Irina Shayk

Top modellen Schermbeveiliging : Irina Shayk

Irina Shayk schermbeveiliging

Geanimeerde Irina Shayk schermbeveiliging

Irina Shayk Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Dit prachtige model is Irina Shayjlislamova, beter bekend onder de naam Irina Shayk. Ze is een actrice en model van Russische afkomst, die bekend is om te werken in het sportblad Sports Illustrated sinds 2007. Ze heeft bruine huid iets, iets wat zeldzaam is in het Russische volk. Dit komt omdat, zoals zij zegt, dat zijn vader was van Tataarse afkomst. Het heeft ook aan populariteit gewonnen sinds het begon een relatie met Cristiano Ronaldo, de Portugese voetballer van Real Madrid. Met deze screensaver vindt u de beste foto's in dit populaire Russische supermodel, bekend over de hele wereld te zien.

Toen Irina Shayk in geslaagd de Miss Chelyabinsk 2004 vele adviseerde hem professioneel gewijd aan de mode-wereld voor haar bewezen vaardigheden. Een jaar later in Parijs in geslaagd om te werken met verschillende instanties. Dit model is te zien in modebladen over de hele wereld, waaronder Elle, Vanity Fair, Cosmopolitan en Marie Claire, onder vele anderen. Hij speelde ook in zijn eerste film, Hercules: De Thracische oorlogen, in 2014 in de rol van Megara, met acteur Dwayne Johnson als Hercules. Zoals je kunt zien in de beelden van dit screensaver, heeft Irina speelde in een aantal van reclame voor modemerken en schoonheidsproducten en cosmetica campagnes. Irina Shayjlislamova werd geboren in Yemanzhelinsk (Rusland) op 6 januari 1986. Sinds 2010 heeft ze een relatie met de Portugese voetballer Cristiano Ronaldo, een populaire Real Madrid voetbal spits.. Download de schermbeveiliging van Irina Shayk te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Top Modellen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Top Modellen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 35 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-03-28 09:03:47, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Top Modellen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Irina Shayk van Top Modellen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 378 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 35 keer
TERUG
7
7 van 10 - 707 stemmen
No. 364 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 6483 keer

A collection of pictures of the American actress, model, singer and producer, Carmen Electra. In May 1996 she appeared in Playboy magazine. Gallery of pictures of the Playboy girl, Carmen Electra, in black and white and color on the screen of your computer.

7
7 van 10 - 484 stemmen
No. 315 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 7601 keer

Screensaver foto's van bekende Russische tennisster Anna Kournikova en internationaal model. Deze verzameling van beelden presenteert het facet model professionele Kournikova. Beelden van de prachtige Anna Kournikova op het strand, bij het zwembad, in de natuur en in het andere model vormt voor tijdschriften. Download de screensaver van 's werelds meest sexy blonde tennisser. Een topsporter die altijd een van de beste is in de wereld tennis ranglijst.