Lakers

Sporten Schermbeveiliging : Lakers

Lakers schermbeveiliging

Geanimeerde Lakers schermbeveiliging

Lakers Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Deze screensaver is een diavoorstelling van foto's van deze beroemde basketbalteam. Los Angeles Lakers zijn een Amerikaans professioneel basketbalteam gevestigd in Los Angeles, Californië. Ze spelen in de Pacific Division van de Western Conference in de National Basketball Association (NBA). De Lakers spelen hun thuiswedstrijden in Staples Center. De populairste sterren van het team zijn Kobe Bryant en Pau Gasol, enkele van de grootste scorers in de NBA (National Basketball Association), dat is de belangrijkste Amerikaanse competitie. Geniet van deze gratis basketbal screensaver.

Het doel van het basketbal is om een ​​bal te schieten door een mand horizontaal gepositioneerd om punten te scoren, terwijl na een reeks regels. Los Angeles Lakers is een professioneel basketbalteam in de NBA, de grootste divisie van het basketbal. Dit team heeft zulke belangrijke spelers als Pau Gasol en Kobe Bryant speelde. De kleuren van dit team zijn geel en paars. Het is een team dat, vanwege de nabijheid van Hollywood, heeft vele beroemdheden die hun volgelingen.. Download de schermbeveiliging van Lakers te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Sporten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Sporten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 33 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 9 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-20 17:04:12, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Sporten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Lakers van Sporten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
9

Waardering gebaseerd van 98 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 33 keer
TERUG
7
7 van 10 - 7 stemmen
No. 1204 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1939 keer

Met deze screensaver kunt u een ski smiley recht op uw computerscherm te hebben. De emoticon is het dragen van een helm, een paar brillen, sommige ski's en is het dragen van een paar skistokken. Hij is meer dan bereid om te gaan skiën. Je kunt zelfs zeggen dat hij goed is door aandacht te besteden aan hem nooit een fout maken! Deze skiër smiley het dragen van een helm te beschermen tegen schokken en een veiligheidsbril ter bescherming tegen de koude berg wind. De polen ook dienen als steun en om te stimuleren in gebieden zonder hangende. Als je dit wilt, maar weet niet hoe dit te doen, kunt u genieten van deze winter sport met deze gratis screensaver.

8
8 van 10 - 18 stemmen
No. 955 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2440 keer

Valentino Rossi is een Italiaanse motorcoureur die negen wereldtitels heeft gewonnen in verschillende categorieën. Een van de sterren van het WK (125cc, 250cc, 500c.c. en MotoGP 990c.c. en 800c.c.). Een mijlpaal die de enige renner in de geschiedenis om dit te doen was. Als je een fan van Valentino Rossi, volgen hem in zijn tijd bij het ​​Ducati team met deze gratis screensaver met foto's van de piloot op motorfietsen.