Cristiano Ronaldo

Voetbal Schermbeveiliging : Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo schermbeveiliging

Geanimeerde Cristiano Ronaldo schermbeveiliging

Cristiano Ronaldo Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Deze jonge Portugese voetballer verschijnt in deze screensaver dragen van het uniform van Real Madrid CF, waar hij bekend staat als CR7 door het aantal dorsale in dit team. Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro werd zeer populair spel als een vleugelspeler voor Real Madrid en is een van de grootste scorers in de geschiedenis van dit voetbalteam. Het heeft ook grote successen in de wedstrijden die hij heeft gespeeld met de nationale ploeg van Portugal. C. Ronaldo veroorzaakt furore omdat het de duurste overdracht in de geschiedenis van het voetbal, en heeft vele prijzen en onderscheidingen gewonnen tijdens zijn carrière.

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro werd geboren in Funchal, de hoofdstad van het Portugese eiland Madeira, op 5 februari 1985. Hij begon zijn carrière in de wereld van het professionele voetbal in Sporting C. van Portugal, een team van Lissabon. Hij werd later ondertekend door Manchester United FC en was in het team waar hij vestigde zich als een van de beste spelers in de wereld. In dit team gebruikte hij de nummer 7, die behoorde tot de vorige kapitein David Beckham. Om overgebracht naar Real Madrid te zijn, Manchester aanvaard het tarief van € 80 miljoen, en werd de duurste overdracht in het voetbal geschiedenis tot nu toe. Nogmaals, wendde hij zich tot nummer 7, dit keer overgenomen van de voormalige R. Madrid kapitein Raul Gonzalez kijken. Sinds 2009, C. Ronaldo draagt ​​het uniform van de witte Spaanse team, die aanzienlijke titels wereldwijd heeft gewonnen. Persoonlijk heeft Cristiano kreeg een aantal prijzen, waaronder de Gouden Schoen en de Ballon d'Or. CR7 vandaag blijft overwinningen krijgen dankzij de goede samenwerking en hun individuele vaardigheden als voetballer.. Download de schermbeveiliging van Cristiano Ronaldo te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Voetbal, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Voetbal, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 72 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 9 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-05-27 10:05:14, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Voetbal. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Cristiano Ronaldo van Voetbal om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
9

Waardering gebaseerd van 189 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 72 keer
TERUG
4
4 van 10 - 25 stemmen
No. 1020 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2318 keer

Screensavers van het kroatisch voetbalelftal voor het WK. Ondersteuning jouw team met een screensaver van het kroatisch nationaal voetbalelftal op jouw computer. Winnen het Wereldkampioenschap Voetbal. Kroatië gaat winnen het WK voetbal. Het kroatisch voetbalelftal is de beste ter wereld. Winnen de wereldbeker.

7
7 van 10 - 2 stemmen
No. 1726 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1299 keer

FC Kopenhagen schermbeveiliging, de belangrijkste voetbalteam van de hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen. Het is een team dat speelt in de Deense superleague, als een van de meest prominente teams. De Club van de Voetbal Kobenhavn werd opgericht in het jaar 1992, en heeft als hoofdkwartier van de Parken Stadion, in de stad Kopenhagen (Denemarken). Deel deze schermbeveiliging in de sociale netwerken met al je FC Kopenhagen volgelingen weet je.