Schipbreukeling

Schepen Schermbeveiliging : schipbreukeling

Schipbreukeling schermbeveiliging

Geanimeerde schipbreukeling schermbeveiliging

Schipbreukeling Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze 3D gratis screensaver hebben we een schipbreukeling probeert wanhopig overeind zijn rode en witte reddingsboot het afsluiten van het water met een emmer, die is de enige hoop dat hij moet blijven. Je kunt er niets op de achtergrond, maar de oceaan en de hemel zien. Het lijkt erop dat onze onfortuinlijke vriend gaat een hardere tijd van nu af aan hebben. Als je van deze screensaver, aarzel dan niet om het te downloaden en zet het op. In deze animatie zien we de grootte van de oceaan en hoe deze arme jongen alleen in het water in een boot die in het water en zinken werd overgelaten, maar zal proberen om water borgtocht met een emmer.

Een schipbreukeling is een persoon die op drift of wal meestal na een schipbreuk. Sommige mensen vrijwillig achterblijven op een onbewoond eiland, hetzij aan hun ontvoerders of de wereld te ontwijken in het algemeen. Geanimeerd beeld van een schipbreukeling die zich alleen op zee in een reddingsboot. Het lijkt erop dat de enige overlevende van een schipbreuk die hem met rust gelaten. Zou in een grotere boot te zijn gezonken en hij heeft het overleefd, maar het is onduidelijk hoe lang, want de kleine reddingsboot blijft zinken. Zien als een stroom van water komt zonder te stoppen die het drijfvermogen veroorzaakt niet wordt gehandhaafd. Kijk als deze eindeloze strijd voor het overleven schipbreuk op zee met slechts een emmer als wapen tegen zeewater die wil door dat kleine gat in de romp van het schip te komen.. Download de schermbeveiliging van Schipbreukeling te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Schepen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Schepen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 30 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-03-20 17:03:41, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Schepen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Schipbreukeling van Schepen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 224 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 30 keer
TERUG
7
7 van 10 - 872 stemmen
No. 180 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 12566 keer

Zie de melancholie overblijfselen van deze oude vissersboot gezonken in de oceaan, omgeven door haaien. De enige getuigen van het wrak dreigen haaien zwemmen rond het gebied. Ruïnes marine kun je rijk verloren en nooit meer teruggevonden schatten verbergen. Verzonken schatten van de oceaan. Een vissersboot is gezonken en gezonken op zee, kunnen we de resten van het schip rusten op de zeebodem, omgeven door rotsen, vissen en haaien.

6
6 van 10 - 7 stemmen
No. 1391 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1111 keer

Als je iemand bent die graag op zee, zult u deze screensaver houden met een zeilboot op zee. Deze zeilboot voor de kust voor anker, rustig zwevend. Sommige meeuwen vliegen van de ene kant naar de andere, maar een paar zijn zweven in de buurt van de boot vaart. Het is een zeer ontspannende scène, want de zee is volkomen kalm, de lucht is helder, zonder enige wolk en alles is rustig. Met dit product wilt u een gevoel van ontspanning te reizen brengen zonder uit uw stoel. Wij tonen u een virtueel venster waarin u de golven kunt zien. Geloven zelfs je voelt de wind en de zee wind op je wangen.