Familie spel

Speelgoed voor kinderen Schermbeveiliging : familie spel

Familie spel schermbeveiliging

Geanimeerde familie spel schermbeveiliging

Familie spel Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Deze familie heeft plezier spelen rugby op het veld, en nu de moeder heeft de bal, die een expert in die sport lijkt. Haar oudste dochter en jongste zoon zijn klaar voor een nieuw toneelstuk. Ze is jongleren en tegoeden bij rugby bal, dat is hetzelfde waarmee je kunt american football spelen. Als u wilt toevoegen aan uw computer iets om u te herinneren, terwijl u met uw gezin, is dit een goede optie. Het is een perfecte screensaver voor installatie op de computer op het werk of op kantoor, waar u een groot deel van de tijd door te brengen. Een leuke familie scene op een zonnige dag op het gras van het veld.

Tijdens de lente en de zomer dagen gebruikelijke goede weer en de zon schijnt. Dat is de beste tijd om een ​​uitstapje met de familie te maken. Onder de zon kunt u genieten van het gezelschap van onze geliefden als een breed scala aan spellen en sportieve activiteiten worden gehouden, zoals het spelen van sport. In dit geval, de personages in deze scène speelt voetbal of rugby in het gezin. Er kunnen ook andere speeltuinen, die perfect zijn wanneer de kinderen klein te spelen. We moeten grijpen, terwijl het weer het toelaat, outdoor-activiteiten, want als de herfst of winter komt bij slecht weer, en regen en lage temperaturen niet kunt u genieten van een picknick. De componenten van een familie zal bij elkaar blijven als ze meer tijd samen door te brengen en te delen van een goede tijd van plezier.. Download de schermbeveiliging van Familie spel te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Speelgoed voor Kinderen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Speelgoed voor Kinderen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 55 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-08-26 09:08:50, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Speelgoed voor Kinderen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Familie spel van Speelgoed voor Kinderen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 21 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 55 keer
TERUG
6
6 van 10 - 435 stemmen
No. 328 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 7621 keer

Wil je spelen met deze schattige pop? Charmant infantiele animatie om uw scherm te versieren: een meisje slagen van een instrument en een heleboel kleine harten vliegen in deze scène van vele opzichtige kleuren. De pop is opstaan ​​op waterlelie, omringd met planten met hart vorm. Een kleine pop is het spelen van een blaasinstrument, zoals de fluit of trompet, en harten vol romantische melodie ontstaat. De vijver die is gevuld met prachtige liedjes en alles is vol magie dankzij haar.

5
5 van 10 - 1312 stemmen
No. 253 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 8974 keer

Een draaimolen van harten draait in de scherm. Vang een van de rode harten op die een vrijster zoeken. Jullie kunnen de harten van de roulette wiel van het leven bekoren. Schermbeveiliging voor verleidelijke mensen die verkiest zege de liefde van allemaal. Schermbeveiliging vrij van rode harten op een zwarte achtergrond.