Gotische beelden

Terreur en angst Schermbeveiliging : gotische beelden

Gotische beelden schermbeveiliging

Geanimeerde gotische beelden schermbeveiliging

Gotische beelden Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Gotisch screensaver, heeft de gotisch subcultuur veel langer dan anderen van dezelfde periode overleefd en blijven diversifiëren. Haar beelden en culturele neigingen geven invloeden uit de 19e-eeuwse gotische literatuur, samen met horrorfilms. Stijlen van kleding binnen de subcultuur bereik van deathrock, punk en Victoriaanse stijl kleding. Geniet van deze gratis screensaver. Het is een verzameling van donkere en sombere beelden geïnspireerd door de Victoriaanse tijdperk, dat zeer sierlijke kostuums en jurken was maar met een nogal sinistere stijl.

De gotisch subcultuur begon te verspreiden in de jaren 1980, en was oorspronkelijk UK. Het wordt gekenmerkt door donkere kleding met een sterke invloed van de kleding van het Victoriaanse tijdperk, die bloeide tussen 1851 en 1873 esthetiek. Deze gotische foto's zijn foto's, tekeningen en illustraties, kunnen we verschillende stijlen te zien binnen de gothic genre. Als u graag om een sinistere uitstraling aan uw computer te geven, is dit een goede manier.. Download de schermbeveiliging van Gotische beelden te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Terreur en Angst, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Terreur en Angst, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 113 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-18 09:04:25, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Terreur en Angst. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Gotische beelden van Terreur en Angst om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 539 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 113 keer
TERUG
6
6 van 10 - 5877 stemmen
No. 50 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 38177 keer

Angstaanjagende screensaver van een spookhuis op een kerkhof, gezien's nachts. Macabere weergave van een zeer donkere herenhuis, met een spook uit het raam. Dit spookhuis kan spoken, klopgeesten, vampieren, zombies en zelfs demonen bevatten. Spookhuizen zijn gemeenschappelijke elementen in de verhalen van horror en paranormale fictie. We horen de schreeuw van vleermuizen, nachtdieren geassocieerd met angst. Deze geanimeerde afbeelding is perfect om te versieren uw monitor nacht van Halloween, als dit herenhuis is gevuld met vleermuizen, pompoenen en mist.

8
8 van 10 - 4470 stemmen
No. 86 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 21890 keer

Uit grote pompoenen worden in de VS voor het halloween-feest lampionnen gesneden. Daarvoor heeft men een goed scherp mes nodig omdat de wand van de vrucht vrij stevig is. Verder worden ondermaatse vruchten gebruikt voor het pompoenslingeren of als decoratie zoals op een pompoendag.