Honkbal

Sporten Schermbeveiliging : honkbal

Honkbal schermbeveiliging

Geanimeerde honkbal schermbeveiliging

Honkbal Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Hier in deze gratis schermbeveiliging, hebben we een diashow van een aantal grote honkbal foto's en beelden die eindeloos worden gespeeld met een leuke overgangen met een honkbal. De foto's zijn onder andere, natuurlijk, een beslag, een kruik, een vanger, een honkbalveld, een honkbal handschoen, en nog veel meer. Als je een sport persoon en als je van het honkbal ook, dit is de beste schermbeveiliging voor u. In dit, zijn er meerdere foto's en foto's die de belangrijkste aspecten van deze teamsport is. Als je het leuk vond, deel het met iedereen op uw Facebook-vriendenlijst! Iemand zal zeker dankbaar zijn!

Honkbal is een vleermuis-en-bal sport gespeeld tussen 2 teams van 9 spelers elk. Het doel is om punten te scoren door het raken van een bal met een knuppel en wat betreft een reeks van vier die basissen bij de hoeken van een negentig-voet diamant. Dit is een van de meest populaire sporten in de Verenigde Staten en is ook bekend in andere Amerikaanse landen. De belangrijkste elementen zijn de bat, de bal en honkbal hand schoen.. Download de schermbeveiliging van Honkbal te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Sporten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Sporten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 243 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-02-18 11:04:50, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Sporten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Honkbal van Sporten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 6139 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 243 keer
TERUG
7
7 van 10 - 424 stemmen
No. 401 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 6603 keer

In een skigebied in de winter, sneeuwpoppen te genieten van de sport van het skiën. Deze sneeuwman, bestaande uit drie grote sneeuwballen, skiën versnellen van een track die nooit eindigt. Het heeft een groene sjaal wapperen in de wind door de hoge snelheid van de afdaling. Zijn ski's zijn oranje, zodat ze duidelijk zichtbaar zijn te midden van de witte sneeuw. Voor deze sneeuwpop zou heel gemakkelijk om te verdwalen in de sneeuw, want zijn lichaam is hetzelfde van de sneeuw de kleur en niet te ver in. De skipiste eindigt nooit en het is erg steil.

7
7 van 10 - 8 stemmen
No. 1156 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2301 keer

Zeker weten dat u de Vans schoenen handelsmerk, gebruikt door alle skaters in de wereld. Met deze screensaver wilden wij u laten weten de meeste stedelijke gezicht van Vans schoenen, met een paar van zijn schoenen, terwijl we kijken naar een aantal skateboarders doen trucs en stunts op hun skateboards. In 1970 streden Paul Van Doren in de sportschoenindustrie met trainers voor honkbal, basketbal of worstelen. Hij kreeg veel slagen met zijn modellen in grote acceptatie, en hun schoeisel is geëvolueerd, vandaag Vans hebben veel faam over de hele wereld. Als u ook graag dit merk, kunt u genieten van een screensaver met geweldige skateboard tricks.