Schaatsen 3d

Sporten Schermbeveiliging : schaatsen 3d

Schaatsen 3d schermbeveiliging

Geanimeerde schaatsen 3d schermbeveiliging

Schaatsen 3D Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Een gratis 3D schermbeveiliging van een professionele schaatser. In de discipline van kunstschaatsen, die wordt uitgevoerd op ijs, je moet een goede balans te hebben en in goede lichamelijke conditie zijn om een aantal zeer ingewikkelde krachtstukje uit te voeren. De schaatser in deze schermbeveiliging is ontworpen in drie dimensies, en het is perfect voor diegenen die deze sport houden. Als het je bevalt, kun je deze delen met je vrienden via de sociale netwerken.

Figuur Schaatsen schermbeveiliging, een sport die wordt beoefend op ijs, of het nu kunstmatige of natuurlijke en risicovolle spinnen en krachtstukje worden uitgevoerd. In het ijs ringen, worden zeer hoge snelheden bereikt als de schaatsen dia zonder nauwelijks wrijving.. Download de schermbeveiliging van Schaatsen 3D te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Sporten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Sporten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 49 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-10-24 10:10:54, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Sporten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Schaatsen 3D van Sporten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 7 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 49 keer
TERUG
6
6 van 10 - 10 stemmen
No. 1417 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2162 keer

Deze animatie helpt bij de ondersteuning van uw sportteam of sport die je wilt. Op de foto zien we een gele smiley met een banner die een grappig bericht leest. Aan de ene kant, het zegt: "Moge het beste team winnen", en aan de andere kant, het zegt: "Zolang het is mijn team". De emoticon is een fan van een team. Hij draagt ​​een rode en witte dop en de achtergrond is een grasveld. Een van de belangrijkste dingen in de sport is om fair play en gezonde concurrentie te bevorderen. Als u wilt uw team of sport te steunen op een leuke manier, dan kunt u deze animatie van een fan te downloaden.

7
7 van 10 - 424 stemmen
No. 401 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 6296 keer

In een skigebied in de winter, sneeuwpoppen te genieten van de sport van het skiën. Deze sneeuwman, bestaande uit drie grote sneeuwballen, skiën versnellen van een track die nooit eindigt. Het heeft een groene sjaal wapperen in de wind door de hoge snelheid van de afdaling. Zijn ski's zijn oranje, zodat ze duidelijk zichtbaar zijn te midden van de witte sneeuw. Voor deze sneeuwpop zou heel gemakkelijk om te verdwalen in de sneeuw, want zijn lichaam is hetzelfde van de sneeuw de kleur en niet te ver in. De skipiste eindigt nooit en het is erg steil.