Vliegende vliegtuigen

Vliegtuigen Schermbeveiliging : vliegende vliegtuigen

Vliegende vliegtuigen schermbeveiliging

Geanimeerde vliegende vliegtuigen schermbeveiliging

Vliegende vliegtuigen Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze gratis vliegtuigen screensaver, kunnen we een lucht squadron van eendekker oversteken van de schone lucht te zien. Een eendekker is een fixed-wing vliegtuigen met een hoofdset van de vleugel oppervlakken. Tweedekkers zijn de oudste vorm van vliegtuigen, omdat de Wright Flyer was een tweedekker, met twee boven elkaar geplaatste vleugels. Eendekker hebben de meest voorkomende vorm van vliegtuigen sinds de late jaren 1930.

Wist u dat een fixed-wing vliegtuig dat wordt aangedreven door de stuwkracht van elke vorm van motor is wat we meestal noemen een vliegtuig, of gewoon een vliegtuig? Een vrije screensaver voor fans van de luchtmacht, met zeer snelle vliegtuigen in een heldere hemel, perfect voor het vliegen. Ga je gang en delen met je vrienden op de meest bekende sociale netwerken! In de afbeelding zien we een aantal militaire vliegtuigen met een propeller vliegen. Dit zijn kleine oorlog militaire vliegtuigen, zoals de Japanners in de Tweede Wereldoorlog, hoewel veel landen hebben wapens als deze.. Download de schermbeveiliging van Vliegende vliegtuigen te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Vliegtuigen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Vliegtuigen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 98 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-03-21 13:03:43, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Vliegtuigen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Vliegende vliegtuigen van Vliegtuigen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 686 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 98 keer
TERUG
6
6 van 10 - 23 stemmen
No. 862 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2588 keer

Een heldhaftige screensaver met een Apache-helikopter vliegt door de lucht, terwijl wordt donker. De zonsondergang op de achtergrond terwijl de krachtige helikopter is het handhaven in de lucht, geeft een episch gevoel om de screensaver, als heroïsch. Ook u kunt nu je die eruit zien op uw computer met deze gratis screensaver, en als je wilt de helikopters kunt u dit screensaver in sociale netwerken te delen met al je vrienden om te zien.

8
8 van 10 - 218 stemmen
No. 539 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4583 keer

In deze gratis screensaver, kunt u de manier waarop de strijdkrachten hebben zien bewegen met de best mogelijke discretie. Luchtmachten zoals Apache nemen ook voor bewegende soldaten rond, maar de beste manier is door het maken van een lucht-drop vanuit een vliegtuig. Soldaten hebben alleen om een ​​string te openen hun parachutes te trekken en ze zijn klaar om te gaan. Deze gratis screensaver heeft de beste foto's van dit alles. Als je van de militaire of gewoon patriottische gevoel, download het en probeer het eens ! Als je het leuk vindt, deel het op de meest bekende sociale netwerken!