Schipbreukeling

Schepen Schermbeveiliging : schipbreukeling

Schipbreukeling schermbeveiliging

Geanimeerde schipbreukeling schermbeveiliging

Schipbreukeling Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze 3D gratis screensaver hebben we een schipbreukeling probeert wanhopig overeind zijn rode en witte reddingsboot het afsluiten van het water met een emmer, die is de enige hoop dat hij moet blijven. Je kunt er niets op de achtergrond, maar de oceaan en de hemel zien. Het lijkt erop dat onze onfortuinlijke vriend gaat een hardere tijd van nu af aan hebben. Als je van deze screensaver, aarzel dan niet om het te downloaden en zet het op. In deze animatie zien we de grootte van de oceaan en hoe deze arme jongen alleen in het water in een boot die in het water en zinken werd overgelaten, maar zal proberen om water borgtocht met een emmer.

Een schipbreukeling is een persoon die op drift of wal meestal na een schipbreuk. Sommige mensen vrijwillig achterblijven op een onbewoond eiland, hetzij aan hun ontvoerders of de wereld te ontwijken in het algemeen. Geanimeerd beeld van een schipbreukeling die zich alleen op zee in een reddingsboot. Het lijkt erop dat de enige overlevende van een schipbreuk die hem met rust gelaten. Zou in een grotere boot te zijn gezonken en hij heeft het overleefd, maar het is onduidelijk hoe lang, want de kleine reddingsboot blijft zinken. Zien als een stroom van water komt zonder te stoppen die het drijfvermogen veroorzaakt niet wordt gehandhaafd. Kijk als deze eindeloze strijd voor het overleven schipbreuk op zee met slechts een emmer als wapen tegen zeewater die wil door dat kleine gat in de romp van het schip te komen.. Download de schermbeveiliging van Schipbreukeling te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Schepen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Schepen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 30 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-03-20 17:03:41, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Schepen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Schipbreukeling van Schepen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 224 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 30 keer
TERUG
6
6 van 10 - 272 stemmen
No. 351 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 6497 keer

Geanimeerde screensaver van een strand in de zomer, met kleine boten en vissen ambacht dat de zee varen, terwijl een meisje horloges van het strand. In de kalme zee en zeilboten die varen we onder de zomerzon. Achter de zon ondergaat. Leuke screensaver die u zal vervoeren naar een zee en ontspannen omgeving. Schepen aan te moedigen deze kalme foto, waar water en zon samen om een effect van totale ontspanning te creëren. Een meisje neemt de scène onder een kleurrijke paraplu.

7
7 van 10 - 14 stemmen
No. 980 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1802 keer

Sinds oude vissen aan een van de belangrijkste economische activiteiten van veel volkeren van de wereld voor voedsel en sport is geweest. Als je de wereld van de visserij graag, zowel de sportvisserij en de commerciële visserij, hier is een screensaver met foto's van de visserij. Als je wilt, ga je gang en delen met al je lijst met vrienden op uw favoriete sociale netwerken en de wereld vertellen wat je het meest zin in!