Dankzeggingsdag diner

Thanksgiving Schermbeveiliging : Dankzeggingsdag diner

Dankzeggingsdag diner schermbeveiliging

Geanimeerde Dankzeggingsdag diner schermbeveiliging

Dankzeggingsdag diner Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Dit is de screensaver die je op zou moeten hebben in Dankzeggingsdag. De gebruikelijke ronde emoticon is snijwerk een kalkoen met een groot mes en een grote vork. De achtergrond is de hemel blauw en het is vol met bladeren symboliseert de herfst seizoen, het seizoen dat Dankzeggingsdag wordt gevierd inch Het is donderdag avond, en toen de hele familie wachten is gekomen, beginnen te eten van de heerlijke gevulde kalkoen die is gebakken hele dag in de oven. Tijd om de kalkoen te snijden is gekomen, Dankzeggingsdag diner arriveert en iedereen herinnert aansnijden van de kalkoen. Met deze screensaver zal je leren hoe om goed te snijden voor uw familie feest een succes te maken.

Dankzeggingsdag is gekomen, dus is het tijd om de kalkoen te snijden voor de gebruikelijke jaarlijkse diner. Dit screensaver zal je leren om de beste kalkoen voorsnijder zijn, zodat uw familie feest een groot succes. Het Dankzeggingsdag diner wordt op de derde donderdag van november in de VS en Canada. Het meest karakteristieke kenmerk van deze familie diner is kalkoen vulling is bereid gedurende de dag als gevolg van de grote omvang vereist een voorbereidingstijd van 4 tot 5 uur.. Download de schermbeveiliging van Dankzeggingsdag diner te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Thanksgiving, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Thanksgiving, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 101 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2009-10-10 13:10:00, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Thanksgiving. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Dankzeggingsdag diner van Thanksgiving om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 504 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 101 keer
TERUG
4
4 van 10 - 5 stemmen
No. 1629 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1496 keer

Gratis screensaver met een grote collectie van beelden van hoge kwaliteit over Dankzegging Dag. U kunt zien op de foto's van alle soorten voedsel, de meest traditionele van Dankzegging Dag als pompoen, taarten en gebakken kalkoen, traditionele vulling met maïsbrood en salie. Als je graag Dankzegging diner vieren in ware Amerikaanse stijl, of op zijn minst willen een voorstelling op uw computer met deze gratis screensaver hebt kun je deze vakantie te vieren. Deel de screensaver is ook op sociale netwerken voor de dag dat u feliciteren je vrienden.

5
5 van 10 - 1 stemmen
No. 1748 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 996 keer

De pompoenen die op dit grote gebied van groenten verschijnen zijn het belangrijkste ingrediënt voor de pompoentaart, een van de meest traditionele gerechten van Thanksgiving dag. De appeltaart of pecan zijn andere desserts ook vaak opgevat als het einde van deze familie maaltijd. Het allerbelangrijkste is om deze vakantie omringd door geliefden en familie door te brengen, want het is een zeer gezinsvakantie. U kunt ook uw computer te versieren om deze dag met deze screensaver met pompoenen in een boomgaard.