Skateboarden

Sporten Schermbeveiliging : skateboarden

Skateboarden schermbeveiliging

Geanimeerde skateboarden schermbeveiliging

Skateboarden Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze screensaver hebben we een diavoorstelling van een grote galerij van enkele van de beste foto's die kunnen worden genomen van het skateboarden. Het heeft meestal skater het uitvoeren van trucs over rail glijden op een soort van spoor, maar skateboarden is nog niet alles over het spoor te schuiven. Professionele schaatser concurreren in verschillende officiële gebeurtenissen, maar het is een straat sport die vooral wordt beoefend in de straten, met straatmeubilair, of skateparken. Indien men zich identificeren met deze screensaver dan moet u het op uw computer geïnstalleerd en gepubliceerd op uw profiel van het sociale netwerk dat u het liefst?

Skateboarden is een actie sport die gaat rijden en het uitvoeren van trucs met behulp van een skateboard. Skateboarden kan ook worden beschouwd als een recreatieve activiteit, een vorm van kunst, of een methode van vervoer. Skateboarden is gevormd en beïnvloed door vele skateboarders door de jaren heen. Er zijn verschillende disciplines binnen de schaats, en de meest populaire zijn vrije stijl uitvoeren van trucs, of longboarden, beoefend reizen afdaling op een lange tafel of longboard.. Download de schermbeveiliging van Skateboarden te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Sporten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Sporten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 64 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-30 09:04:17, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Sporten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Skateboarden van Sporten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 63 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 64 keer
TERUG
6
6 van 10 - 72 stemmen
No. 588 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4009 keer

Dit vrije screensaver geeft de items uit een van de meest populaire sporten in de Verenigde Staten, Baseball. We zien een vuile bal op het gras, een gebruikte knuppel en een handschoen, of een indrukwekkende overhead beeld van het honkbalveld. Dit zijn enkele van de foto's vindt u in deze screensaver. Als u houdt van honkbal, aarzel dan niet om het te downloaden. Ook, deel het met iedereen die je kent en die mogelijk ook geïnteresseerd in honkbal. Zij zouden het op prijs stellen!.

6
6 van 10 - 3 stemmen
No. 1324 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1762 keer

Schermbeveiliging van een freestyle motorfiets (ook wel freerider) het doen van een freestyle motorcross truc. De truc heet superman, en is een zetel grijper met behoud van een horizontale positie en uitgerekt. De grootste freestyle motorcross wedstrijd die meer volgelingen heeft, is de Red Bull X-Vechters, waar de beste freeriders uit heel de wereld concurreren in een trucs toernooi. Freestyle motocross is een tak van motorsport waarbij uitsluitend mooie sprongen met crossmotoren worden gemaakt.