Vleugel van een cliegtuig

Vliegtuigen Schermbeveiliging : vleugel van een cliegtuig

Vleugel van een cliegtuig schermbeveiliging

Geanimeerde vleugel van een cliegtuig schermbeveiliging

Vleugel van een cliegtuig Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Waar wilt u naar toe? Hop op deze denkbeeldig vlak en geniet van de vlucht over de vleugel van een vliegtuig. Als je kijkt uit het raam van het vliegtuig, kunt u de vleugel van het vliegtuig het oversteken van de blauwe hemel met grote witte wolken te zien. Als u houdt van reizen met het vliegtuig, deze screensaver is voor jou. Als je ooit de mogelijkheid van slapen een hele vliegtuig vlucht hebt gehad, kan deze screensaver van een goed gebruik als u nodig hebt om te ontspannen. Als u uw aankoop goedkope vliegtickets reizen en vliegen op flightsmania.com .

Het vliegtuig in deze screensaver is een commerciële vlucht vliegtuig. Het heeft vier motoren, twee in elke vleugel. Verander uw PC scherm in het vliegtuig zit. Probeer het uit en als je het leuk vindt, deel het met iedereen op het net! Geanimeerde scène waarin we zien de vleugel van een groot verkeersvliegtuig, een model van de burgerlijke transportschip heeft twee motoren. Is een vliegtuig een passagier luchtvaartmaatschappij en is het beeld zie je reizigers uit de ramen. Als je kijkt vanuit het centrum kan de vleugel van de vliegtuigmotoren te zien tijdens het vliegen. In de hemel witte wolken passeren in de voorkant van een mooie blauwe hemel. Een beeld dat bekend is door liefhebbers en reizigers gebruikelijke je zou deze scène zien in alle vliegtuigen.. Download de schermbeveiliging van Vleugel van een cliegtuig te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Vliegtuigen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Vliegtuigen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 336 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-01-18 08:04:35, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Vliegtuigen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Vleugel van een cliegtuig van Vliegtuigen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 8582 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 336 keer
TERUG
6
6 van 10 - 23 stemmen
No. 862 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2473 keer

Een heldhaftige screensaver met een Apache-helikopter vliegt door de lucht, terwijl wordt donker. De zonsondergang op de achtergrond terwijl de krachtige helikopter is het handhaven in de lucht, geeft een episch gevoel om de screensaver, als heroïsch. Ook u kunt nu je die eruit zien op uw computer met deze gratis screensaver, en als je wilt de helikopters kunt u dit screensaver in sociale netwerken te delen met al je vrienden om te zien.

6
6 van 10 - 7 stemmen
No. 1358 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1419 keer

Het vliegtuig dat verschijnt in deze schermbeveiliging is de Air Force One, het vliegtuig van de president van de Verenigde Staten van Amerika. Als de piloot wordt geïdentificeerd aan het verkeer als Air Force One lucht, betekent dit dat de president binnen is. Zo niet, kan niet worden geïdentificeerd. De vloot van de president wordt gecontroleerd militaire, omwille van het belang ervan.