Lakers

Sporten Schermbeveiliging : Lakers

Lakers schermbeveiliging

Geanimeerde Lakers schermbeveiliging

Lakers Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Deze screensaver is een diavoorstelling van foto's van deze beroemde basketbalteam. Los Angeles Lakers zijn een Amerikaans professioneel basketbalteam gevestigd in Los Angeles, Californië. Ze spelen in de Pacific Division van de Western Conference in de National Basketball Association (NBA). De Lakers spelen hun thuiswedstrijden in Staples Center. De populairste sterren van het team zijn Kobe Bryant en Pau Gasol, enkele van de grootste scorers in de NBA (National Basketball Association), dat is de belangrijkste Amerikaanse competitie. Geniet van deze gratis basketbal screensaver.

Het doel van het basketbal is om een ​​bal te schieten door een mand horizontaal gepositioneerd om punten te scoren, terwijl na een reeks regels. Los Angeles Lakers is een professioneel basketbalteam in de NBA, de grootste divisie van het basketbal. Dit team heeft zulke belangrijke spelers als Pau Gasol en Kobe Bryant speelde. De kleuren van dit team zijn geel en paars. Het is een team dat, vanwege de nabijheid van Hollywood, heeft vele beroemdheden die hun volgelingen.. Download de schermbeveiliging van Lakers te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Sporten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Sporten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 27 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 9 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-20 17:04:12, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Sporten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Lakers van Sporten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
9

Waardering gebaseerd van 98 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 27 keer
TERUG
8
8 van 10 - 4 stemmen
No. 1265 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1477 keer

In deze gratis schaken schermbeveiliging zie je de nederlaag van de witte koning, na een controle partner van de zwarte leger. In schaken, omver te werpen, de koning betekent het accepteren nederlaag en overgave. Dat is de reden waarom de zwarte stukken zijn de overwinnaars die in deze schermbeveiliging. Als je een fan schaken, dan zult u genieten van deze schermbeveiliging in uw computer. En, als je weet meer fans aan deze strategie spel, kunt u deze delen op de sociale netwerken.

6
6 van 10 - 6 stemmen
No. 1469 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1308 keer

Screensaver voor fietsen en fietsliefhebbers. Dit is een eenvoudige screensaver met het silhouet van een fietser fietst in zijn fiets, met een groene achtergrond. U kunt het silhouet van een fiets als een screensaver bij uw monitor blijft een tijdje inactief en zal de bescherming van de pixels en de kleuren van het scherm. Delen op sociale netwerken het silhouet van de ruiter en uw computer. Als je een fan bent van het fietsen, of je wilt om uit te gaan op de fiets routes, hetzij door het platteland of de stad, zal deze screensaver laat duidelijk uw hobby's.