Thanksgiving Kalkoen

Thanksgiving Schermbeveiliging : Thanksgiving Kalkoen

Thanksgiving Kalkoen schermbeveiliging

Geanimeerde Thanksgiving Kalkoen schermbeveiliging

Thanksgiving Kalkoen Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze grappige screensaver zien we het symbool bij uitstek van het feest van Thanksgiving, kalkoen, oorspronkelijk uit Mexico, de kalkoen is het belangrijkste element van het Thanksgiving maaltijd. De screensaver achtergrond kleur is oranje, de kleur van de oogst in het najaar, omdat deze partijen ook bekend als het oogstfeest. In deze mooie screensaver zie het icoon bij uitstek van de Amerikaanse feestdag van Thanksgiving. Het fonds is ook versierd met gedroogde bladeren, worden deze bladeren gebruikt als decoratie in huis, en hier zijn sieren de onderste hoeken van de screensaver.

Thanksgiving is een van de meest bekende feestdagen in de Verenigde Staten en Canada. Het wordt gevierd met een oven geroosterde kalkoen, en soms een pompoentaart. Het Thanksgiving-diner is de ultieme familie diner in de Verenigde Staten, de familie verzamelt rond de tafel om Geroosterd Turkije te genieten. De kalkoen komt oorspronkelijk uit Mexico en is het belangrijkste element van de Thanksgiving maaltijd. De achtergrondkleur van de screensaver is oranje, oogst in het najaar, als deze partijen zijn ook bekend als het oogstfeest. Stof zie oker bruin kalkoen, wandelen geven van leven aan uw scherm. Of is het omdat je mist de feestdagen Thanksgiving, of omdat je leeft, zou je moeten downloaden en vergeet niet te delen met je vrienden, zodat ze weten dat je van deze vakantie.. Download de schermbeveiliging van Thanksgiving Kalkoen te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Thanksgiving, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Thanksgiving, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 105 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2009-10-10 13:10:31, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Thanksgiving. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Thanksgiving Kalkoen van Thanksgiving om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 630 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 105 keer
TERUG
4
4 van 10 - 5 stemmen
No. 1629 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1367 keer

Gratis screensaver met een grote collectie van beelden van hoge kwaliteit over Dankzegging Dag. U kunt zien op de foto's van alle soorten voedsel, de meest traditionele van Dankzegging Dag als pompoen, taarten en gebakken kalkoen, traditionele vulling met maïsbrood en salie. Als je graag Dankzegging diner vieren in ware Amerikaanse stijl, of op zijn minst willen een voorstelling op uw computer met deze gratis screensaver hebt kun je deze vakantie te vieren. Deel de screensaver is ook op sociale netwerken voor de dag dat u feliciteren je vrienden.

7
7 van 10 - 72 stemmen
No. 689 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3520 keer

Dit is de screensaver die je op zou moeten hebben in Dankzeggingsdag. De gebruikelijke ronde emoticon is snijwerk een kalkoen met een groot mes en een grote vork. De achtergrond is de hemel blauw en het is vol met bladeren symboliseert de herfst seizoen, het seizoen dat Dankzeggingsdag wordt gevierd inch Het is donderdag avond, en toen de hele familie wachten is gekomen, beginnen te eten van de heerlijke gevulde kalkoen die is gebakken hele dag in de oven. Tijd om de kalkoen te snijden is gekomen, Dankzeggingsdag diner arriveert en iedereen herinnert aansnijden van de kalkoen. Met deze screensaver zal je leren hoe om goed te snijden voor uw familie feest een succes te maken.