Kickboksen

Sporten Schermbeveiliging : kickboksen

Kickboksen schermbeveiliging

Geanimeerde kickboksen schermbeveiliging

Kickboksen Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Het kickboksen is een harde contactsport die is ontstaan ​​in Japan, en bestaat uit een mengsel van verschillende gevechten disciplines zoals boksen of karate. Hier zie je twee vechters zijn bereid om de bestrijding te starten op een professioneel niveau. Kickboksen bestrijdt plaatsvinden in een ring, begrensd door elastische linten gebonden aan de posten. Als u houdt van vechtsporten, moet je deze volledig gratis screen protector te installeren. Worstelaars zijn ontworpen in 3D om meer realistische kijk.

Deze vechtstijl mengt boksen stoten met kicks uit andere disciplines van vechtsporten zoals karate of taekwondo. Atleten in deze sport zijn uitgerust met gevoerde handschoenen zeer vergelijkbaar met boksen. Te raken kun je trappen, stoten en knieën, onder andere klappen gebruiken. Het is nauw verbonden met andere contactsporten, zoals Muay Thai of Thai boksen. Aanrandingen kickboksen laatste drie minuten, met een minuut rust ertussen. Is ten strengste verboden om te slagen in de heup of genitaliën te maken.. Download de schermbeveiliging van Kickboksen te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Sporten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Sporten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 38 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-10-08 10:10:42, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Sporten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Kickboksen van Sporten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 49 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 38 keer
TERUG
9
9 van 10 - 4 stemmen
No. 1241 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1611 keer

De Volcom wear merk gaat om uw computer te sponsoren deze surf screensaver. Deze Californische kledingmerk heeft sportslijtage in de stijl van skateboarden, surfen en snowboarden. Van de meest complete uitrusting voor snowboarders, met een warme en waterdichte kleding, tot moderne badpakken voor surfer mensen. En meer stedelijke slijtage kan worden genoten door iedereen die graag skater stijl. Volcom wordt gekenmerkt door agressieve en moderne ontwerpen met heldere en felle kleuren. Installeer de screensaver en geven een surfer stijl aan uw computer.

9
9 van 10 - 3 stemmen
No. 1189 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1618 keer

Hier komt de longboardskaten om uw screensaver, een soort skateboard dat populair is geworden tegenwoordig weer, maar dat is nu al populair tijdens de jaren '70. Het is een combinatie van skateboarden en surfen, omdat een lange plank wordt gebruikt om rollen over het asfalt, vooral beneden hellingen of heuvels uitvoeren van stunts tijdens de afdaling, net zoals we kunnen zien in deze video, waarmee u in staat om uw computer monitor te beschermen zal zijn . Deze sporters worden longboarders genoemd, en de groep die in deze video wordt een groep genaamd originele skateboards, zeer populair in Youtube voor hun stunts, zoals degene die je ziet op onze screensaver. We zien ze carving of aflopende terwijl ze oefenen glijden, dat zijn kleine gecontroleerde drifts.