Zeilboot

Schepen Schermbeveiliging : zeilboot

Zeilboot schermbeveiliging

Geanimeerde zeilboot schermbeveiliging

Zeilboot Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Beginnen aan de reis op zeilboot u altijd al wilde een rondleiding door de kalme zee te doen, terwijl de zon aan de hemel tussen de wolken oranje sets. Bij zonsondergang oranje hemel, tot deze zeilboot om de wereld rond te reizen. Blader kalme zee en blauwe oceanen zoals je ziet in deze geanimeerde afbeelding. Download deze gratis screensaver en herinner jezelf elke dag dat je een droom om de wereld rond te reizen in een kleine boot, bewogen door de wind.

Een zeilboot is een boot die geheel of gedeeltelijk aangedreven door zeilen en de wind die raakt op hen. Er zijn honderden soorten zeilboten, en ze kunnen worden ingedeeld naar de grootte, het type zeil, het materiaal waarvan het is gemaakt, enzovoort. Geanimeerde scène van een zeilboot, Going zeilen op de kalme zee. Zoals we zien in de hemel bij zonsondergang, zonsondergang. Een grote blauwe water van de oceaan. De wind in de zeilen en maken de boot te verplaatsen op het zeeoppervlak. De snelheid is traag, die wordt aangedreven door de wind kan niet veel lopen. Een erg mooi en ontspannend zeegezicht met kleine boot die zich door de zee water, blauw water met het licht van de zonsondergang. Geniet van dit schip de zeeën aangedreven alleen door de wind.. Download de schermbeveiliging van Zeilboot te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Schepen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Schepen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 269 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-01-18 08:04:35, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Schepen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Zeilboot van Schepen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 4613 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 269 keer
TERUG
8
8 van 10 - 32 stemmen
No. 829 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2422 keer

In deze 3D gratis screensaver hebben we een schipbreukeling probeert wanhopig overeind zijn rode en witte reddingsboot het afsluiten van het water met een emmer, die is de enige hoop dat hij moet blijven. Je kunt er niets op de achtergrond, maar de oceaan en de hemel zien. Het lijkt erop dat onze onfortuinlijke vriend gaat een hardere tijd van nu af aan hebben. Als je van deze screensaver, aarzel dan niet om het te downloaden en zet het op. In deze animatie zien we de grootte van de oceaan en hoe deze arme jongen alleen in het water in een boot die in het water en zinken werd overgelaten, maar zal proberen om water borgtocht met een emmer.

7
7 van 10 - 14 stemmen
No. 980 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2179 keer

Sinds oude vissen aan een van de belangrijkste economische activiteiten van veel volkeren van de wereld voor voedsel en sport is geweest. Als je de wereld van de visserij graag, zowel de sportvisserij en de commerciële visserij, hier is een screensaver met foto's van de visserij. Als je wilt, ga je gang en delen met al je lijst met vrienden op uw favoriete sociale netwerken en de wereld vertellen wat je het meest zin in!