LSU

Sporten Schermbeveiliging : LSU

LSU schermbeveiliging

Geanimeerde LSU schermbeveiliging

LSU Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Louisiana State tijgers is het atletische team van Louisiana State University (LSU). Het is een team in de 114 jaar van de geschiedenis hebben drie nationale titels won in 1958, 2003 en 2007, en twaalf conferentie kampioenstitels. Foto's van de spelers van het team, Tiger Stadium, en het logo. Het logo is een tijger met letters LSU tijger in zwart, geel, paars, en wit van kleur. Als u van deze Tigers staat Louisiana, kunt u deze animatie American football te downloaden. Dit team is een van 's werelds meest populaire.

De LSU voetbalteam is een voetbal programma in NCAA Division I-FBS college football. Zij nemen deel aan Tiger Stadium, waar 92.400 mensen houdt. LSU heeft drie nationale kampioenschappen, waaronder twee in de laatste tien jaar won. LSU tijgers is het voetbalteam van de Louisiana State University. Dit team werd opgericht in 1893 Hun voetbalstadion heet Tiger Stadium en heeft een grote capaciteit om de kijkers, beschouwd als een van de grootste in de wereld. De mascotte is een tijger vertegenwoordigt hen.. Download de schermbeveiliging van LSU te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Sporten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Sporten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 54 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 4 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-19 11:04:27, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Sporten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging LSU van Sporten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
4

Waardering gebaseerd van 28 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 54 keer
TERUG
9
9 van 10 - 3 stemmen
No. 1332 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2215 keer

Met al de kracht van de finale play-offs komt deze screensaver van de NBA (National Basketball Association) die de belangrijkste basketbalcompetitie in de Verenigde Staten van Amerika, en een van de meest relevante wereldwijd. Slechts een paar spelers uit andere dan Noord-Amerika andere landen te beheren te ondertekenen met NBA teams dankzij hun speciale techniek, hun grote potentieel of hun goede statistieken als basketbalspeler. De National American Basketball League Association beweegt met de initialen van deze competitie, terwijl een basketbal spint tussen de lichten van de lampen. Alle ogen richten zich meestal op de NBA Playoffs, met zijn verschillende rondes tussen teams van de West-en Oost-conferentie.

6
6 van 10 - 6 stemmen
No. 1469 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1833 keer

Screensaver voor fietsen en fietsliefhebbers. Dit is een eenvoudige screensaver met het silhouet van een fietser fietst in zijn fiets, met een groene achtergrond. U kunt het silhouet van een fiets als een screensaver bij uw monitor blijft een tijdje inactief en zal de bescherming van de pixels en de kleuren van het scherm. Delen op sociale netwerken het silhouet van de ruiter en uw computer. Als je een fan bent van het fietsen, of je wilt om uit te gaan op de fiets routes, hetzij door het platteland of de stad, zal deze screensaver laat duidelijk uw hobby's.