Thanksgiving Kalkoen

Thanksgiving Schermbeveiliging : Thanksgiving Kalkoen

Thanksgiving Kalkoen schermbeveiliging

Geanimeerde Thanksgiving Kalkoen schermbeveiliging

Thanksgiving Kalkoen Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze grappige screensaver zien we het symbool bij uitstek van het feest van Thanksgiving, kalkoen, oorspronkelijk uit Mexico, de kalkoen is het belangrijkste element van het Thanksgiving maaltijd. De screensaver achtergrond kleur is oranje, de kleur van de oogst in het najaar, omdat deze partijen ook bekend als het oogstfeest. In deze mooie screensaver zie het icoon bij uitstek van de Amerikaanse feestdag van Thanksgiving. Het fonds is ook versierd met gedroogde bladeren, worden deze bladeren gebruikt als decoratie in huis, en hier zijn sieren de onderste hoeken van de screensaver.

Thanksgiving is een van de meest bekende feestdagen in de Verenigde Staten en Canada. Het wordt gevierd met een oven geroosterde kalkoen, en soms een pompoentaart. Het Thanksgiving-diner is de ultieme familie diner in de Verenigde Staten, de familie verzamelt rond de tafel om Geroosterd Turkije te genieten. De kalkoen komt oorspronkelijk uit Mexico en is het belangrijkste element van de Thanksgiving maaltijd. De achtergrondkleur van de screensaver is oranje, oogst in het najaar, als deze partijen zijn ook bekend als het oogstfeest. Stof zie oker bruin kalkoen, wandelen geven van leven aan uw scherm. Of is het omdat je mist de feestdagen Thanksgiving, of omdat je leeft, zou je moeten downloaden en vergeet niet te delen met je vrienden, zodat ze weten dat je van deze vakantie.. Download de schermbeveiliging van Thanksgiving Kalkoen te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Thanksgiving, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Thanksgiving, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 95 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2009-10-10 13:10:31, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Thanksgiving. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Thanksgiving Kalkoen van Thanksgiving om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 630 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 95 keer
TERUG
6
6 van 10 - 5 stemmen
No. 1594 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1024 keer

In deze gratis screensaver kunt u een jonge pelgrim jongen probeert om een ​​kalkoen te vangen op Dankzegging Dag te zien. De kalkoen is verstopt achter de bomen, terwijl het kind niet in staat is om u te ontmoeten en zetten de achtervolging in. Een zeer mooie screensaver die u kunt delen met uw vrienden en sociale netwerken voor iedereen te houden geheim van de Dankzegging Dag. Dierenvellen en verschijnt als de jonge pelgrim met zijn pistool is niet in staat om hem te jagen.

8
8 van 10 - 6 stemmen
No. 1700 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 589 keer

Er is de ster recept te vieren Thanksgiving Dag: geroosterde kalkoen. Deze partij wordt ook wel Dag Kalkoen. Eigenlijk is het een vrij simpel recept als de stappen worden gevolgd. Na het ontdooien van de kalkoen, schoongemaakt en geleegd. Verwarm de oven voor op 375 º C en als het smelt wat boter in een steelpan. Er bakken we groenten voor de vulling, zoals ui, selderij, wortel en zelfs paddestoelen. Met dit alles, vul de kalkoen, doorspekt met een aantal kruiden en dus introduceren we de oven bedekt met een folie. Klaar zal zijn na 45 minuten op 400 º C en 60 minuten bij 350 º C!