FC Internazionale Milano

Voetbal Schermbeveiliging : FC Internazionale Milano

FC Internazionale Milano schermbeveiliging

Geanimeerde FC Internazionale Milano schermbeveiliging

FC Internazionale Milano Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

De Football Club Internazionale Milano (bekend als FC Internazionale Milano of gewoon Inter) is een voetbalclub uit de stad Milaan, Italië. Het is de tweede meest gevolgde team in Italië. Het werd opgericht in 1908 door voetballers uit een ander team in dezelfde stad. Het speelveld is het Giuseppe Meazza Stadion, die het deelt met de andere grote club Milan AC Milan.

De FC Internazionale Milano spelers dragen blauw en zwart. Uniforme kop in blauwe en zwarte strepen, zwarte broek en zwarte kousen. Alternatieve uniform: rood shirt met blauwe en zwarte mouwen, rode korte broek en sokken. De slang is het dier dat Milan vertegenwoordigt.. Download de schermbeveiliging van FC Internazionale Milano te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Voetbal, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Voetbal, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 52 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-09-05 12:09:31, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Voetbal. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging FC Internazionale Milano van Voetbal om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 14 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 52 keer
TERUG
9
9 van 10 - 6 stemmen
No. 1611 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2075 keer

De Valencia Club de Fútbol is een Spaanse voetbalclub uit de stad Valencia. De Valencia CF werd opgericht op 18 maart 1919 en speelde in de Eerste Klasse van Spanje. Zijn vakgebied is het Mestalla stadion. De club heeft 45.000 leden en meer dan 800 clubs van de aanhang van het team.

5
5 van 10 - 1 stemmen
No. 1724 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1813 keer

De Standard Luik, is een Belgische voetbalteam, Luik. Het werd opgericht in 1900 en is een team dat in Eerste Divisie speelt in België. Luik team is een van de meest populaire teams in de Belgische competitie. Het stadion is de Maurice Dufrasne, gevestigd in Luik.