Weerwolf

Terreur en angst Schermbeveiliging : weerwolf

Weerwolf schermbeveiliging

Geanimeerde weerwolf schermbeveiliging

Weerwolf Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Piekeren screensaver van een wolf huilen met de volle maan achter hem. Het herinnert ons aan de figuur van de weerwolf. Een weerwolf is een persoon die wordt een wolf, hetzij met opzet of per ongeluk door het gebruik van magie of vanwege een vloek. Het is pas in de nacht van een volle maan die de transformatie plaatsvindt. De figuur van deze horror verhalen dier wordt geschetst door het maanlicht, dus we kunnen alleen zijn silhouet zien. Deze scène veroorzaken niet alleen angst, maar heeft ook een vleugje mysterie dat het hele beeld omringt.

Wanneer weerwolven huilt naar de maan kiezen vaak het hoogste punt van de berg, om zo dicht mogelijk bij de invloed van de maan. Deze man omgevormd tot een wolf lijkt bezeten door de invloed van het licht van deze satelliet. Deze wezens zijn ook bekend als weerwolf. Volgens de legenden, hoe deze wezens te doden is met behulp van zilveren kogels.. Download de schermbeveiliging van Weerwolf te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Terreur en Angst, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Terreur en Angst, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 271 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-08-24 09:04:40, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Terreur en Angst. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Weerwolf van Terreur en Angst om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 22855 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 271 keer
TERUG
7
7 van 10 - 3 stemmen
No. 1580 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1573 keer

In dit huiveringwekkende gratis schermbeveiliging kun je tv kijken, dat verscheen in Poltergeist, de horror en spanning van 1982, een klassieke horrorfilm. De film gaat over een familie die behoefte heeft aan de hulp van helderzienden en mediums te rijden vanuit huis een aantal geesten of poltergeist, dat contact via de televisie.

6
6 van 10 - 18 stemmen
No. 1524 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1295 keer

Deze 3D schedels zijn springen in een sombere kamer van steen en hout. Dit is een screensaver die uw computer een duistere en angstaanjagende uitstraling zal geven. Deze 3D animatie heeft hints van grunge stijl, die wordt gekenmerkt door versleten en slordig texturen, zoals je kunt zien op de muur in de achtergrond en op houten vloerdelen. Deze schedels niet erg te vinden, omdat ze zijn comfortabel in een donkere en sombere sfeer. Als u wilt een enge stijl geven aan uw computer, met deze horror screensaver je zal slagen.