Speelgoed vrachtwagen

Speelgoed voor kinderen Schermbeveiliging : speelgoed vrachtwagen

Speelgoed vrachtwagen schermbeveiliging

Geanimeerde speelgoed vrachtwagen schermbeveiliging

speelgoed vrachtwagen Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

De mooie gevulde vrachtwagen die verschijnen op deze screensaver zal het vooral leuk om de kinderen, want het heeft leuke vormen en heldere kleuren die het scherm lichter te maken. Deze kleine speelgoed truck heeft een vriendelijke uitdrukking en op de rug draagt ​​hij een roze varkentje die comfortabel gemonteerd. Het is een leuke manier om een ​​vrolijk en kinderlijk tintje aan uw computer toe te voegen met dit speelgoed speciaal ontworpen voor jonge kinderen. Zeker ze houden ervan om dit speelgoed te zien op het scherm wanneer u wat tijd te doden.

De knuffels zijn poppen met een zachte en donzige vulling voor kleine kinderen don? T zich bezeren. Voor deze truck, wielen zijn van kunststof, maar hebben afgeronde vormen en grote stukken, zodat er geen risico voor jongere kinderen. Bovendien moeten alle speelgoed dragen geschikt voor hoe oud zijn ontworpen, zoals zij heeft in gedachten op het moment van productie. Deze truck is gemaakt met stoffen van verschillende kleuren om kinderen te stimuleren en beginnen te vormen en kleuren te onderscheiden. Kinderen kunnen lang worden vermaakt met auto's, vrachtwagens en andere voertuigen op wielen, en met plezier aan het rollen op de vloer, of ergens anders in het huis!. Download de schermbeveiliging van speelgoed vrachtwagen te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Speelgoed voor Kinderen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Speelgoed voor Kinderen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 59 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2015-01-12 09:01:02, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Speelgoed voor Kinderen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging speelgoed vrachtwagen van Speelgoed voor Kinderen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 14 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 59 keer
TERUG
5
5 van 10 - 252 stemmen
No. 531 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 5099 keer

Dit vriendelijke sneeuwman glijden op zijn ski's in de sneeuw. Skiën is een leuk spel dat tijdens de winter kan worden beoefend. Als u een van die mensen die genieten als het sneeuwt veel in de stad, dit screensaver perfect uitdrukt het sentiment. Voel de snelheid van de afdaling van de skipistes en installeer deze animatie van een skiër sneeuwpop om de pixels te beschermen op het scherm van uw computer. U moet het volledig op maat gemaakte het computerscherm.

5
5 van 10 - 86 stemmen
No. 665 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3271 keer

Komt favoriete horloge voor kinderen of volwassenen. Een kleurrijke klok en leuke personages die een beroep doen kinderen. Onze vrienden worden de teddies weg te gaan en dit is je screensaver met dieren die uur. Kleur en plezier voor het hele gezin met dit horloge voor kinderen opgezette dieren.