Weerwolf

Terreur en angst Schermbeveiliging : weerwolf

Weerwolf schermbeveiliging

Geanimeerde weerwolf schermbeveiliging

Weerwolf Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Piekeren screensaver van een wolf huilen met de volle maan achter hem. Het herinnert ons aan de figuur van de weerwolf. Een weerwolf is een persoon die wordt een wolf, hetzij met opzet of per ongeluk door het gebruik van magie of vanwege een vloek. Het is pas in de nacht van een volle maan die de transformatie plaatsvindt. De figuur van deze horror verhalen dier wordt geschetst door het maanlicht, dus we kunnen alleen zijn silhouet zien. Deze scène veroorzaken niet alleen angst, maar heeft ook een vleugje mysterie dat het hele beeld omringt.

Wanneer weerwolven huilt naar de maan kiezen vaak het hoogste punt van de berg, om zo dicht mogelijk bij de invloed van de maan. Deze man omgevormd tot een wolf lijkt bezeten door de invloed van het licht van deze satelliet. Deze wezens zijn ook bekend als weerwolf. Volgens de legenden, hoe deze wezens te doden is met behulp van zilveren kogels.. Download de schermbeveiliging van Weerwolf te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Terreur en Angst, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Terreur en Angst, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 277 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-08-24 09:04:40, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Terreur en Angst. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Weerwolf van Terreur en Angst om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 22855 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 277 keer
TERUG
5
5 van 10 - 283 stemmen
No. 362 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 6772 keer

Bevlogene en vermaak Halloween schermbeveiliging. Een jongen verkleedde zich als Satan heeft een doos, welk meerdere horrific Halloween eerste beginselen uitgekomen van opengesteld. Het hoofd van een buitenlander, zombie, kwade tovenaar, een oog, een schedel, een geest ... Een menigte van de schatten voor de avond van de heksen. Vergezeld van de klank van een onheilspellende lach.

7
7 van 10 - 23 stemmen
No. 1368 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1801 keer

Een gratis angstaanjagende zombies schermbeveiliging, lopen langzaam door de gang. De zombies worden gekenmerkt door hun bloedige lichamen zoals je kunt zien in de schermbeveiliging, en omdat ze lopen langzaam en onhandig. In deze gratis schermbeveiliging kun je drie zombies, twee mannen en een vrouw, lopen langzaam naar u toe. Delen en stuur deze schermbeveiliging naar uw vrienden via sociale netwerken en verras ze met deze spookachtige schermbeveiliging.