Vliegende Apache Helikopter

Vliegtuigen Schermbeveiliging : Vliegende Apache Helikopter

Vliegende Apache Helikopter schermbeveiliging

Geanimeerde Vliegende Apache Helikopter schermbeveiliging

Vliegende Apache Helikopter Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Een Apache helikopter, groot symbool van de Amerikaanse luchtmacht, vliegen over een vallei. De AH-64 Apache helikopter is zwaar bewapende, klaar voor elke missie. In dit geval is op een verkenningsmissie, vliegend over een rivier om informatie over te brengen naar de basis. Delen op sociale netwerken deze militaire helikopter, zul je zien dat veel van uw vrienden zal graag willen. Al de adrenaline en de opwinding van het reizen aan boord van een van deze helikopters in uw computer, dankzij deze gratis screensaver van een Boeing AH-64 Apache.

De Boeing AH-64 Apache, beter bekend als gewoon "Apache helikopter" is een Amerikaanse aanval helikopter, een groot wapen van de Amerikaanse luchtmacht, die voor verkenning, militaire aanvallen op tanks, naar escorts andere vliegtuigen of voor het gevecht met andere helikopters.. Download de schermbeveiliging van Vliegende Apache Helikopter te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Vliegtuigen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Vliegtuigen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 74 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-06-25 09:06:24, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Vliegtuigen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Vliegende Apache Helikopter van Vliegtuigen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 105 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 74 keer
TERUG
5
5 van 10 - 7 stemmen
No. 1486 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1589 keer

Screensavers van een ouder model van rood licht vliegtuig dat gaat vliegen door de lucht met zijn twee passagiers. Een tweezitsvliegtuig vandaag oud worden gebruikt voor vliegshows, gezien in musea. Met een zeer grote propeller in de unieke motor en veel groter dan de moderne persoons vliegtuigen. Een mooi vlak als degenen die in de vroege oorlogen uitgevochten in luchtgevechten. We zien de twee piloten binnen, petten, zonnebrillen en sjaals wind.

6
6 van 10 - 55 stemmen
No. 807 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2890 keer

In deze gratis screensaver kunt u een gevechtsvliegtuig, een militair vliegtuig voornamelijk ontworpen voor lucht-lucht gevecht met andere vliegtuigen, in tegenstelling tot bommenwerpers en aanval vliegtuigen, die zijn voornamelijk ontworpen om gronddoelen aanvallen zien. De kenmerken van een vechter zijn zijn snelheid, wendbaarheid, en de geringe afmetingen ten opzichte van andere gevechtsvliegtuigen.