Lakers

Sporten Schermbeveiliging : Lakers

Lakers schermbeveiliging

Geanimeerde Lakers schermbeveiliging

Lakers Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Deze screensaver is een diavoorstelling van foto's van deze beroemde basketbalteam. Los Angeles Lakers zijn een Amerikaans professioneel basketbalteam gevestigd in Los Angeles, Californië. Ze spelen in de Pacific Division van de Western Conference in de National Basketball Association (NBA). De Lakers spelen hun thuiswedstrijden in Staples Center. De populairste sterren van het team zijn Kobe Bryant en Pau Gasol, enkele van de grootste scorers in de NBA (National Basketball Association), dat is de belangrijkste Amerikaanse competitie. Geniet van deze gratis basketbal screensaver.

Het doel van het basketbal is om een ​​bal te schieten door een mand horizontaal gepositioneerd om punten te scoren, terwijl na een reeks regels. Los Angeles Lakers is een professioneel basketbalteam in de NBA, de grootste divisie van het basketbal. Dit team heeft zulke belangrijke spelers als Pau Gasol en Kobe Bryant speelde. De kleuren van dit team zijn geel en paars. Het is een team dat, vanwege de nabijheid van Hollywood, heeft vele beroemdheden die hun volgelingen.. Download de schermbeveiliging van Lakers te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Sporten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Sporten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 30 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 9 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-20 17:04:12, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Sporten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Lakers van Sporten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
9

Waardering gebaseerd van 98 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 30 keer
TERUG
6
6 van 10 - 877 stemmen
No. 239 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 9218 keer

Hier in deze gratis schermbeveiliging, hebben we een diashow van een aantal grote honkbal foto's en beelden die eindeloos worden gespeeld met een leuke overgangen met een honkbal. De foto's zijn onder andere, natuurlijk, een beslag, een kruik, een vanger, een honkbalveld, een honkbal handschoen, en nog veel meer. Als je een sport persoon en als je van het honkbal ook, dit is de beste schermbeveiliging voor u. In dit, zijn er meerdere foto's en foto's die de belangrijkste aspecten van deze teamsport is. Als je het leuk vond, deel het met iedereen op uw Facebook-vriendenlijst! Iemand zal zeker dankbaar zijn!

3
3 van 10 - 24 stemmen
No. 897 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2060 keer

In deze gratis screensaver kunnen we een zeer oude golf video spel software te zien. U kunt zien als gevolg van de slechte gedetailleerde graphics die je zal herinneren aan oude tijden waarin dit was een moderne video spel. Die tijden zijn rond het begin van de jaren 1980, toen de Nintendo Entertainment System en de Sega SG-1000 werden vrijgelaten. Die tijd zou rond de jaren 1980, toen grote bedrijven naar voren gekomen als Nintendo, Sega of Atari. Als je van deze nostalgische screensaver, downloaden en vervolgens te delen met degenen die denken dat de oude video spel zijn de beste video spel!