Wrak

Schepen Schermbeveiliging : wrak

Wrak schermbeveiliging

Geanimeerde wrak schermbeveiliging

Wrak Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Zie de melancholie overblijfselen van deze oude vissersboot gezonken in de oceaan, omgeven door haaien. De enige getuigen van het wrak dreigen haaien zwemmen rond het gebied. Ruïnes marine kun je rijk verloren en nooit meer teruggevonden schatten verbergen. Verzonken schatten van de oceaan. Een vissersboot is gezonken en gezonken op zee, kunnen we de resten van het schip rusten op de zeebodem, omgeven door rotsen, vissen en haaien.

Grote vissersboot zonk op zee en zijn overblijfselen liggen nu neergestreken op het zand, we zien in deze onderwater landschap zoals haaien rond het wrak. Zeedieren vaak vullen zeer snel de overblijfselen van schepen die zinken en word thuis. Hier zien we hoe de haaien en vissen nu leven in de buurt van de overblijfselen van dit grote schip dat zonk. We zien alle onderdelen van het schip dat op het zand, omgeven door rotsen. Een wrak is de naam gegeven aan de boten zinken en waarvan de resten zijn gevonden. Meestal is het een archeologische term.. Download de schermbeveiliging van Wrak te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Schepen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Schepen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 283 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-09-25 08:04:14, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Schepen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Wrak van Schepen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 6111 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 283 keer
TERUG
7
7 van 10 - 4 stemmen
No. 1345 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1552 keer

In deze schermbeveiliging zie je een piratenschip op zee vanuit de rotsen van een pirateneiland. We hebben een rode piraat schip met zeilen verspreiding en op de top van de grote mast zie de piratenvlag, de zwarte vlag met de schedel en gekruiste beenderen kruis. Piratenschepen zijn omgeven door een gevoel van romantiek en avontuur heel bijzonder, ook al waren ze echt gevaarlijk, wekken onze sympathie.

6
6 van 10 - 325 stemmen
No. 304 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 7592 keer

Een kleine vissersboot zeilen door de zee, onder, onder water, besteden we enorme walvissen. De boot loopt een kalme zee, de straat zijn visserijzone. Aan de onderkant van het beeld ziet er de kust met hoge bergen en onder een mooie blauwe hemel met witte wolken. De kleine boot reizen de blauwe zee, terwijl de enorme zeezoogdieren zwemmen onder water. Gratis screensaver van een prachtig zeegezicht natuur en zeedieren.