Kickboksen

Sporten Schermbeveiliging : kickboksen

Kickboksen schermbeveiliging

Geanimeerde kickboksen schermbeveiliging

Kickboksen Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Het kickboksen is een harde contactsport die is ontstaan ​​in Japan, en bestaat uit een mengsel van verschillende gevechten disciplines zoals boksen of karate. Hier zie je twee vechters zijn bereid om de bestrijding te starten op een professioneel niveau. Kickboksen bestrijdt plaatsvinden in een ring, begrensd door elastische linten gebonden aan de posten. Als u houdt van vechtsporten, moet je deze volledig gratis screen protector te installeren. Worstelaars zijn ontworpen in 3D om meer realistische kijk.

Deze vechtstijl mengt boksen stoten met kicks uit andere disciplines van vechtsporten zoals karate of taekwondo. Atleten in deze sport zijn uitgerust met gevoerde handschoenen zeer vergelijkbaar met boksen. Te raken kun je trappen, stoten en knieën, onder andere klappen gebruiken. Het is nauw verbonden met andere contactsporten, zoals Muay Thai of Thai boksen. Aanrandingen kickboksen laatste drie minuten, met een minuut rust ertussen. Is ten strengste verboden om te slagen in de heup of genitaliën te maken.. Download de schermbeveiliging van Kickboksen te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Sporten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Sporten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 45 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-10-08 10:10:42, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Sporten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Kickboksen van Sporten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 49 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 45 keer
TERUG
8
8 van 10 - 6 stemmen
No. 1214 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2005 keer

Snowboarden in deze gratis schermbeveiliging met een 3D-snowboarder naar beneden de skipiste op volle snelheid. Moderne snowboarder, extreme sporters die dia afdaling op een snowboard. Snowboarden is een extreem sport die riskante krachtstukje uit te voeren en te compliceren trucs. Geniet samen met uw vrienden in deze geanimeerde schermbeveiliging te delen in sociale netwerken.

8
8 van 10 - 8 stemmen
No. 1342 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2146 keer

Rafael Nadal Parera, genaamd Rafa Nadal is geboren in Manacor, Mallorca op 3 juni 1986) is een Spaanse tennisser, nummer drie in de wereld ATP. Het is de beste gravel speler aller tijden en een van de beste in de tennisgeschiedenis. Winnaar van 11 Grand Slam-titels: zeven keer Roland Garros, Australia Open, US Open en Olympische medaille. In 2008 ontving hij de Prins van Asturias Award voor Sport, dat is de meest prestigieuze onderscheiding van Spanje in de sport.