Futuristische hoverbike

Vliegtuigen Schermbeveiliging : futuristische hoverbike

Futuristische hoverbike schermbeveiliging

Geanimeerde futuristische hoverbike schermbeveiliging

Futuristische Hoverbike Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In een stad van de toekomst, een biker vliegen op volle snelheid op haar vliegende fiets, een paarse vliegtuigen. Op de achtergrond zien we de wolkenkrabbers van de stad passeren snel zien. Ben jij een echte fan van science fiction films? Met deze futuristische screensaver kunt u de adrenaline van een hoverbike vlucht honderden meter hoog voelen. Ervoor dat u ook wilt een voertuig als dit, maar tot de technologie maakt het mogelijk, bieden wij u de mogelijkheid om deze ervaring met onze screen protector voelen.

De in deze screensaver vliegtuig lijkt op een speeder bike, een hover motorfiets die verscheen in de Star Wars-films. De vliegende fietsen zijn een element dat zeer aanwezig in de science fiction films en films met futuristische instelling verschijnt. Deze voertuigen zijn ontworpen om zeer beheersbaar te zijn om snel te manoeuvreren door de hoge wolkenkrabbers van de grote steden van de toekomst. Net als de huidige motoren zijn perfect voor het rijden door het verkeer, zijn deze fietsen ontworpen om de lucht in de toekomst, wanneer het verkeer niet meer via de ether kan, kan met gemak en comfort te reizen in de lucht. Hoewel het misschien lijkt fictieve vervoersmiddelen zijn, het is een feit dat de technologie steeds sneller vordert, en vandaag zijn er al prototypes die werken, net als de hover voertuig dat ontworpen is door de Aertoflex bedrijf, dat vergelijkbaar rotoren naar de helikopters heeft in plaats van wielen .. Download de schermbeveiliging van Futuristische Hoverbike te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Vliegtuigen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Vliegtuigen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 14 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-01-28 09:01:02, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Vliegtuigen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Futuristische Hoverbike van Vliegtuigen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 49 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 14 keer
TERUG
6
6 van 10 - 5 stemmen
No. 1197 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1430 keer

Gratis deltavlieger schermbeveiliging, die een dappere sportman vliegen met een delta vliegtuig zonder motor wordt weergegeven. Zoals u kunt zien, is deltavlieger ontworpen om te profiteren van de opwaartse stroming, en heb je alleen te glijden in de lucht blijven voor een lange periode van tijd. Delen op sociale netwerken deze delta vliegtuig schermbeveiliging. Met deze, kunnen u en uw vrienden vliegen niet bewogen wordt van de site.

7
7 van 10 - 10 stemmen
No. 877 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2064 keer

Verkeerstoren van een vliegveld. Een radar draait 360 graden, terwijl een aantal vliegtuigen opstijgen rond een spectaculaire schermbeveiliging op vliegtuigen. Een 3D geanimeerde afbeelding met Boeing en Airbus opstijgen rond de radar van de controletoren van een luchthaven. In de blauwe lucht vol wolken zien we de vliegtuigen opstijgen en het draaien van de radar.