Zeerover schip

Schepen Schermbeveiliging : zeerover schip

Zeerover schip schermbeveiliging

Geanimeerde zeerover schip schermbeveiliging

Zeerover schip Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Gratis screensaver van een grote piratenschip afvuren van hun zware wapens tegen hun vijanden of boten van de wet. Een kaper gebombardeerd met al hun vuurkracht, aanvallende wapens. Keer terug naar de dagen van de piraten en dompel je onder in een groot avontuur met deze screensaver, volledig gratis. Ook kunt u laten zien aan al je vrienden door de screensaver op je sociale netwerken dankzij onze sociale knoppen aandeel. De piraten aanvallen op uw computer.

Kapers waren piraten die schepen geplunderd en aan boord, maar ze deden serveren enige natie en de overheid, en de doelstellingen waren vijandelijke koopvaardijschepen. Aangevallen om het vervoerd naar hun land van herkomst schatten te stelen. Werden beroemd Engels en Frans piraten het aanvallen van schepen in de kroon van Spanje om het goud en zilver dat werd meegenomen uit Amerika naar Europa te stelen. De zeerovers waren dieven en piraten, maar ze werden beschermd door een regering die interesseerde hem blijven vechten vijanden zonder de oorlog te verklaren. Zij waren dieven in de zeeën aanvallende andere schepen, met name in het Caribisch gebied.. Download de schermbeveiliging van Zeerover schip te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Schepen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Schepen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 14 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-09-20 09:09:54, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Schepen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Zeerover schip van Schepen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 147 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 14 keer
TERUG
7
7 van 10 - 331 stemmen
No. 300 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 7276 keer

Een kleine boot, een kano, het navigeren door een grote rivier in een landschap van natuur, bergen en dieren. De roeier is een inwoner van een van de stammen die dit afgelegen deel van de planeet bewonen. Man roeien rustig, waardoor de boot soepel kan bewegen door de kalme rivier. In de verte zien we veel bergen in een mistige sfeer. Hoe dan ook, het is zeker een zeer ontspannende screensaver.

6
6 van 10 - 325 stemmen
No. 304 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 7335 keer

Een kleine vissersboot zeilen door de zee, onder, onder water, besteden we enorme walvissen. De boot loopt een kalme zee, de straat zijn visserijzone. Aan de onderkant van het beeld ziet er de kust met hoge bergen en onder een mooie blauwe hemel met witte wolken. De kleine boot reizen de blauwe zee, terwijl de enorme zeezoogdieren zwemmen onder water. Gratis screensaver van een prachtig zeegezicht natuur en zeedieren.