Pocoyo

Speelgoed voor kinderen Schermbeveiliging : Pocoyo

Pocoyo schermbeveiliging

Geanimeerde Pocoyo schermbeveiliging

Pocoyo Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze verzameling van beelden kunnen we de Pocoyo stripfiguur omringd door zijn vrienden te zien. Pocoyo is een kleine jongen gekleed in blauwe overall en een pet met oorkleppen. Deze grappige karakter is de hoofdpersoon van een geanimeerde serie met dezelfde naam. In deze galerij zien we hem, omringd door zijn beste vrienden Pato, Elly, Loula en slaperig vogel, onder vele anderen. Deze screensaver is transparant, zodat u het bureaublad van uw scherm achter je favoriete personages kunt zien.

Pocoyo is een Spaanse animatie serie met een 3D-podium met een witte achtergrond, zonder achtergrond kleur. De avonturen van een voorschoolse leeftijd kind genaamd Pocoyo, dat is het ontdekken van de wereld en de interactie met het. In de serie verschijnen andere personages als Elly, Pato, vlinder, slaperige vogel en zijn huisdier Loula, onder anderen. In elk hoofdstuk, dit kind woont verschillende avonturen. De verteller spreekt meestal expliciet aan de kijkers en de personages. Veel plezier met deze stripfiguren.. Download de schermbeveiliging van Pocoyo te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Speelgoed voor Kinderen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Speelgoed voor Kinderen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 57 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-03-22 16:03:34, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Speelgoed voor Kinderen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Pocoyo van Speelgoed voor Kinderen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 133 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 57 keer
TERUG
8
8 van 10 - 2 stemmen
No. 1436 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1678 keer

Schermbeveiliging voor kinderen, die de dieren van de zee verschijnen als sympathieke personages, worden als een roze achtarmige poliep en andere dieren, zoals zeesterren, zeepaardjes en schelpen aangeboden voor kinderen. Kind schermbeveiliging met zeebodem karakter.

5
5 van 10 - 252 stemmen
No. 531 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4975 keer

Dit vriendelijke sneeuwman glijden op zijn ski's in de sneeuw. Skiën is een leuk spel dat tijdens de winter kan worden beoefend. Als u een van die mensen die genieten als het sneeuwt veel in de stad, dit screensaver perfect uitdrukt het sentiment. Voel de snelheid van de afdaling van de skipistes en installeer deze animatie van een skiër sneeuwpop om de pixels te beschermen op het scherm van uw computer. U moet het volledig op maat gemaakte het computerscherm.