Braziliaans Voetbalelftal

Voetbal Schermbeveiliging : Braziliaans Voetbalelftal

Braziliaans Voetbalelftal schermbeveiliging

Geanimeerde Braziliaans Voetbalelftal schermbeveiliging

Braziliaans Voetbalelftal Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Screensavers van het braziliaans voetbalelftal voor het WK. Ondersteuning jouw team met een screensaver van het Braziliaans nationaal voetbalelftal op jouw computer. Winnen het Wereldkampioenschap Voetbal. Brazilië gaat winnen het WK voetbal. Het Braziliaans voetbalelftal is de beste ter wereld. Winnen de wereldbeker.

brazilië, braziliaans voetbalelftal, braziliaans nationaal voetbalelftal, Canarinho,. Download de schermbeveiliging van Braziliaans Voetbalelftal te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Voetbal, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Voetbal, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 83 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-05-12 13:05:42, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Voetbal. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Braziliaans Voetbalelftal van Voetbal om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 6370 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 83 keer
TERUG
7
7 van 10 - 97 stemmen
No. 583 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4620 keer

De FC Barcelona (in de volksmond bekend als Barça) is een voetbalteam van de stad Barcelona, Catalonië, Spanje. Het werd opgericht in 1899. Hun apparatuur die is rood en blauw. FC Barcelona is een multi sportorganisatie in aanvulling op de main-sectie, het voetbal, de club heeft vier andere professionele secties: basketbal, handbal, rol hockey en zaalvoetbal concurreren met dezelfde naam.

9
9 van 10 - 6 stemmen
No. 1586 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1084 keer

De Brazilië nationale voetbalelftal werd uitgeroepen kampioen Confederations Cup 2013! Hier zien we de Braziliaanse team spelers vieren hun overwinning in de finale, waar hij geconfronteerd met de Spaanse nationale ploeg. Het aantonen van de kwaliteit van zijn spel, Brazilië schommelde vooruit op het scorebord in de 2e minuut met een doelpunt van Fred. Dan, ongeveer 45 minuten Neymar scoorde de tweede, waardoor het erg moeilijk om Spanje, en zou Fred in de eerste minuten van de tweede helft zou zin het resultaat van 3-0 in het voordeel van Brazilië, die ook was de gastheer van het kampioenschap . Met deze screensaver waarin de vlag van de kampioen land kunt u de triomf van een legendarisch team, het nationale team van Brazilië herdenken.