Pocoyo

Speelgoed voor kinderen Schermbeveiliging : Pocoyo

Pocoyo schermbeveiliging

Geanimeerde Pocoyo schermbeveiliging

Pocoyo Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze verzameling van beelden kunnen we de Pocoyo stripfiguur omringd door zijn vrienden te zien. Pocoyo is een kleine jongen gekleed in blauwe overall en een pet met oorkleppen. Deze grappige karakter is de hoofdpersoon van een geanimeerde serie met dezelfde naam. In deze galerij zien we hem, omringd door zijn beste vrienden Pato, Elly, Loula en slaperig vogel, onder vele anderen. Deze screensaver is transparant, zodat u het bureaublad van uw scherm achter je favoriete personages kunt zien.

Pocoyo is een Spaanse animatie serie met een 3D-podium met een witte achtergrond, zonder achtergrond kleur. De avonturen van een voorschoolse leeftijd kind genaamd Pocoyo, dat is het ontdekken van de wereld en de interactie met het. In de serie verschijnen andere personages als Elly, Pato, vlinder, slaperige vogel en zijn huisdier Loula, onder anderen. In elk hoofdstuk, dit kind woont verschillende avonturen. De verteller spreekt meestal expliciet aan de kijkers en de personages. Veel plezier met deze stripfiguren.. Download de schermbeveiliging van Pocoyo te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Speelgoed voor Kinderen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Speelgoed voor Kinderen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 59 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-03-22 16:03:34, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Speelgoed voor Kinderen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Pocoyo van Speelgoed voor Kinderen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 133 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 59 keer
TERUG
6
6 van 10 - 435 stemmen
No. 328 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 7621 keer

Wil je spelen met deze schattige pop? Charmant infantiele animatie om uw scherm te versieren: een meisje slagen van een instrument en een heleboel kleine harten vliegen in deze scène van vele opzichtige kleuren. De pop is opstaan ​​op waterlelie, omringd met planten met hart vorm. Een kleine pop is het spelen van een blaasinstrument, zoals de fluit of trompet, en harten vol romantische melodie ontstaat. De vijver die is gevuld met prachtige liedjes en alles is vol magie dankzij haar.

4
4 van 10 - 2 stemmen
No. 950 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2575 keer

Schermbeveiliging van wat speelgoed verspreid over een roze kamer, waar zijn er tal van speelgoed zoals teddyberen, ballen, poppen en zelfs een stuk speelgoed trein die in cirkels draait door de kamer, terwijl de schoorsteen rookt. Een mooie kinderen schermbeveiliging, met veel speelgoed, ideaal voor de jongere thuis. U kunt delen van dit speeltje schermbeveiliging op uw sociale netwerken, zodat je vrienden zien in hun profielen.