Gelukkig dankzeggingsdag

Thanksgiving Schermbeveiliging : Gelukkig dankzeggingsdag

Gelukkig dankzeggingsdag schermbeveiliging

Geanimeerde Gelukkig dankzeggingsdag schermbeveiliging

Gelukkig dankzeggingsdag Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In dit screensaver hebben we een emoticon tillen een teken dat gelukkig dankzeggingsdag zegt. En, omdat het dankzeggingsdag, is hij gekleed als een pelgrim en omgeven door pompoenen. De achtergrond is een eenvoudige canvas met groene vierkantjes die doet denken aan oudere tijden. Deze screensaver kan niet missen om dankzeggingsdag te vieren, en voel me als een pelgrim, en als je wilt, vergeet dan niet u kunt delen met je vrienden op sociale netwerken.

Dankzeggingsdag is een seculiere vakantie in alle van de Verenigde Staten en Canada. Het wordt gevierd elke vierde donderdag van november in de Verenigde Staten. In Canada, is het de tweede maandag van oktober. Deze outfit werd de karakteristieke kleding van dankzeggingsdag. Ook pompoenen, verschijnen achter deze pelgrim smiley, zijn zeer kenmerkend voor deze Amerikaanse feestdag. Het is een geweldige manier om iemand van harte een gelukkige dankzeggingsdag.. Download de schermbeveiliging van Gelukkig dankzeggingsdag te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Thanksgiving, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Thanksgiving, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 103 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2009-10-10 12:10:32, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Thanksgiving. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Gelukkig dankzeggingsdag van Thanksgiving om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 476 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 103 keer
TERUG
7
7 van 10 - 5 stemmen
No. 1623 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1232 keer

Een vrije screensaver, zodat u kunt Dankzegging te vieren. Twee onschuldige kinderen verkleed als pelgrims wisselen voedsel tijdens een picknick in het bos, waar ze vieren Dankzegging Dag. Als u ook wilt de oogst naar huis (de Dankzegging Dag) te vieren kunt u deze screensaver te delen in je sociale netwerken te gelukkige dag aan je vrienden wensen in een zeer familie dag. Op de foto zien we een jongen en een meisje gekleed pelgrims zien. Dit is de typische Dankzegging kostuum.

5
5 van 10 - 1 stemmen
No. 1748 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 767 keer

De pompoenen die op dit grote gebied van groenten verschijnen zijn het belangrijkste ingrediënt voor de pompoentaart, een van de meest traditionele gerechten van Thanksgiving dag. De appeltaart of pecan zijn andere desserts ook vaak opgevat als het einde van deze familie maaltijd. Het allerbelangrijkste is om deze vakantie omringd door geliefden en familie door te brengen, want het is een zeer gezinsvakantie. U kunt ook uw computer te versieren om deze dag met deze screensaver met pompoenen in een boomgaard.