Wrak

Schepen Schermbeveiliging : wrak

Wrak schermbeveiliging

Geanimeerde wrak schermbeveiliging

Wrak Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Zie de melancholie overblijfselen van deze oude vissersboot gezonken in de oceaan, omgeven door haaien. De enige getuigen van het wrak dreigen haaien zwemmen rond het gebied. Ruïnes marine kun je rijk verloren en nooit meer teruggevonden schatten verbergen. Verzonken schatten van de oceaan. Een vissersboot is gezonken en gezonken op zee, kunnen we de resten van het schip rusten op de zeebodem, omgeven door rotsen, vissen en haaien.

Grote vissersboot zonk op zee en zijn overblijfselen liggen nu neergestreken op het zand, we zien in deze onderwater landschap zoals haaien rond het wrak. Zeedieren vaak vullen zeer snel de overblijfselen van schepen die zinken en word thuis. Hier zien we hoe de haaien en vissen nu leven in de buurt van de overblijfselen van dit grote schip dat zonk. We zien alle onderdelen van het schip dat op het zand, omgeven door rotsen. Een wrak is de naam gegeven aan de boten zinken en waarvan de resten zijn gevonden. Meestal is het een archeologische term.. Download de schermbeveiliging van Wrak te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Schepen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Schepen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 279 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-09-25 08:04:14, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Schepen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Wrak van Schepen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 6104 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 279 keer
TERUG
5
5 van 10 - 264 stemmen
No. 330 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 6867 keer

Zeer ontspannen screensaver van een landschap uitzicht op de zee, waar we kleine boten en zeilboten verborgen in de mist. Sommige zeilboten bewegen heel langzaam in het water, in evenwicht gehouden door kleine golven. Het beeld ziet eruit als een aquarel met zijn kleurrijke en licht van de reflectie van de zon in het water. Een zeer rustige scène om zich te ontdoen van stress. Voor de liefhebbers van zeilen en de oceaan. De mist heeft betrekking op de scène die boten kijken hard. De perfecte screensaver om zich te ontdoen van stress. Als u een oceaan liefhebber bent, is dit screensaver is voor jou!

6
6 van 10 - 8 stemmen
No. 1606 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 896 keer

Jachten van kleine omvang zijn boten zijn perfect om te genieten van de zee met een paar vrienden of familie. Dit jacht is de kleinste, maar sommige van deze motorboten kan een ongelooflijke omvang en allerlei luxe en comfort te hebben. Deze recreatieve schepen worden gebruikt voor wandelingen door de zee, en we zien hier is drijvend op de oceaan, om te genieten van het uitzicht op het landschap van dit type boot.