Zeilboot

Schepen Schermbeveiliging : zeilboot

Zeilboot schermbeveiliging

Geanimeerde zeilboot schermbeveiliging

Zeilboot Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Beginnen aan de reis op zeilboot u altijd al wilde een rondleiding door de kalme zee te doen, terwijl de zon aan de hemel tussen de wolken oranje sets. Bij zonsondergang oranje hemel, tot deze zeilboot om de wereld rond te reizen. Blader kalme zee en blauwe oceanen zoals je ziet in deze geanimeerde afbeelding. Download deze gratis screensaver en herinner jezelf elke dag dat je een droom om de wereld rond te reizen in een kleine boot, bewogen door de wind.

Een zeilboot is een boot die geheel of gedeeltelijk aangedreven door zeilen en de wind die raakt op hen. Er zijn honderden soorten zeilboten, en ze kunnen worden ingedeeld naar de grootte, het type zeil, het materiaal waarvan het is gemaakt, enzovoort. Geanimeerde scène van een zeilboot, Going zeilen op de kalme zee. Zoals we zien in de hemel bij zonsondergang, zonsondergang. Een grote blauwe water van de oceaan. De wind in de zeilen en maken de boot te verplaatsen op het zeeoppervlak. De snelheid is traag, die wordt aangedreven door de wind kan niet veel lopen. Een erg mooi en ontspannend zeegezicht met kleine boot die zich door de zee water, blauw water met het licht van de zonsondergang. Geniet van dit schip de zeeën aangedreven alleen door de wind.. Download de schermbeveiliging van Zeilboot te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Schepen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Schepen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 259 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-01-18 08:04:35, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Schepen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Zeilboot van Schepen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 4613 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 259 keer
TERUG
6
6 van 10 - 7 stemmen
No. 1054 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1702 keer

In deze schermbeveiliging of twee onderzeeërs bathyscaphes verkennen van de zeebodem. Twee kleine onderzeeërs scouten schuren de zeebodem als onderwater verkenning, die kan onder water wetenschappelijk onderzoek of schattenjagers zijn. De bathyscaphes of onder water mariene exploratievergunning en moet bestand zijn tegen grote druk om verkenningen te maken in de diepste zeeën als de put.

8
8 van 10 - 940 stemmen
No. 178 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 12363 keer

Een verschrikkelijke tropische storm is uitgebroken in de zee en een schip in gevaar is van harde wind en golven. In deze screensaver kunt u de perfecte combinatie, grote golven, sterke wind, een bewolkte hemel van dreigende wolken, donder uit de lucht vallen, en een tornado heeft gevormd en is gevaarlijk dicht bij het ​​varen met witte zeilen proberen te overleven. De beelden zijn zeer reëel, zijn prachtig ontworpen om te kijken als het ging uit van uw scherm. Een screensaver die je moet hebben in je collectie en vertel je vrienden dat je ook hebt, deel het.