Lego stenen

Speelgoed voor kinderen Schermbeveiliging : lego stenen

Lego stenen schermbeveiliging

Geanimeerde lego stenen schermbeveiliging

Lego Stenen Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Als u het spel op te bouwen met Lego toen je een kind, of als u houdt van spelletjes in elkaar te zetten en te bouwen, de Lego screensaver je wilt. U kunt zien hoe de stukjes in elkaar passen langs een Lego-board. Een educatief speelgoed is verstreken tientallen jaren van generatie op generatie. Als u wilt, deelt de Lego-stukjes screensaver in sociale netwerken en delen van uw verlangen met je vrienden. Laat uw kind opnieuw te tekenen met deze nostalgische screensaver!

Lego is een Deense onderneming die zich bezighouden met de productie van constructiespeelgoed, met elkaar verbindbaar blokken. Zijn naam Lego komt van het Deense 'leg godt "wat" speel goed ". In het begin werden Lego speelgoed gemaakt van hout.. Download de schermbeveiliging van Lego Stenen te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Speelgoed voor Kinderen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Speelgoed voor Kinderen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 22 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-07-11 08:07:31, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Speelgoed voor Kinderen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Lego Stenen van Speelgoed voor Kinderen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 49 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 22 keer
TERUG
5
5 van 10 - 2 stemmen
No. 1503 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1081 keer

Wie heeft er een potje tafelvoetbal niet ooit gespeeld? Deze game tafels zijn vandaag de dag erg populair in de arcades. Ook bekend als tafelvoetbal, en bestaat uit een aantal draaiende bars waar worden geplaatst de cijfers van de spelers de bal te raken. In deze screensaver de beeldjes zijn plastic, en er zijn twee teams, het blauwe team en het rode team. Het doel van dit spel is om een doelpunt te scoren in de goal van je tegenstander, zoals voetbal. Als dit screensaver brengt herinneringen terug, kunt u geheel gratis installeren op uw computer.

7
7 van 10 - 2 stemmen
No. 1761 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 734 keer

De mooie gevulde vrachtwagen die verschijnen op deze screensaver zal het vooral leuk om de kinderen, want het heeft leuke vormen en heldere kleuren die het scherm lichter te maken. Deze kleine speelgoed truck heeft een vriendelijke uitdrukking en op de rug draagt ​​hij een roze varkentje die comfortabel gemonteerd. Het is een leuke manier om een ​​vrolijk en kinderlijk tintje aan uw computer toe te voegen met dit speelgoed speciaal ontworpen voor jonge kinderen. Zeker ze houden ervan om dit speelgoed te zien op het scherm wanneer u wat tijd te doden.