Gelukkig dankzeggingsdag

Thanksgiving Schermbeveiliging : Gelukkig dankzeggingsdag

Gelukkig dankzeggingsdag schermbeveiliging

Geanimeerde Gelukkig dankzeggingsdag schermbeveiliging

Gelukkig dankzeggingsdag Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In dit screensaver hebben we een emoticon tillen een teken dat gelukkig dankzeggingsdag zegt. En, omdat het dankzeggingsdag, is hij gekleed als een pelgrim en omgeven door pompoenen. De achtergrond is een eenvoudige canvas met groene vierkantjes die doet denken aan oudere tijden. Deze screensaver kan niet missen om dankzeggingsdag te vieren, en voel me als een pelgrim, en als je wilt, vergeet dan niet u kunt delen met je vrienden op sociale netwerken.

Dankzeggingsdag is een seculiere vakantie in alle van de Verenigde Staten en Canada. Het wordt gevierd elke vierde donderdag van november in de Verenigde Staten. In Canada, is het de tweede maandag van oktober. Deze outfit werd de karakteristieke kleding van dankzeggingsdag. Ook pompoenen, verschijnen achter deze pelgrim smiley, zijn zeer kenmerkend voor deze Amerikaanse feestdag. Het is een geweldige manier om iemand van harte een gelukkige dankzeggingsdag.. Download de schermbeveiliging van Gelukkig dankzeggingsdag te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Thanksgiving, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Thanksgiving, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 103 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2009-10-10 12:10:32, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Thanksgiving. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Gelukkig dankzeggingsdag van Thanksgiving om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 476 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 103 keer
TERUG
7
7 van 10 - 3 stemmen
No. 1684 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 876 keer

Met deze Dankzegging dag gratis screensaver kunt u feliciteren iedereen u van deze Amerikaanse datum benoemd. Aan de voorzijde van een achtergrond bedekt met pompoenen, het basisingrediënt van de traditionele pompoentaart, zie je een kalkoen is geschokt om zijn veren te zien, misschien omdat hij weet wat te verwachten ... Of omdat je het Dankzegging vakantie missen, of omdat je leven, ik moet downloaden en vergeet niet om het te delen met je vrienden, zodat ze weten dat je van deze vakantie.

6
6 van 10 - 159 stemmen
No. 614 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3736 keer

Het is herfst in dit screensaver, maar niet alleen het is herfst, het is Dankzeggingsdag! Kinderen hoeven niet naar school, zodat ze kunnen spelen in de achtertuin met alle van de bladeren. Het lijkt erop dat koken iets is ... Iets als kalkoen, pompoentaart, maïsbrood en veenbes saus! Het is dankzeggingsdag, geniet ervan met familie en raden dit screensaver aan je vrienden zodat ook zij vieren deze dag met u.