Aston Villa

Voetbal Schermbeveiliging : Aston Villa

Aston Villa schermbeveiliging

Geanimeerde Aston Villa schermbeveiliging

Aston Villa Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

De Aston Villa Voetbalclub (bekend als Aston Villa, Villa, de villa en de Villans) is een voetbalclub in Birmingham, Engeland, dat uitkomt in de Premier League. Het voetbalstadion is Villa Park, met een capaciteit voor 43.000 toeschouwers heeft. Hij won alle grote Europese voetbal awards en is een van de populairste clubs in het Verenigd Koninkrijk.

De Aston Villa was een van de oprichters van de Voetbalclub in 1888 en de Premier League in 1992. Uniform: kastanjebruin overhemd met een geruite textuur, witte broek, zwarte sokken. Alternatieve Uniform: Wit overhemd met een geruite textuur, kastanjebruin broek, witte sokken.. Download de schermbeveiliging van Aston Villa te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Voetbal, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Voetbal, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 51 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-09-07 08:09:18, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Voetbal. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Aston Villa van Voetbal om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 21 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 51 keer
TERUG
5
5 van 10 - 44 stemmen
No. 859 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3145 keer

Screensavers van het tsjechisch voetbalelftal voor het WK. Ondersteuning jouw team met een screensaver van het tsjechisch nationaal voetbalelftal op jouw computer. Winnen het Wereldkampioenschap Voetbal. Tsjechische Republiek gaat winnen het WK voetbal. Het tsjechisch voetbalelftal is de beste ter wereld. Winnen de wereldbeker.

9
9 van 10 - 27 stemmen
No. 732 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3788 keer

Deze jonge Portugese voetballer verschijnt in deze screensaver dragen van het uniform van Real Madrid CF, waar hij bekend staat als CR7 door het aantal dorsale in dit team. Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro werd zeer populair spel als een vleugelspeler voor Real Madrid en is een van de grootste scorers in de geschiedenis van dit voetbalteam. Het heeft ook grote successen in de wedstrijden die hij heeft gespeeld met de nationale ploeg van Portugal. C. Ronaldo veroorzaakt furore omdat het de duurste overdracht in de geschiedenis van het voetbal, en heeft vele prijzen en onderscheidingen gewonnen tijdens zijn carrière.