Colorado rotsgebergte

Verenigde staten Schermbeveiliging : colorado rotsgebergte

Colorado rotsgebergte schermbeveiliging

Geanimeerde colorado rotsgebergte schermbeveiliging

Colorado Rotsgebergte Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Indrukwekkend beeld van de sterrenhemel en de Rotsgebergte van Colorado Staten Verenigde Staten. De volle maan domineert de nacht en schenkt het leven aan de bergen. Deze schermbeveiliging ook completeren het beeld van de zee en de sterrenhemel 's nachts met poollicht. Afbeeldingen moeten worden in uw schermbeveiliging.

Rotsgebergte, Colorado, Sterrenhemel,. Download de schermbeveiliging van Colorado Rotsgebergte te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Verenigde Staten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Verenigde Staten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 51 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-21 13:10:49, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Verenigde Staten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Colorado Rotsgebergte van Verenigde Staten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 693 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 51 keer
TERUG
6
6 van 10 - 92 stemmen
No. 605 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4075 keer

Martin Luther King, Jr. was een Amerikaanse baptistische dominee, politiek leider en een van de meest prominente leden van de Amerikaanse burgerrechtenbeweging. Op 39-jarige leeftijd werd Martin Luther King doodgeschoten terwijl hij op het balkon van het Lorraine Motel in Memphis stond. Dit was het tragische dieptepunt in de roerige jaren 60 waarin ook andere progressieven en voorvechters van burgerrechten in de Verenigde Staten, slachtoffer werden van politiek geweld.

6
6 van 10 - 453 stemmen
No. 403 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 6162 keer

De Amerikaanse vlag heeft dertien horizontale balken, zeven rode en zes witte plaatsvervanger. Het heeft ook een blauwe rechthoek in de linkerbovenhoek met vijftig witte vijfpuntige ster. De balken geven de dertien koloniën eerste die gescheiden van Engeland en witte sterren aan de vijftig staten die momenteel deel uitmaken van de Verenigde Staten. Screensaver van een icoon van Amerikaans patriottisme: hun vlag. Dat al het land in uw huis, in uw auto of zet het kleding, is een groot symbool voor hen. Amerikaanse vlag geanimeerd.