Pasen spelletjes

Speelgoed voor kinderen Schermbeveiliging : pasen spelletjes

Pasen spelletjes schermbeveiliging

Geanimeerde pasen spelletjes schermbeveiliging

Pasen spelletjes Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Met Pasen zijn de kinderen het meest genoten van games in kleur en gelach. De meest karakteristieke activiteit die kinderen echt genieten van het spel op zoek naar paaseieren. Alle kinderen rennen het veld op zoek naar eieren verborgen in het gras kleuren. Om de oogst, alle voorzien van een mand waar zijn zeer zorgvuldig afgezet, omdat ze zou kunnen breken. Sommige zijn chocolade-eieren, een zoete wil bijna iedereen, zelfs volwassenen! Om alle kinderen, pasen is de perfecte vakantiebestemming voor hen. In dit screensaver, zult u erachter komen waarom. Download het nu gratis!

De feestdag van Pascha wordt vooral gekenmerkt door de paaseieren, die vandaag chocolade zijn, maar waren voorheen kippeneieren. Het is ook zeer kenmerkend figuur van de pasen konijn, die het brengen van eieren aan kinderen als een geschenk in deze tijd. Momenteel is de activiteit van het schilderen van paaseieren is een grappig spel voor kinderen die een leuke en zeer creatieve tijd doorbrengen.. Download de schermbeveiliging van Pasen spelletjes te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Speelgoed voor Kinderen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Speelgoed voor Kinderen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 67 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-11-02 15:11:21, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Speelgoed voor Kinderen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Pasen spelletjes van Speelgoed voor Kinderen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 133 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 67 keer
TERUG
7
7 van 10 - 189 stemmen
No. 380 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 6286 keer

Kijk eens naar deze leuke geanimeerde streven: een grote vogel jaagt onvermoeibaar aan een hommel. De hommel vliegt snel met een bruine tas. De vogel stammen herhaaldelijk, maar hij heeft niet inhalen het insect. De sierlijke hommel is onbereikbaar. Grappig en gratis screensaver! Deze cartoons zijn leuk en sierlijk, perfect als een screen protector te zetten. Ze zijn geanimeerd op de traditionele manier. Een komische ras van de dieren, getrokken in cartoon-stijl, speciaal ontworpen voor de jongere kinderen in het huis.

6
6 van 10 - 12 stemmen
No. 1349 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2124 keer

In deze animatie zijn er twee leuke fairy vliegen in de lucht. Een mooi en charmant screensaver waarmee je kunt ontspannen op elk moment. Nimfen worden verlicht door de stralen van de zon. Een van de fantastische wezens is blond en het dragen van een groene jurk en gele schoenen. De andere fee heeft bruin haar en draagt ​​een lange paarse jurk. Beiden hebben kleine witte vleugels die bewegen om te blijven vliegen over de lucht. Volgens de overlevering zijn de beschermers en bewakers van de natuur. Als u wilt uw monitor te versieren met deze fantastische wezens, download dit beeld bewegen.