Zeilboten in caribische zee

Schepen Schermbeveiliging : zeilboten in caribische zee

Zeilboten in caribische zee schermbeveiliging

Geanimeerde zeilboten in caribische zee schermbeveiliging

Zeilboten in Caribische Zee Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Indrukwekkende 3D ​​screensaver van zeilboten die warme wateren van de Caribische Zee lagen op een kalme dag, landschap zonder golven en vliegende meeuwen. Blauwe hemel bedekt met witte wolken, mengsels daarvan met de horizon naar een eiland en de zachte golven op het oppervlak te zien. Meeuwen vliegen door de lucht geven een beeld van vrede en rust. Hoge kwaliteit prachtig uitzicht op de oceaan. Als je van tropische uitzicht, deze screensaver is voor jou. Het is als het hebben van meerdere vensters tegelijk.

Een kleine zeilboten die lagen de Caribische Zee. We zien het turquoise water, met kleine eilanden en meeuwen in de lucht weer. Als eerste hebben we het strand, waar we het zand kunnen zien met rotsen. De golven breken op het zand en schuimende witte. Over zeewater drijvend op een kleine zeilboot en boten. Lagen de golven en zeewater in dit landschap dat rust en ontspanning produceert. De hemel is blauw van kleur met een mooie pluizige witte wolken. Meeuwen vliegen door de lucht. Vis in het water springen. Een heel erg mooie scène als warme weer van de Caribische Zee.. Download de schermbeveiliging van Zeilboten in Caribische Zee te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Schepen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Schepen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 65 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-24 12:10:03, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Schepen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Zeilboten in Caribische Zee van Schepen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 1813 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 65 keer
TERUG
6
6 van 10 - 7 stemmen
No. 1391 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1072 keer

Als je iemand bent die graag op zee, zult u deze screensaver houden met een zeilboot op zee. Deze zeilboot voor de kust voor anker, rustig zwevend. Sommige meeuwen vliegen van de ene kant naar de andere, maar een paar zijn zweven in de buurt van de boot vaart. Het is een zeer ontspannende scène, want de zee is volkomen kalm, de lucht is helder, zonder enige wolk en alles is rustig. Met dit product wilt u een gevoel van ontspanning te reizen brengen zonder uit uw stoel. Wij tonen u een virtueel venster waarin u de golven kunt zien. Geloven zelfs je voelt de wind en de zee wind op je wangen.

5
5 van 10 - 264 stemmen
No. 330 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 6784 keer

Zeer ontspannen screensaver van een landschap uitzicht op de zee, waar we kleine boten en zeilboten verborgen in de mist. Sommige zeilboten bewegen heel langzaam in het water, in evenwicht gehouden door kleine golven. Het beeld ziet eruit als een aquarel met zijn kleurrijke en licht van de reflectie van de zon in het water. Een zeer rustige scène om zich te ontdoen van stress. Voor de liefhebbers van zeilen en de oceaan. De mist heeft betrekking op de scène die boten kijken hard. De perfecte screensaver om zich te ontdoen van stress. Als u een oceaan liefhebber bent, is dit screensaver is voor jou!