Kickboksen

Sporten Schermbeveiliging : kickboksen

Kickboksen schermbeveiliging

Geanimeerde kickboksen schermbeveiliging

Kickboksen Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Het kickboksen is een harde contactsport die is ontstaan ​​in Japan, en bestaat uit een mengsel van verschillende gevechten disciplines zoals boksen of karate. Hier zie je twee vechters zijn bereid om de bestrijding te starten op een professioneel niveau. Kickboksen bestrijdt plaatsvinden in een ring, begrensd door elastische linten gebonden aan de posten. Als u houdt van vechtsporten, moet je deze volledig gratis screen protector te installeren. Worstelaars zijn ontworpen in 3D om meer realistische kijk.

Deze vechtstijl mengt boksen stoten met kicks uit andere disciplines van vechtsporten zoals karate of taekwondo. Atleten in deze sport zijn uitgerust met gevoerde handschoenen zeer vergelijkbaar met boksen. Te raken kun je trappen, stoten en knieën, onder andere klappen gebruiken. Het is nauw verbonden met andere contactsporten, zoals Muay Thai of Thai boksen. Aanrandingen kickboksen laatste drie minuten, met een minuut rust ertussen. Is ten strengste verboden om te slagen in de heup of genitaliën te maken.. Download de schermbeveiliging van Kickboksen te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Sporten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Sporten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 41 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-10-08 10:10:42, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Sporten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Kickboksen van Sporten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 49 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 41 keer
TERUG
6
6 van 10 - 2 stemmen
No. 1331 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1626 keer

Een gratis basketbalspeler schermbeveiliging jongleren een bal. Een zeer lange basketballer met een basketbal op zijn vinger, balanceren tijdens het draaien, met veel talent en techniek. De gele uniforme kleur is de Los Angeles Lakers ploeg. Als je een basketbal fan, delen met je vrienden deze gratis schermbeveiliging van een basketbalspeler.

6
6 van 10 - 877 stemmen
No. 239 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 9218 keer

Hier in deze gratis schermbeveiliging, hebben we een diashow van een aantal grote honkbal foto's en beelden die eindeloos worden gespeeld met een leuke overgangen met een honkbal. De foto's zijn onder andere, natuurlijk, een beslag, een kruik, een vanger, een honkbalveld, een honkbal handschoen, en nog veel meer. Als je een sport persoon en als je van het honkbal ook, dit is de beste schermbeveiliging voor u. In dit, zijn er meerdere foto's en foto's die de belangrijkste aspecten van deze teamsport is. Als je het leuk vond, deel het met iedereen op uw Facebook-vriendenlijst! Iemand zal zeker dankbaar zijn!