Pasen spelletjes

Speelgoed voor kinderen Schermbeveiliging : pasen spelletjes

Pasen spelletjes schermbeveiliging

Geanimeerde pasen spelletjes schermbeveiliging

Pasen spelletjes Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Met Pasen zijn de kinderen het meest genoten van games in kleur en gelach. De meest karakteristieke activiteit die kinderen echt genieten van het spel op zoek naar paaseieren. Alle kinderen rennen het veld op zoek naar eieren verborgen in het gras kleuren. Om de oogst, alle voorzien van een mand waar zijn zeer zorgvuldig afgezet, omdat ze zou kunnen breken. Sommige zijn chocolade-eieren, een zoete wil bijna iedereen, zelfs volwassenen! Om alle kinderen, pasen is de perfecte vakantiebestemming voor hen. In dit screensaver, zult u erachter komen waarom. Download het nu gratis!

De feestdag van Pascha wordt vooral gekenmerkt door de paaseieren, die vandaag chocolade zijn, maar waren voorheen kippeneieren. Het is ook zeer kenmerkend figuur van de pasen konijn, die het brengen van eieren aan kinderen als een geschenk in deze tijd. Momenteel is de activiteit van het schilderen van paaseieren is een grappig spel voor kinderen die een leuke en zeer creatieve tijd doorbrengen.. Download de schermbeveiliging van Pasen spelletjes te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Speelgoed voor Kinderen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Speelgoed voor Kinderen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 74 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-11-02 15:11:21, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Speelgoed voor Kinderen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Pasen spelletjes van Speelgoed voor Kinderen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 133 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 74 keer
TERUG
6
6 van 10 - 3 stemmen
No. 1498 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1854 keer

Deze familie heeft plezier spelen rugby op het veld, en nu de moeder heeft de bal, die een expert in die sport lijkt. Haar oudste dochter en jongste zoon zijn klaar voor een nieuw toneelstuk. Ze is jongleren en tegoeden bij rugby bal, dat is hetzelfde waarmee je kunt american football spelen. Als u wilt toevoegen aan uw computer iets om u te herinneren, terwijl u met uw gezin, is dit een goede optie. Het is een perfecte screensaver voor installatie op de computer op het werk of op kantoor, waar u een groot deel van de tijd door te brengen. Een leuke familie scene op een zonnige dag op het gras van het veld.

6
6 van 10 - 19 stemmen
No. 1032 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2407 keer

In deze verzameling van beelden kunnen we de Pocoyo stripfiguur omringd door zijn vrienden te zien. Pocoyo is een kleine jongen gekleed in blauwe overall en een pet met oorkleppen. Deze grappige karakter is de hoofdpersoon van een geanimeerde serie met dezelfde naam. In deze galerij zien we hem, omringd door zijn beste vrienden Pato, Elly, Loula en slaperig vogel, onder vele anderen. Deze screensaver is transparant, zodat u het bureaublad van uw scherm achter je favoriete personages kunt zien.