Lego stenen

Speelgoed voor kinderen Schermbeveiliging : lego stenen

Lego stenen schermbeveiliging

Geanimeerde lego stenen schermbeveiliging

Lego Stenen Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Als u het spel op te bouwen met Lego toen je een kind, of als u houdt van spelletjes in elkaar te zetten en te bouwen, de Lego screensaver je wilt. U kunt zien hoe de stukjes in elkaar passen langs een Lego-board. Een educatief speelgoed is verstreken tientallen jaren van generatie op generatie. Als u wilt, deelt de Lego-stukjes screensaver in sociale netwerken en delen van uw verlangen met je vrienden. Laat uw kind opnieuw te tekenen met deze nostalgische screensaver!

Lego is een Deense onderneming die zich bezighouden met de productie van constructiespeelgoed, met elkaar verbindbaar blokken. Zijn naam Lego komt van het Deense 'leg godt "wat" speel goed ". In het begin werden Lego speelgoed gemaakt van hout.. Download de schermbeveiliging van Lego Stenen te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Speelgoed voor Kinderen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Speelgoed voor Kinderen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 25 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-07-11 08:07:31, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Speelgoed voor Kinderen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Lego Stenen van Speelgoed voor Kinderen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 49 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 25 keer
TERUG
8
8 van 10 - 235 stemmen
No. 544 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4253 keer

In deze animatie kunnen we zien hoe een fee vliegt rond het bos verlaten van zijn magische poeder in de bomen. Dit prachtige landschap is samengesteld uit een klein huis verscholen tussen de bomen van het bos, een weg, een brug en vegetatie. Dit huis behoort tot fee Vidia uit de Disney bedrijf. Als we denken aan huizen waar feeën wonen, zeker je ook denken aan een mooi huis in het bos vol van kleur en magische voorwerpen. Ook lijkt het een heerlijke plek om rustig weg te leven.

5
5 van 10 - 1 stemmen
No. 1153 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1487 keer

Je houdt Mens erger je, met deze gratis schermbeveiliging je het kan hebben op uw computerscherm om het te beschermen. U zult zien hoe de dobbelstenen vallen op het bord, maar je zult niet zien staan​​. In de traditionele Pachisi kunt kiezen uit vier kleuren, rood, groen, geel en blauw, en het doel is om terug te geven aan de raad met uw stukken tot ze thuis zijn. Veel plezier met je vrienden met deze schermbeveiliging Mens erger, en publiceren op sociale netwerken.