Dankzeggingsdag diner

Thanksgiving Schermbeveiliging : Dankzeggingsdag diner

Dankzeggingsdag diner schermbeveiliging

Geanimeerde Dankzeggingsdag diner schermbeveiliging

Dankzeggingsdag diner Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Dit is de screensaver die je op zou moeten hebben in Dankzeggingsdag. De gebruikelijke ronde emoticon is snijwerk een kalkoen met een groot mes en een grote vork. De achtergrond is de hemel blauw en het is vol met bladeren symboliseert de herfst seizoen, het seizoen dat Dankzeggingsdag wordt gevierd inch Het is donderdag avond, en toen de hele familie wachten is gekomen, beginnen te eten van de heerlijke gevulde kalkoen die is gebakken hele dag in de oven. Tijd om de kalkoen te snijden is gekomen, Dankzeggingsdag diner arriveert en iedereen herinnert aansnijden van de kalkoen. Met deze screensaver zal je leren hoe om goed te snijden voor uw familie feest een succes te maken.

Dankzeggingsdag is gekomen, dus is het tijd om de kalkoen te snijden voor de gebruikelijke jaarlijkse diner. Dit screensaver zal je leren om de beste kalkoen voorsnijder zijn, zodat uw familie feest een groot succes. Het Dankzeggingsdag diner wordt op de derde donderdag van november in de VS en Canada. Het meest karakteristieke kenmerk van deze familie diner is kalkoen vulling is bereid gedurende de dag als gevolg van de grote omvang vereist een voorbereidingstijd van 4 tot 5 uur.. Download de schermbeveiliging van Dankzeggingsdag diner te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Thanksgiving, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Thanksgiving, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 99 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2009-10-10 13:10:00, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Thanksgiving. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Dankzeggingsdag diner van Thanksgiving om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 504 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 99 keer
TERUG
6
6 van 10 - 159 stemmen
No. 614 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3991 keer

Het is herfst in dit screensaver, maar niet alleen het is herfst, het is Dankzeggingsdag! Kinderen hoeven niet naar school, zodat ze kunnen spelen in de achtertuin met alle van de bladeren. Het lijkt erop dat koken iets is ... Iets als kalkoen, pompoentaart, maïsbrood en veenbes saus! Het is dankzeggingsdag, geniet ervan met familie en raden dit screensaver aan je vrienden zodat ook zij vieren deze dag met u.

4
4 van 10 - 25 stemmen
No. 1765 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 955 keer

Dit Turkije loopt heel bang omdat de dag is Thanksgiving. De letters verschijnen na de kalkoen en de scène worden geplaatst. Tijdens het diner Thanksgiving traditie is om te eten als gebraden kalkoen, vulling, en dus is deze vogel komt aanrennen van het toneel. Dit festival wordt gevierd in de val, zodat de meest karakteristieke kleuren zijn bruin, oranje, geel en bruint. Deze scène zo grappig is een geweldige manier om uw computer te versieren met deze vakantie.