Spellen in de sneeuw

Speelgoed voor kinderen Schermbeveiliging : spellen in de sneeuw

Spellen in de sneeuw schermbeveiliging

Geanimeerde spellen in de sneeuw schermbeveiliging

Spellen in de sneeuw Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Dit vriendelijke sneeuwman glijden op zijn ski's in de sneeuw. Skiën is een leuk spel dat tijdens de winter kan worden beoefend. Als u een van die mensen die genieten als het sneeuwt veel in de stad, dit screensaver perfect uitdrukt het sentiment. Voel de snelheid van de afdaling van de skipistes en installeer deze animatie van een skiër sneeuwpop om de pixels te beschermen op het scherm van uw computer. U moet het volledig op maat gemaakte het computerscherm.

Voor iedereen, en vooral kinderen, genieten van het spelen van allerlei activiteiten sneeuw. Een van hen is glijdend van de vers gevallen sneeuw, hetzij op een slee, op ski's of gewoon zittend op een stuk plastic of karton. Deze video staat het plezier van de winterspelen.. Download de schermbeveiliging van Spellen in de sneeuw te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Speelgoed voor Kinderen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Speelgoed voor Kinderen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 223 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-06-09 09:05:46, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Speelgoed voor Kinderen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Spellen in de sneeuw van Speelgoed voor Kinderen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 1764 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 223 keer
TERUG
6
6 van 10 - 223 stemmen
No. 579 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4693 keer

Een screensaver die graag het hart van de meest onschuldige en fantasievol. Op de foto een magische fee vliegen door een bos verschijnt. Op de achtergrond zien we een klein stenen huis, omgeven door bomen. Ze is Vidia, de fee van de wind, een Disney-karakter dat kan vliegen op hoge snelheid. Hoewel het een beetje egoïstisch is een vriend van Tinkelbel. De fee wanneer u vliegt, laat fee stof in de lucht. Als je van sprookjes, fantasie verhalen en Disney World, deze screensaver is voor jou.

5
5 van 10 - 1312 stemmen
No. 253 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 8974 keer

Een draaimolen van harten draait in de scherm. Vang een van de rode harten op die een vrijster zoeken. Jullie kunnen de harten van de roulette wiel van het leven bekoren. Schermbeveiliging voor verleidelijke mensen die verkiest zege de liefde van allemaal. Schermbeveiliging vrij van rode harten op een zwarte achtergrond.