Spook in de kelder

Terreur en angst Schermbeveiliging : spook in de kelder

Spook in de kelder schermbeveiliging

Geanimeerde spook in de kelder schermbeveiliging

Spook in de kelder Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Angstaanjagende screen protector van een spook vliegen in de kelder van een verlaten huis. De kelder is donker en leeg is, kan zien door het licht dat van de trap, een schim van een man in een witte nachtjapon. Geloof jij in geesten? In deze animatie kun je het silhouet van een geest te zien. Als u wilt om bang te zijn, download dit screensaver en versier je desktop met deze mooie animatie van Halloween. Maak een spectrum vliegen door het scherm van uw monitor.

Sommige woningen hebben een kelder onder de grond, en gebruikt als opslagplaats of berging. Deze keer zien we een kelder vol met stof met wezens buiten. De geest die leeft in deze kamer proberen om alle mensen die gaan het schrikken. Veel mensen zijn bang om naar beneden te gaan naar de kelder, omdat ze niet willen om kwade geesten of spoken te vinden. Deze screensaver is perfect voor het vieren van Halloween.. Download de schermbeveiliging van Spook in de kelder te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Terreur en Angst, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Terreur en Angst, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 376 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-04-22 16:04:08, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Terreur en Angst. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Spook in de kelder van Terreur en Angst om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 63014 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 376 keer
TERUG
7
7 van 10 - 1374 stemmen
No. 205 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 11692 keer

Grappige wallpaper van een schedel die op het computerscherm verschijnt. Met dit bestand kunt u uw computer aanpassen aan een spookachtig tintje aan uw scherm te geven. Het is een 3D-modelleren van menselijke schedel op een meer realistische look. Vaak is de schedel wordt vaak gebruikt als een symbool van gevaar of giftige stof. Is een veel gebruikt element in het horror thema-inrichting, zoals voor Halloween partijen, want het is een heel eng ding en zorgt voor een geweldige sfeer.

6
6 van 10 - 5877 stemmen
No. 50 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 38177 keer

Angstaanjagende screensaver van een spookhuis op een kerkhof, gezien's nachts. Macabere weergave van een zeer donkere herenhuis, met een spook uit het raam. Dit spookhuis kan spoken, klopgeesten, vampieren, zombies en zelfs demonen bevatten. Spookhuizen zijn gemeenschappelijke elementen in de verhalen van horror en paranormale fictie. We horen de schreeuw van vleermuizen, nachtdieren geassocieerd met angst. Deze geanimeerde afbeelding is perfect om te versieren uw monitor nacht van Halloween, als dit herenhuis is gevuld met vleermuizen, pompoenen en mist.