Feeën paradijs

Speelgoed voor kinderen Schermbeveiliging : feeën paradijs

Feeën paradijs schermbeveiliging

Geanimeerde feeën paradijs schermbeveiliging

Feeën paradijs Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Een screensaver die graag het hart van de meest onschuldige en fantasievol. Op de foto een magische fee vliegen door een bos verschijnt. Op de achtergrond zien we een klein stenen huis, omgeven door bomen. Ze is Vidia, de fee van de wind, een Disney-karakter dat kan vliegen op hoge snelheid. Hoewel het een beetje egoïstisch is een vriend van Tinkelbel. De fee wanneer u vliegt, laat fee stof in de lucht. Als je van sprookjes, fantasie verhalen en Disney World, deze screensaver is voor jou.

In elk sprookje is er altijd een magisch bos vol met bomen, bloemen en groen. Het huis kan elk wezen of persoon. De fee Vidia vliegt rond het bos haar magische fee stof dat in de atmosfeer. Het is een scène vol magie en prachtige kleuren die het computerscherm en gevuld fantasie je perfect sieren. Wil je in het huis van de feeën te leven?. Download de schermbeveiliging van Feeën paradijs te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Speelgoed voor Kinderen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Speelgoed voor Kinderen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 70 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-19 18:10:38, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Speelgoed voor Kinderen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Feeën paradijs van Speelgoed voor Kinderen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 1568 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 70 keer
TERUG
7
7 van 10 - 189 stemmen
No. 380 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 6515 keer

Kijk eens naar deze leuke geanimeerde streven: een grote vogel jaagt onvermoeibaar aan een hommel. De hommel vliegt snel met een bruine tas. De vogel stammen herhaaldelijk, maar hij heeft niet inhalen het insect. De sierlijke hommel is onbereikbaar. Grappig en gratis screensaver! Deze cartoons zijn leuk en sierlijk, perfect als een screen protector te zetten. Ze zijn geanimeerd op de traditionele manier. Een komische ras van de dieren, getrokken in cartoon-stijl, speciaal ontworpen voor de jongere kinderen in het huis.

6
6 van 10 - 666 stemmen
No. 287 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 8530 keer

Een knuffel is een doek gevuld met stro, katoen, bonen, of een ander materiaal. Het speelgoed dat kan worden gebruikt door een kind of een volwassene. Veel liefhebbers zullen elkaar knuffels genegenheid te uiten. Foto's en afbeeldingen van allerlei opgezette dieren, waaronder beren, honden en andere dieren, die perfect zijn voor het uiten van liefde tussen geliefden zijn. De rode kleur die het best symboliseert liefde, en een schattige teddy voeg die kleur met een romantische pictogram (zoals harten, bloemen of strikken) om er een romantisch cadeau te maken.