Schaatsen 3d

Sporten Schermbeveiliging : schaatsen 3d

Schaatsen 3d schermbeveiliging

Geanimeerde schaatsen 3d schermbeveiliging

Schaatsen 3D Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Een gratis 3D schermbeveiliging van een professionele schaatser. In de discipline van kunstschaatsen, die wordt uitgevoerd op ijs, je moet een goede balans te hebben en in goede lichamelijke conditie zijn om een aantal zeer ingewikkelde krachtstukje uit te voeren. De schaatser in deze schermbeveiliging is ontworpen in drie dimensies, en het is perfect voor diegenen die deze sport houden. Als het je bevalt, kun je deze delen met je vrienden via de sociale netwerken.

Figuur Schaatsen schermbeveiliging, een sport die wordt beoefend op ijs, of het nu kunstmatige of natuurlijke en risicovolle spinnen en krachtstukje worden uitgevoerd. In het ijs ringen, worden zeer hoge snelheden bereikt als de schaatsen dia zonder nauwelijks wrijving.. Download de schermbeveiliging van Schaatsen 3D te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Sporten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Sporten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 55 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-10-24 10:10:54, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Sporten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Schaatsen 3D van Sporten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 7 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 55 keer
TERUG
4
4 van 10 - 3 stemmen
No. 1103 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2485 keer

Met deze schermbeveiliging van een paardrijden trofee, zult u in staat om een ​​overwinning van de verschillende rijstijlen herdenken, zoals bijvoorbeeld paardensport springen of de overwinning van uw favoriete paard op de paardenrennen. Een kristallen trofee over een houten basis die draait heel langzaam, terwijl het licht reflecteert het oppervlak van de trofee.

8
8 van 10 - 7 stemmen
No. 870 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3258 keer

Een dynamische voetbal screensaver. Als je van voetbal en wilt u uw computer een persoonlijk karakter, download en installeer deze gratis screensaver, waar u een silhouet van een voetballer schopt een bal te zien. Speel voetbal met deze screensaver waarin u een atleet die schopt een voetbal bal te gooien op het doel. Scoort een goal!