Luchtvaart

Vliegtuigen Schermbeveiliging : luchtvaart

Luchtvaart schermbeveiliging

Geanimeerde luchtvaart schermbeveiliging

Luchtvaart Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze gratis screensaver kunt u een gevechtsvliegtuig, een militair vliegtuig voornamelijk ontworpen voor lucht-lucht gevecht met andere vliegtuigen, in tegenstelling tot bommenwerpers en aanval vliegtuigen, die zijn voornamelijk ontworpen om gronddoelen aanvallen zien. De kenmerken van een vechter zijn zijn snelheid, wendbaarheid, en de geringe afmetingen ten opzichte van andere gevechtsvliegtuigen.

Legerluchtvaart verwijst naar vliegtuigen eenheden met betrekking tot de luchtvaart van het leger van een natie. De taken van elke luchtvaart eenheden op het leger afhankelijk van de nationaliteit. Als je van de vliegtuigen van het leger, zal je zeker als deze screensaver van een vliegtuig blijft draaien. Als je het leuk vindt, deel het met je vrienden op het sociale netwerk dat u wilt! De luchtvaart is de wetenschap en onderzoek vliegtuigen. Wie is verantwoordelijk voor het ontwerpen van vliegtuigen vliegtuigen vliegen. Een vliegtuig als het beeld dat we zien in schema tijdens het draaien. Een simulatie-regeling en de bouw van een militaire aanval vliegtuigen. Een hoge kwaliteit zien we op een zwarte achtergrond regeling lichten als een militair vliegtuig van de oorlog. Straaljager. Zet uw beeldscherm tijdens het kijken naar een oorlog inrichting tour deze precisie wapen.. Download de schermbeveiliging van Luchtvaart te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Vliegtuigen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Vliegtuigen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 74 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-03-29 10:03:03, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Vliegtuigen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Luchtvaart van Vliegtuigen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 385 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 74 keer
TERUG
8
8 van 10 - 218 stemmen
No. 539 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4435 keer

In deze gratis screensaver, kunt u de manier waarop de strijdkrachten hebben zien bewegen met de best mogelijke discretie. Luchtmachten zoals Apache nemen ook voor bewegende soldaten rond, maar de beste manier is door het maken van een lucht-drop vanuit een vliegtuig. Soldaten hebben alleen om een ​​string te openen hun parachutes te trekken en ze zijn klaar om te gaan. Deze gratis screensaver heeft de beste foto's van dit alles. Als je van de militaire of gewoon patriottische gevoel, download het en probeer het eens ! Als je het leuk vindt, deel het op de meest bekende sociale netwerken!

6
6 van 10 - 23 stemmen
No. 862 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2473 keer

Een heldhaftige screensaver met een Apache-helikopter vliegt door de lucht, terwijl wordt donker. De zonsondergang op de achtergrond terwijl de krachtige helikopter is het handhaven in de lucht, geeft een episch gevoel om de screensaver, als heroïsch. Ook u kunt nu je die eruit zien op uw computer met deze gratis screensaver, en als je wilt de helikopters kunt u dit screensaver in sociale netwerken te delen met al je vrienden om te zien.