Als u een oceaan liefhebber bent, is dit screensaver is voor jou!

6
6 van 10 - 272 stemmen
No. 351 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 7161 keer

Geanimeerde screensaver van een strand in de zomer, met kleine boten en vissen ambacht dat de zee varen, terwijl een meisje horloges van het strand. In de kalme zee en zeilboten die varen we onder de zomerzon. Achter de zon ondergaat. Leuke screensaver die u zal vervoeren naar een zee en ontspannen omgeving. Schepen aan te moedigen deze kalme foto, waar water en zon samen om een effect van totale ontspanning te creëren. Een meisje neemt de scène onder een kleurrijke paraplu.