Skateboarden

Sporten Schermbeveiliging : skateboarden

Skateboarden schermbeveiliging

Geanimeerde skateboarden schermbeveiliging

Skateboarden Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze screensaver hebben we een diavoorstelling van een grote galerij van enkele van de beste foto's die kunnen worden genomen van het skateboarden. Het heeft meestal skater het uitvoeren van trucs over rail glijden op een soort van spoor, maar skateboarden is nog niet alles over het spoor te schuiven. Professionele schaatser concurreren in verschillende officiële gebeurtenissen, maar het is een straat sport die vooral wordt beoefend in de straten, met straatmeubilair, of skateparken. Indien men zich identificeren met deze screensaver dan moet u het op uw computer geïnstalleerd en gepubliceerd op uw profiel van het sociale netwerk dat u het liefst?

Skateboarden is een actie sport die gaat rijden en het uitvoeren van trucs met behulp van een skateboard. Skateboarden kan ook worden beschouwd als een recreatieve activiteit, een vorm van kunst, of een methode van vervoer. Skateboarden is gevormd en beïnvloed door vele skateboarders door de jaren heen. Er zijn verschillende disciplines binnen de schaats, en de meest populaire zijn vrije stijl uitvoeren van trucs, of longboarden, beoefend reizen afdaling op een lange tafel of longboard.. Download de schermbeveiliging van Skateboarden te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Sporten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Sporten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 56 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-30 09:04:17, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Sporten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Skateboarden van Sporten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 63 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 56 keer
TERUG
8
8 van 10 - 7 stemmen
No. 870 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2541 keer

Een dynamische voetbal screensaver. Als je van voetbal en wilt u uw computer een persoonlijk karakter, download en installeer deze gratis screensaver, waar u een silhouet van een voetballer schopt een bal te zien. Speel voetbal met deze screensaver waarin u een atleet die schopt een voetbal bal te gooien op het doel. Scoort een goal!

8
8 van 10 - 6 stemmen
No. 1457 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1457 keer

Als je van sport, speciaal basketbal, deze gratis schermbeveiliging brengt een basketbal door Spalding sportmerk, die gespecialiseerd is in sportartikelen. Deze 3D bal draait langzaam wanneer uw computer inactief is enkele minuten. Als u houdt van basketbal, kunt u deze delen op uw sociale netwerk profiel, zodat anderen kunnen de kwaliteit van onze nieuwe 3D-schermbeveiliging te zien.