Gelukkig dankzeggingsdag

Thanksgiving Schermbeveiliging : Gelukkig dankzeggingsdag

Gelukkig dankzeggingsdag schermbeveiliging

Geanimeerde Gelukkig dankzeggingsdag schermbeveiliging

Gelukkig dankzeggingsdag Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In dit screensaver hebben we een emoticon tillen een teken dat gelukkig dankzeggingsdag zegt. En, omdat het dankzeggingsdag, is hij gekleed als een pelgrim en omgeven door pompoenen. De achtergrond is een eenvoudige canvas met groene vierkantjes die doet denken aan oudere tijden. Deze screensaver kan niet missen om dankzeggingsdag te vieren, en voel me als een pelgrim, en als je wilt, vergeet dan niet u kunt delen met je vrienden op sociale netwerken.

Dankzeggingsdag is een seculiere vakantie in alle van de Verenigde Staten en Canada. Het wordt gevierd elke vierde donderdag van november in de Verenigde Staten. In Canada, is het de tweede maandag van oktober. Deze outfit werd de karakteristieke kleding van dankzeggingsdag. Ook pompoenen, verschijnen achter deze pelgrim smiley, zijn zeer kenmerkend voor deze Amerikaanse feestdag. Het is een geweldige manier om iemand van harte een gelukkige dankzeggingsdag.. Download de schermbeveiliging van Gelukkig dankzeggingsdag te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Thanksgiving, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Thanksgiving, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 100 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2009-10-10 12:10:32, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Thanksgiving. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Gelukkig dankzeggingsdag van Thanksgiving om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 476 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 100 keer
TERUG
4
4 van 10 - 5 stemmen
No. 1629 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1082 keer

Gratis screensaver met een grote collectie van beelden van hoge kwaliteit over Dankzegging Dag. U kunt zien op de foto's van alle soorten voedsel, de meest traditionele van Dankzegging Dag als pompoen, taarten en gebakken kalkoen, traditionele vulling met maïsbrood en salie. Als je graag Dankzegging diner vieren in ware Amerikaanse stijl, of op zijn minst willen een voorstelling op uw computer met deze gratis screensaver hebt kun je deze vakantie te vieren. Deel de screensaver is ook op sociale netwerken voor de dag dat u feliciteren je vrienden.

8
8 van 10 - 6 stemmen
No. 1700 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 589 keer

Er is de ster recept te vieren Thanksgiving Dag: geroosterde kalkoen. Deze partij wordt ook wel Dag Kalkoen. Eigenlijk is het een vrij simpel recept als de stappen worden gevolgd. Na het ontdooien van de kalkoen, schoongemaakt en geleegd. Verwarm de oven voor op 375 º C en als het smelt wat boter in een steelpan. Er bakken we groenten voor de vulling, zoals ui, selderij, wortel en zelfs paddestoelen. Met dit alles, vul de kalkoen, doorspekt met een aantal kruiden en dus introduceren we de oven bedekt met een folie. Klaar zal zijn na 45 minuten op 400 º C en 60 minuten bij 350 º C!