Lakers

Sporten Schermbeveiliging : Lakers

Lakers schermbeveiliging

Geanimeerde Lakers schermbeveiliging

Lakers Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Deze screensaver is een diavoorstelling van foto's van deze beroemde basketbalteam. Los Angeles Lakers zijn een Amerikaans professioneel basketbalteam gevestigd in Los Angeles, Californië. Ze spelen in de Pacific Division van de Western Conference in de National Basketball Association (NBA). De Lakers spelen hun thuiswedstrijden in Staples Center. De populairste sterren van het team zijn Kobe Bryant en Pau Gasol, enkele van de grootste scorers in de NBA (National Basketball Association), dat is de belangrijkste Amerikaanse competitie. Geniet van deze gratis basketbal screensaver.

Het doel van het basketbal is om een ​​bal te schieten door een mand horizontaal gepositioneerd om punten te scoren, terwijl na een reeks regels. Los Angeles Lakers is een professioneel basketbalteam in de NBA, de grootste divisie van het basketbal. Dit team heeft zulke belangrijke spelers als Pau Gasol en Kobe Bryant speelde. De kleuren van dit team zijn geel en paars. Het is een team dat, vanwege de nabijheid van Hollywood, heeft vele beroemdheden die hun volgelingen.. Download de schermbeveiliging van Lakers te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Sporten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Sporten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 36 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 9 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-20 17:04:12, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Sporten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Lakers van Sporten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
9

Waardering gebaseerd van 98 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 36 keer
TERUG
5
5 van 10 - 1 stemmen
No. 1422 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1709 keer

Gratis schermbeveiliging Golf, een golfbal gaan in het gat perfect gelegen in het midden van de green. Voor golfliefhebbers is er niets beter dan om de bal in een beweging, die heet Birdie. In Golf zijn er verschillende kleuren, hoofd van hout of metaal die een verschillend kaliber, afhankelijk van de afstand die u wilt de golfbal te sturen.

5
5 van 10 - 35 stemmen
No. 956 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2593 keer

Deze gratis screensaver is over een smiley emoticon voetballen. Je kunt zien dat de emoticon naar u is degene die is het dragen van de bal. De andere spelers worden verondersteld om het te nemen van hem, maar ze lijken te zijn met een heel moeilijke tijd. Elke keer als een speler in de buurt van hem belanden ze vliegen uit de rechtbank! Hoe dan ook, hij blijft maar draaien en draaien en zal nooit ophouden te stoppen. Als je van voetbal en smileys, deze screensaver is voor jou. Ga je gang en download het. Als je echt leuk, deel het dan met iedereen die je kent op je favoriete sociale netwerken!