Skateboarden

Sporten Schermbeveiliging : skateboarden

Skateboarden schermbeveiliging

Geanimeerde skateboarden schermbeveiliging

Skateboarden Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze screensaver hebben we een diavoorstelling van een grote galerij van enkele van de beste foto's die kunnen worden genomen van het skateboarden. Het heeft meestal skater het uitvoeren van trucs over rail glijden op een soort van spoor, maar skateboarden is nog niet alles over het spoor te schuiven. Professionele schaatser concurreren in verschillende officiële gebeurtenissen, maar het is een straat sport die vooral wordt beoefend in de straten, met straatmeubilair, of skateparken. Indien men zich identificeren met deze screensaver dan moet u het op uw computer geïnstalleerd en gepubliceerd op uw profiel van het sociale netwerk dat u het liefst?

Skateboarden is een actie sport die gaat rijden en het uitvoeren van trucs met behulp van een skateboard. Skateboarden kan ook worden beschouwd als een recreatieve activiteit, een vorm van kunst, of een methode van vervoer. Skateboarden is gevormd en beïnvloed door vele skateboarders door de jaren heen. Er zijn verschillende disciplines binnen de schaats, en de meest populaire zijn vrije stijl uitvoeren van trucs, of longboarden, beoefend reizen afdaling op een lange tafel of longboard.. Download de schermbeveiliging van Skateboarden te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Sporten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Sporten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 47 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-30 09:04:17, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Sporten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Skateboarden van Sporten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 63 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 47 keer
TERUG
9
9 van 10 - 3 stemmen
No. 1189 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1494 keer

Hier komt de longboardskaten om uw screensaver, een soort skateboard dat populair is geworden tegenwoordig weer, maar dat is nu al populair tijdens de jaren '70. Het is een combinatie van skateboarden en surfen, omdat een lange plank wordt gebruikt om rollen over het asfalt, vooral beneden hellingen of heuvels uitvoeren van stunts tijdens de afdaling, net zoals we kunnen zien in deze video, waarmee u in staat om uw computer monitor te beschermen zal zijn . Deze sporters worden longboarders genoemd, en de groep die in deze video wordt een groep genaamd originele skateboards, zeer populair in Youtube voor hun stunts, zoals degene die je ziet op onze screensaver. We zien ze carving of aflopende terwijl ze oefenen glijden, dat zijn kleine gecontroleerde drifts.

9
9 van 10 - 3 stemmen
No. 1332 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1508 keer

Met al de kracht van de finale play-offs komt deze screensaver van de NBA (National Basketball Association) die de belangrijkste basketbalcompetitie in de Verenigde Staten van Amerika, en een van de meest relevante wereldwijd. Slechts een paar spelers uit andere dan Noord-Amerika andere landen te beheren te ondertekenen met NBA teams dankzij hun speciale techniek, hun grote potentieel of hun goede statistieken als basketbalspeler. De National American Basketball League Association beweegt met de initialen van deze competitie, terwijl een basketbal spint tussen de lichten van de lampen. Alle ogen richten zich meestal op de NBA Playoffs, met zijn verschillende rondes tussen teams van de West-en Oost-conferentie.