Taart van de pelgrims

Thanksgiving Schermbeveiliging : Taart van de pelgrims

Taart van de pelgrims schermbeveiliging

Geanimeerde Taart van de pelgrims schermbeveiliging

Taart van de pelgrims Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Zin in een pompoentaart? Dus dit geeft je de pelgrim vrouw om altijd het voor u beschikbaar bij Dankzegging. Een mooie pelgrim vrouw met grote bruine ogen en roze lippen heeft een heerlijke traditionele pompoentaart voorbereid. Een beeld tot op de dag van Dankzegging of oogstfeest te vieren is ook bekend als in Europa. Een taart om te delen met u en alle vrienden u besluit om deze screensaver te delen op sociale netwerken. Pompoenen, samen met de achtergrondkleur herinneren ons typische Dankzegging nauw verwant aan de herfstkleuren, oogst en pelgrims.

Het feest van Dankzegging is een Amerikaanse feestdag die de bekende Europese oogstfeest in dit festival herdenkt gaf bedankt voor het geoogste gewas. Een traditie die wordt gevierd rond een volledige maaltijd, omringd door vrienden, familie en leden van de gemeenschap tafel. Aarzel niet en download het programma, zodat u altijd wat u op uw monitor. De traditionele elementen van deze partij zijn pompoenen, pelgrims en stichters van de Verenigde Staten, de val, Turkije en voedsel. Een traditie die wordt gevierd in dit land, Ierland, Canada om dank je voedsel elk jaar en we hebben familie en vrienden te delen.. Download de schermbeveiliging van Taart van de pelgrims te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Thanksgiving, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Thanksgiving, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 99 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2009-10-10 12:10:26, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Thanksgiving. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Taart van de pelgrims van Thanksgiving om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 224 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 99 keer
TERUG
7
7 van 10 - 5 stemmen
No. 1623 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1508 keer

Een vrije screensaver, zodat u kunt Dankzegging te vieren. Twee onschuldige kinderen verkleed als pelgrims wisselen voedsel tijdens een picknick in het bos, waar ze vieren Dankzegging Dag. Als u ook wilt de oogst naar huis (de Dankzegging Dag) te vieren kunt u deze screensaver te delen in je sociale netwerken te gelukkige dag aan je vrienden wensen in een zeer familie dag. Op de foto zien we een jongen en een meisje gekleed pelgrims zien. Dit is de typische Dankzegging kostuum.

6
6 van 10 - 159 stemmen
No. 614 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4173 keer

Het is herfst in dit screensaver, maar niet alleen het is herfst, het is Dankzeggingsdag! Kinderen hoeven niet naar school, zodat ze kunnen spelen in de achtertuin met alle van de bladeren. Het lijkt erop dat koken iets is ... Iets als kalkoen, pompoentaart, maïsbrood en veenbes saus! Het is dankzeggingsdag, geniet ervan met familie en raden dit screensaver aan je vrienden zodat ook zij vieren deze dag met u.