Taart van de pelgrims

Thanksgiving Schermbeveiliging : Taart van de pelgrims

Taart van de pelgrims schermbeveiliging

Geanimeerde Taart van de pelgrims schermbeveiliging

Taart van de pelgrims Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Zin in een pompoentaart? Dus dit geeft je de pelgrim vrouw om altijd het voor u beschikbaar bij Dankzegging. Een mooie pelgrim vrouw met grote bruine ogen en roze lippen heeft een heerlijke traditionele pompoentaart voorbereid. Een beeld tot op de dag van Dankzegging of oogstfeest te vieren is ook bekend als in Europa. Een taart om te delen met u en alle vrienden u besluit om deze screensaver te delen op sociale netwerken. Pompoenen, samen met de achtergrondkleur herinneren ons typische Dankzegging nauw verwant aan de herfstkleuren, oogst en pelgrims.

Het feest van Dankzegging is een Amerikaanse feestdag die de bekende Europese oogstfeest in dit festival herdenkt gaf bedankt voor het geoogste gewas. Een traditie die wordt gevierd rond een volledige maaltijd, omringd door vrienden, familie en leden van de gemeenschap tafel. Aarzel niet en download het programma, zodat u altijd wat u op uw monitor. De traditionele elementen van deze partij zijn pompoenen, pelgrims en stichters van de Verenigde Staten, de val, Turkije en voedsel. Een traditie die wordt gevierd in dit land, Ierland, Canada om dank je voedsel elk jaar en we hebben familie en vrienden te delen.. Download de schermbeveiliging van Taart van de pelgrims te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Thanksgiving, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Thanksgiving, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 87 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2009-10-10 12:10:26, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Thanksgiving. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Taart van de pelgrims van Thanksgiving om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 224 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 87 keer
TERUG
8
8 van 10 - 6 stemmen
No. 1700 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 589 keer

Er is de ster recept te vieren Thanksgiving Dag: geroosterde kalkoen. Deze partij wordt ook wel Dag Kalkoen. Eigenlijk is het een vrij simpel recept als de stappen worden gevolgd. Na het ontdooien van de kalkoen, schoongemaakt en geleegd. Verwarm de oven voor op 375 º C en als het smelt wat boter in een steelpan. Er bakken we groenten voor de vulling, zoals ui, selderij, wortel en zelfs paddestoelen. Met dit alles, vul de kalkoen, doorspekt met een aantal kruiden en dus introduceren we de oven bedekt met een folie. Klaar zal zijn na 45 minuten op 400 º C en 60 minuten bij 350 º C!

7
7 van 10 - 72 stemmen
No. 689 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3149 keer

Dit is de screensaver die je op zou moeten hebben in Dankzeggingsdag. De gebruikelijke ronde emoticon is snijwerk een kalkoen met een groot mes en een grote vork. De achtergrond is de hemel blauw en het is vol met bladeren symboliseert de herfst seizoen, het seizoen dat Dankzeggingsdag wordt gevierd inch Het is donderdag avond, en toen de hele familie wachten is gekomen, beginnen te eten van de heerlijke gevulde kalkoen die is gebakken hele dag in de oven. Tijd om de kalkoen te snijden is gekomen, Dankzeggingsdag diner arriveert en iedereen herinnert aansnijden van de kalkoen. Met deze screensaver zal je leren hoe om goed te snijden voor uw familie feest een succes te maken.