Nexus

Sporten Schermbeveiliging : Nexus

Nexus schermbeveiliging

Geanimeerde Nexus schermbeveiliging

Nexus Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Deze screensaver is over een diavoorstelling van enkele van de beste foto's van de Nexus, en dat was een doortrapte professionele worstelen stabiel in het professionele worstelen promotie, WWE, die streden op haar Raw merk. De groep The New Nexus bestond oorspronkelijk uit alle acht rookies van NXT seizoen een en hun rooster meerdere malen verschoven hun hele bestaan​​. Hun eerste doel was om WWE contracten voor alle leden te verkrijgen. Als je van deze screensaver, deel het met iedereen die je denkt dat mogelijk ook geïnteresseerd in het op de sociale netwerken!

World Wrestling Entertainment, of WWE, is een Amerikaans entertainment bedrijf dat zich bezighoudt in de eerste plaats in het professionele worstelen, met de belangrijkste bronnen ook uit film, muziek, licenties product, en directe verkoop van producten. Deze groep is New Nexus, een groep strijders die samen kwamen om een ​​gemeenschappelijk doel na te streven en om te gaan met andere grote groepen RAW of WWF.. Download de schermbeveiliging van Nexus te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Sporten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Sporten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 53 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-23 15:04:34, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Sporten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Nexus van Sporten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 14 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 53 keer
TERUG
5
5 van 10 - 9 stemmen
No. 1314 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1700 keer

In deze gratis screensaver hebben we een geanimeerde vrouwelijke smiley gezicht met een paarse jurk en een knot op haar hoofd schaatsen voor de concurrentie. U kunt vertellen dat ze is op het ijs, maar er is een mooie blauwe frame en een momentopname van haar op de achtergrond. Dit soort schaatsen heet kunstschaatsen, en kan ook kunstschaatsen worden genoemd. Om deze sport te bereiken lukt je vele jaren van harde training nodig. Dat is de enige manier om de kunst van het schaatsen te perfectioneren in professionele competities. Als je van dit soort schaatsen en ook zoals emoticons, download dan het nu meteen!

7
7 van 10 - 44 stemmen
No. 650 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3242 keer

Een screensaver met een voetbalwedstrijd tussen teams uit Minnesota, Philadelphia, Dallas, Washington, New York en Green Bay. Een presentatie van voetballers in de uniformen van zijn teams. Voetbal is de populairste sport in de Verenigde Staten.