Transport militaire

Vliegtuigen Schermbeveiliging : transport militaire

Transport militaire schermbeveiliging

Geanimeerde transport militaire schermbeveiliging

Transport Militaire Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze gratis screensaver, kunt u de manier waarop de strijdkrachten hebben zien bewegen met de best mogelijke discretie. Luchtmachten zoals Apache nemen ook voor bewegende soldaten rond, maar de beste manier is door het maken van een lucht-drop vanuit een vliegtuig. Soldaten hebben alleen om een ​​string te openen hun parachutes te trekken en ze zijn klaar om te gaan. Deze gratis screensaver heeft de beste foto's van dit alles. Als je van de militaire of gewoon patriottische gevoel, download het en probeer het eens ! Als je het leuk vindt, deel het op de meest bekende sociale netwerken!

Een luchtmacht is in principe de nationale militaire organisatie die voornamelijk voert oorlogvoering in de lucht, in tegenstelling tot een leger, navi of een andere tak. De militair transport en scènes van de soldaten. AirDrop soldaten vallen parachute. Voorbeelden van militair transport en vervoer. Militaire vliegtuigen en militaire helikopters. In de oorlog, alle wapens zijn belangrijk, maar air power is een van de belangrijkste. Ze worden gebruikt om troepen te verplaatsen van de ene plaats naar de andere tijdens de gevechten. Zij zijn de middelen van vervoer van voedsel aan de soldaten aan het front.. Download de schermbeveiliging van Transport Militaire te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Vliegtuigen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Vliegtuigen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 58 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-11-02 10:11:39, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Vliegtuigen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Transport Militaire van Vliegtuigen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 1526 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 58 keer
TERUG
7
7 van 10 - 7 stemmen
No. 1450 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1690 keer

In een stad van de toekomst, een biker vliegen op volle snelheid op haar vliegende fiets, een paarse vliegtuigen. Op de achtergrond zien we de wolkenkrabbers van de stad passeren snel zien. Ben jij een echte fan van science fiction films? Met deze futuristische screensaver kunt u de adrenaline van een hoverbike vlucht honderden meter hoog voelen. Ervoor dat u ook wilt een voertuig als dit, maar tot de technologie maakt het mogelijk, bieden wij u de mogelijkheid om deze ervaring met onze screen protector voelen.

5
5 van 10 - 7 stemmen
No. 1486 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1861 keer

Screensavers van een ouder model van rood licht vliegtuig dat gaat vliegen door de lucht met zijn twee passagiers. Een tweezitsvliegtuig vandaag oud worden gebruikt voor vliegshows, gezien in musea. Met een zeer grote propeller in de unieke motor en veel groter dan de moderne persoons vliegtuigen. Een mooi vlak als degenen die in de vroege oorlogen uitgevochten in luchtgevechten. We zien de twee piloten binnen, petten, zonnebrillen en sjaals wind.