Lakers

Sporten Schermbeveiliging : Lakers

Lakers schermbeveiliging

Geanimeerde Lakers schermbeveiliging

Lakers Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Deze screensaver is een diavoorstelling van foto's van deze beroemde basketbalteam. Los Angeles Lakers zijn een Amerikaans professioneel basketbalteam gevestigd in Los Angeles, Californië. Ze spelen in de Pacific Division van de Western Conference in de National Basketball Association (NBA). De Lakers spelen hun thuiswedstrijden in Staples Center. De populairste sterren van het team zijn Kobe Bryant en Pau Gasol, enkele van de grootste scorers in de NBA (National Basketball Association), dat is de belangrijkste Amerikaanse competitie. Geniet van deze gratis basketbal screensaver.

Het doel van het basketbal is om een ​​bal te schieten door een mand horizontaal gepositioneerd om punten te scoren, terwijl na een reeks regels. Los Angeles Lakers is een professioneel basketbalteam in de NBA, de grootste divisie van het basketbal. Dit team heeft zulke belangrijke spelers als Pau Gasol en Kobe Bryant speelde. De kleuren van dit team zijn geel en paars. Het is een team dat, vanwege de nabijheid van Hollywood, heeft vele beroemdheden die hun volgelingen.. Download de schermbeveiliging van Lakers te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Sporten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Sporten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 20 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 9 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-20 17:04:12, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Sporten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Lakers van Sporten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
9

Waardering gebaseerd van 98 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 20 keer
TERUG
5
5 van 10 - 1 stemmen
No. 1749 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 730 keer

Er zijn veel bekende spelers die geleidelijk zijn steeds moeilijker naam in de wereld Tennis. Op een spoor van blauwe tennis zien we dat het zou kunnen zijn Anna Kournikova, die, hoewel niet tot de beste tennissers, werd bekend als de vriendin van een beroemde zanger Enrique Iglesias. Als je van het vrouwentennis, moet u deze screensaver op uw computer te hebben. Aandeel in sociale netwerken om vrouwen tennis te ondersteunen.

7
7 van 10 - 3 stemmen
No. 1336 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1456 keer

Spectaculaire 3D reconstructie van een boksring. Een levendige WWE ring in drie dimensies, waar we de gevechten ring en stoelen die dichter te zien. Een spectaculaire setting voor de strijd van de boxers of vechters worstelen in deze boksring ook wel canvas. WWF en nu WWE (World Wrestling Entertainment).