Zeilboot op de golven

Schepen Schermbeveiliging : zeilboot op de golven

Zeilboot op de golven schermbeveiliging

Geanimeerde zeilboot op de golven schermbeveiliging

Zeilboot op de golven Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Als je iemand bent die graag op zee, zult u deze screensaver houden met een zeilboot op zee. Deze zeilboot voor de kust voor anker, rustig zwevend. Sommige meeuwen vliegen van de ene kant naar de andere, maar een paar zijn zweven in de buurt van de boot vaart. Het is een zeer ontspannende scène, want de zee is volkomen kalm, de lucht is helder, zonder enige wolk en alles is rustig. Met dit product wilt u een gevoel van ontspanning te reizen brengen zonder uit uw stoel. Wij tonen u een virtueel venster waarin u de golven kunt zien. Geloven zelfs je voelt de wind en de zee wind op je wangen.

Zeilboten zijn schepen die worden aangedreven door de wind. Worden uitgevoerd met behulp van een helm, en je moet enige kennis van navigatie om het onder controle te hebben. Het belangrijkste onderdeel van deze boten zijn zeilen, waarbij grote stukken stof die halen de wind en stuwen het schip zijn. In de geschiedenis van de mensheid, de eerste beschaving die een zeilboot gebouwd was voor de Egyptenaren, en vijf duizend jaar geleden. Ze gebruikten zeilboten aan de rivier de Nijl varen, en later ook door de Middellandse Zee, het opsporen van de vroege handelsroutes over zee. De zeilen moeten worden gericht, afhankelijk van de windrichting, ongeacht de richting waarin u wilt gaan. Om een ​​goede cursus te volgen gebruikt het roer. Deze boot is een lichtgewicht boot die een hoge snelheid kan bereiken zonder motor of riemen. De-vierkant getuigde schepen konden alleen varen met de wind mee, zodat in combinatie met de riemen te varen als de wind was tegen.. Download de schermbeveiliging van Zeilboot op de golven te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Schepen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Schepen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 3 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-05-09 12:05:00, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Schepen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Zeilboot op de golven van Schepen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 49 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 3 keer
TERUG
8
8 van 10 - 42 stemmen
No. 933 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2382 keer

Nu kunt u een radarsimulator scherm op uw monitor met deze gratis screensaver. Geïnstalleerd op uw computer deze radar systeem vergelijkbaar met de de schepen moeten scholen vissen of andere boten op te sporen. Met deze gratis screensaver zal verschijnen om een geluid als grote vissersboten hebben tot uw computer. Wilt u een vriend te leren, kunt u deze delen met iedereen via sociale netwerken.

7
7 van 10 - 872 stemmen
No. 180 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 12565 keer

Zie de melancholie overblijfselen van deze oude vissersboot gezonken in de oceaan, omgeven door haaien. De enige getuigen van het wrak dreigen haaien zwemmen rond het gebied. Ruïnes marine kun je rijk verloren en nooit meer teruggevonden schatten verbergen. Verzonken schatten van de oceaan. Een vissersboot is gezonken en gezonken op zee, kunnen we de resten van het schip rusten op de zeebodem, omgeven door rotsen, vissen en haaien.