Pilates

Sporten Schermbeveiliging : pilates

Pilates schermbeveiliging

Geanimeerde pilates schermbeveiliging

pilates Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Twee vrouwen beoefenen van Pilates in een sportschool, een van hen is het doen van sit-ups met behulp van pilates bal, of Zwitserse bal. De andere is de uitoefening van zijn benen met een vloeiende beweging op de bal. Dit type bal gebruikt voor pilates fysiotherapie, revalidatie en matige lichaamsbeweging, omdat het helpt om de balans, coördinatie te verbeteren en versterken van de rug en adbominales.

Pilates is een specialiteit van gymnastiek, fysieke en mentale training op basis van drie andere specialiteiten, gymnastiek, traumatologie en yoga. De naam komt van zijn schepper, Jopeph Hubertus Pilates, hoewel het in principe werd genoemd Contrology. Pilates training is gebaseerd op de ontwikkeling van de interne spieren van het lichaam om evenwicht en lichaam te handhaven en stabiliseren van de wervelkolom, die zeer geschikt voor mensen met rugpijn oefening. Het wordt wereldwijd beoefend, en zijn uitgegroeid tot modieuze beroemdheden uit de muziek, film, dans en sport.. Download de schermbeveiliging van pilates te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Sporten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Sporten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 39 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2015-05-20 14:05:12, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Sporten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging pilates van Sporten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 28 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 39 keer
TERUG
7
7 van 10 - 7 stemmen
No. 1091 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1484 keer

De basketballen moet bolvormig zijn. Met een rubberen buis in een lederen cover (huid), plastic of rubber, afhankelijk van de kwaliteit van de bal, basketbal beste zijn degenen die van ruwe huid, doordat de grip van de bal door spelers met zweethanden. Basketballen een oppervlak met 9366 punten voor een betere grip van de bal en geproduceerd oranje.

8
8 van 10 - 7 stemmen
No. 870 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2242 keer

Een dynamische voetbal screensaver. Als je van voetbal en wilt u uw computer een persoonlijk karakter, download en installeer deze gratis screensaver, waar u een silhouet van een voetballer schopt een bal te zien. Speel voetbal met deze screensaver waarin u een atleet die schopt een voetbal bal te gooien op het doel. Scoort een goal!