Spookhuis

Terreur en angst Schermbeveiliging : spookhuis

Spookhuis schermbeveiliging

Geanimeerde spookhuis schermbeveiliging

Spookhuis Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Angstaanjagende screensaver van een spookhuis op een kerkhof, gezien's nachts. Macabere weergave van een zeer donkere herenhuis, met een spook uit het raam. Dit spookhuis kan spoken, klopgeesten, vampieren, zombies en zelfs demonen bevatten. Spookhuizen zijn gemeenschappelijke elementen in de verhalen van horror en paranormale fictie. We horen de schreeuw van vleermuizen, nachtdieren geassocieerd met angst. Deze geanimeerde afbeelding is perfect om te versieren uw monitor nacht van Halloween, als dit herenhuis is gevuld met vleermuizen, pompoenen en mist.

In deze animatie zien we een achtervolgd huis vol van levende wezens. Kijkt uit het raam van dit pand zien we de schaduw van de dood. Bent u in staat om het hek te steken? Als je van te worden bang, durf je download dit beeld van een huis in het midden van een begraafplaats. Pompoenen zijn het pad naar de deur van het herenhuis. De volle maan, vleermuizen en mist maken deze angstaanjagende landschap erg bang. Het huis is donker, alleen de kamer lichten knipperen. Spookhuizen zijn vaak te vinden op kermissen en in attractieparken.. Download de schermbeveiliging van Spookhuis te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Terreur en Angst, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Terreur en Angst, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 260 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-07-18 13:04:12, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Terreur en Angst. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Spookhuis van Terreur en Angst om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 41139 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 260 keer
TERUG
6
6 van 10 - 14 stemmen
No. 1467 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1950 keer

De skeletten uit hun graven opstaan ​​en zwaaiende hun wapens om te vechten. In deze schermbeveiliging zien we een leger van skeletten krijgers met hun wapens klaar om te vechten. Een eindeloze horde skeletten soldaten met schilden, zwaarden en bijlen om te vechten. Een landschap van terreur in de duisternis van de nacht.

7
7 van 10 - 2700 stemmen
No. 97 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 19528 keer

Schrikwekkende schermbeveiliging van een skelet vuurspuwend binnen de begraafplaats en lachend gek. Enkel geesten dobberen rond, bovenkomend van de graven om de wereld van het bestaan binnen te vallen. Scêne van de horror, welk is vergezeld van een schelle en wrede gelach, suggererende de vermaak van het skelet op de dodelijke aanzien.