Futuristische hoverbike

Vliegtuigen Schermbeveiliging : futuristische hoverbike

Futuristische hoverbike schermbeveiliging

Geanimeerde futuristische hoverbike schermbeveiliging

Futuristische Hoverbike Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In een stad van de toekomst, een biker vliegen op volle snelheid op haar vliegende fiets, een paarse vliegtuigen. Op de achtergrond zien we de wolkenkrabbers van de stad passeren snel zien. Ben jij een echte fan van science fiction films? Met deze futuristische screensaver kunt u de adrenaline van een hoverbike vlucht honderden meter hoog voelen. Ervoor dat u ook wilt een voertuig als dit, maar tot de technologie maakt het mogelijk, bieden wij u de mogelijkheid om deze ervaring met onze screen protector voelen.

De in deze screensaver vliegtuig lijkt op een speeder bike, een hover motorfiets die verscheen in de Star Wars-films. De vliegende fietsen zijn een element dat zeer aanwezig in de science fiction films en films met futuristische instelling verschijnt. Deze voertuigen zijn ontworpen om zeer beheersbaar te zijn om snel te manoeuvreren door de hoge wolkenkrabbers van de grote steden van de toekomst. Net als de huidige motoren zijn perfect voor het rijden door het verkeer, zijn deze fietsen ontworpen om de lucht in de toekomst, wanneer het verkeer niet meer via de ether kan, kan met gemak en comfort te reizen in de lucht. Hoewel het misschien lijkt fictieve vervoersmiddelen zijn, het is een feit dat de technologie steeds sneller vordert, en vandaag zijn er al prototypes die werken, net als de hover voertuig dat ontworpen is door de Aertoflex bedrijf, dat vergelijkbaar rotoren naar de helikopters heeft in plaats van wielen .. Download de schermbeveiliging van Futuristische Hoverbike te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Vliegtuigen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Vliegtuigen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 27 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-01-28 09:01:02, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Vliegtuigen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Futuristische Hoverbike van Vliegtuigen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 49 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 27 keer
TERUG
7
7 van 10 - 98 stemmen
No. 705 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3779 keer

In deze gratis vliegtuigen screensaver, kunnen we een lucht squadron van eendekker oversteken van de schone lucht te zien. Een eendekker is een fixed-wing vliegtuigen met een hoofdset van de vleugel oppervlakken. Tweedekkers zijn de oudste vorm van vliegtuigen, omdat de Wright Flyer was een tweedekker, met twee boven elkaar geplaatste vleugels. Eendekker hebben de meest voorkomende vorm van vliegtuigen sinds de late jaren 1930.

5
5 van 10 - 7 stemmen
No. 1486 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1865 keer

Screensavers van een ouder model van rood licht vliegtuig dat gaat vliegen door de lucht met zijn twee passagiers. Een tweezitsvliegtuig vandaag oud worden gebruikt voor vliegshows, gezien in musea. Met een zeer grote propeller in de unieke motor en veel groter dan de moderne persoons vliegtuigen. Een mooi vlak als degenen die in de vroege oorlogen uitgevochten in luchtgevechten. We zien de twee piloten binnen, petten, zonnebrillen en sjaals wind.