Schip in een onweersbui

Schepen Schermbeveiliging : schip in een onweersbui

Schip in een onweersbui schermbeveiliging

Geanimeerde schip in een onweersbui schermbeveiliging

Schip in een onweersbui Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Een verschrikkelijke tropische storm is uitgebroken in de zee en een schip in gevaar is van harde wind en golven. In deze screensaver kunt u de perfecte combinatie, grote golven, sterke wind, een bewolkte hemel van dreigende wolken, donder uit de lucht vallen, en een tornado heeft gevormd en is gevaarlijk dicht bij het ​​varen met witte zeilen proberen te overleven. De beelden zijn zeer reëel, zijn prachtig ontworpen om te kijken als het ging uit van uw scherm. Een screensaver die je moet hebben in je collectie en vertel je vrienden dat je ook hebt, deel het.

Een onweersbui is een vorm van het weer gekenmerkt door de aanwezigheid van bliksem en zijn akoestische effect. Ook bekend als een elektrische storm, onweer, onweersbui of gewoon een storm. Zie hoe deze Brigantijn schip doorstaat de storm. Een storm van bliksem en een razende tornado is gevaarlijk dicht bij het ​​schip op zee. De branding, regen, wind. Het is allemaal moeilijk wordt deze boot met uitgestrekte zeilen lijdt storm in de oceaan. De screensaver bestaat uit drie scenario's waarin de positie van het schip, de achtergrondkleur van zowel water en de lucht en het landschap verandert de situatie, men is op zee, een andere in de buurt van een tropisch strand met palmbomen, en de derde in een klif in de buurt een vuurtoren die de kustlijn markeert.. Download de schermbeveiliging van Schip in een onweersbui te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Schepen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Schepen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 254 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-09-25 08:04:14, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Schepen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Schip in een onweersbui van Schepen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 6580 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 254 keer
TERUG
6
6 van 10 - 7 stemmen
No. 1391 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1072 keer

Als je iemand bent die graag op zee, zult u deze screensaver houden met een zeilboot op zee. Deze zeilboot voor de kust voor anker, rustig zwevend. Sommige meeuwen vliegen van de ene kant naar de andere, maar een paar zijn zweven in de buurt van de boot vaart. Het is een zeer ontspannende scène, want de zee is volkomen kalm, de lucht is helder, zonder enige wolk en alles is rustig. Met dit product wilt u een gevoel van ontspanning te reizen brengen zonder uit uw stoel. Wij tonen u een virtueel venster waarin u de golven kunt zien. Geloven zelfs je voelt de wind en de zee wind op je wangen.

7
7 van 10 - 872 stemmen
No. 180 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 12485 keer

Zie de melancholie overblijfselen van deze oude vissersboot gezonken in de oceaan, omgeven door haaien. De enige getuigen van het wrak dreigen haaien zwemmen rond het gebied. Ruïnes marine kun je rijk verloren en nooit meer teruggevonden schatten verbergen. Verzonken schatten van de oceaan. Een vissersboot is gezonken en gezonken op zee, kunnen we de resten van het schip rusten op de zeebodem, omgeven door rotsen, vissen en haaien.