Helikopter in een landschap

Vliegtuigen Schermbeveiliging : helikopter in een landschap

Helikopter in een landschap schermbeveiliging

Geanimeerde helikopter in een landschap schermbeveiliging

Helikopter in een landschap Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Deze gratis screensaver gaat over een eenzame helikopter vliegt over een bergachtig landschap bedekt met sneeuw en met een zeer mooie zonsondergang. Het geluid van de helices begeleidt de beelden van deze geanimeerde screensaver die u zal vervoeren naar landschappen van bergen, ver weg van uw computer. Download deze gratis screensaver en de droom van het besturen van de helikopter die u ziet in het. Als je van vliegen krijgen deze waarin we zien als ze passeren bergen landschap als we kleine helikopter afbeelding vliegen begeleiden.

Helikopter vliegen in de lucht, verplaatst het beeld bij de vlucht over een gebied van bergen. We zien een landelijk landschap van rotsen en sneeuw als het vliegtuig kruist het. De cabine van de helikopter is blauw en rood, met grote glazen die het mogelijk maakt de piloot om alles kijken vooruit vliegen. De propellers draaien op volle snelheid aan de top van het vliegtuig, terwijl de lijm gebruikt om de richting te houden en volgen route. Een levendig als we vliegen door de lucht met deze kleine helikopter zoals gebruikt door tv-verslaggevers om het nieuws landschap te dekken.. Download de schermbeveiliging van Helikopter in een landschap te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Vliegtuigen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Vliegtuigen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 345 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-02-18 11:04:50, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Vliegtuigen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Helikopter in een landschap van Vliegtuigen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 10976 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 345 keer
TERUG
7
7 van 10 - 10 stemmen
No. 877 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2564 keer

Verkeerstoren van een vliegveld. Een radar draait 360 graden, terwijl een aantal vliegtuigen opstijgen rond een spectaculaire schermbeveiliging op vliegtuigen. Een 3D geanimeerde afbeelding met Boeing en Airbus opstijgen rond de radar van de controletoren van een luchthaven. In de blauwe lucht vol wolken zien we de vliegtuigen opstijgen en het draaien van de radar.

6
6 van 10 - 7 stemmen
No. 1358 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1534 keer

Het vliegtuig dat verschijnt in deze schermbeveiliging is de Air Force One, het vliegtuig van de president van de Verenigde Staten van Amerika. Als de piloot wordt geïdentificeerd aan het verkeer als Air Force One lucht, betekent dit dat de president binnen is. Zo niet, kan niet worden geïdentificeerd. De vloot van de president wordt gecontroleerd militaire, omwille van het belang ervan.