LSU

Sporten Schermbeveiliging : LSU

LSU schermbeveiliging

Geanimeerde LSU schermbeveiliging

LSU Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Louisiana State tijgers is het atletische team van Louisiana State University (LSU). Het is een team in de 114 jaar van de geschiedenis hebben drie nationale titels won in 1958, 2003 en 2007, en twaalf conferentie kampioenstitels. Foto's van de spelers van het team, Tiger Stadium, en het logo. Het logo is een tijger met letters LSU tijger in zwart, geel, paars, en wit van kleur. Als u van deze Tigers staat Louisiana, kunt u deze animatie American football te downloaden. Dit team is een van 's werelds meest populaire.

De LSU voetbalteam is een voetbal programma in NCAA Division I-FBS college football. Zij nemen deel aan Tiger Stadium, waar 92.400 mensen houdt. LSU heeft drie nationale kampioenschappen, waaronder twee in de laatste tien jaar won. LSU tijgers is het voetbalteam van de Louisiana State University. Dit team werd opgericht in 1893 Hun voetbalstadion heet Tiger Stadium en heeft een grote capaciteit om de kijkers, beschouwd als een van de grootste in de wereld. De mascotte is een tijger vertegenwoordigt hen.. Download de schermbeveiliging van LSU te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Sporten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Sporten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 49 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 4 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-19 11:04:27, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Sporten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging LSU van Sporten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
4

Waardering gebaseerd van 28 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 49 keer
TERUG
6
6 van 10 - 877 stemmen
No. 239 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 9644 keer

Hier in deze gratis schermbeveiliging, hebben we een diashow van een aantal grote honkbal foto's en beelden die eindeloos worden gespeeld met een leuke overgangen met een honkbal. De foto's zijn onder andere, natuurlijk, een beslag, een kruik, een vanger, een honkbalveld, een honkbal handschoen, en nog veel meer. Als je een sport persoon en als je van het honkbal ook, dit is de beste schermbeveiliging voor u. In dit, zijn er meerdere foto's en foto's die de belangrijkste aspecten van deze teamsport is. Als je het leuk vond, deel het met iedereen op uw Facebook-vriendenlijst! Iemand zal zeker dankbaar zijn!

8
8 van 10 - 259 stemmen
No. 494 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 5183 keer

Deze screensaver is gemaakt van een galerie diashow van grote beelden van hoge kwaliteit van de sport basketbal. Deze beelden zijn onder andere een basketbal wrijven het net, een basketbal voorgrond, een basketbal doel en vrijwel alles wat met deze prachtige sport. Ben je wensen dat je op de baan? Score een drie-pointer als deze screensaver pak draait door drie geweldige basketbal schoten. Ook deze delen met iedereen die je denkt misschien ook leuk basketball via de sociale netwerken beschikbaar!