Thanksgiving Schermbeveiliging

Thanksgiving op uw computer

Geanimeerde Thanksgiving Schermbeveiliging

12 gratis schermbeveiliging van Thanksgiving te downloaden en te installeren op uw Windows besturingssysteem computer, volledig compatibel met Windows 7, Windows 8, XP, Vista en andere besturingssystemen. Zij is 20.809 keer gedownload. Download nu de screensavers van Thanksgiving dat uw scherm en uw monitor van de levensduur van uw computer met onze gratis programma's. Deze website heeft 3564 bestanden naar donwload, is dat al gedownload door 5.557.892 gebruikers!

Thanksgiving day. Screensavers gewijd aan de Thanksgiving vakantie. Partij als dankzegging? Heb je ooit gehouden? dat is een traditioneel feest in de Verenigde Staten, dat is geïnspireerd op de partij van de pelgrims, op basis van de oprichters van het land, die kwamen en gingen honger en moeten vanwege het klimaat en misoogsten. Harvest Festival, want het is het eerste voedsel dat zij verzameld met de hulp van de indianen aan te komen in het land. feest van de Pilgrim Fathers en de grondleggers van de natie. feest van kolonisten van het vasteland, als stichters van de Verenigde Staten of Canada. Thanksgiving-diner. parade thanksgiving day, die zoals wordt gevierd in het hele land en het vuurwerk die worden gelanceerd in alle hemelen \'s nachts. Het is de belangrijkste viering in de Verenigde Staten is het meest bekende karakter.

Thanksgiving Schermbeveiliging

Thanksgiving Screensavers

Gratis Thanksgiving schermbeveiliging

Commenteren!
Stemmen!
Delen!

Thanksgiving day als belangrijkste feestdag voor de Amerikanen, want dat is wanneer families verzamelen en vrienden en de mensen waar je om geeft. In andere landen, deze vakantie wordt gevierd met betrekking tot de komst van de eerste kolonisten, of Pelgrims oprichting van het land, begon ik op te bouwen kwam uit Engeland. Thanksgiving viering op uw computer met dit bestand kunt u downloaden en installeren op uw computer te beschermen of om het te hebben ingericht naar uw wens. De zogenaamde zwarte vrijdag is de dag na deze viering, want dit is de drukste winkeldag van alle supermarkten die brengen veel goedkopere producten te verkopen. Vier uw computer een familiebijeenkomst, een maaltijd met vrienden, genieten van de kalkoen, pelgrims, van de oprichting van de Verenigde Staten, val of een andere van de vele dingen die deze belangrijke datum betekenen.