Fuleco Brazilië 2014

Voetbal Schermbeveiliging : Fuleco Brazilië 2014

Fuleco Brazilië 2014 schermbeveiliging

Geanimeerde Fuleco Brazilië 2014 schermbeveiliging

Fuleco Brazilië 2014 Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Weet je Fuleco, de vriendelijke mascotte van het WK Brazilië 2014? Deze grappige teken wordt met een voetbal naast Brazilië 2014 logo, dat is de stad waar zal worden gevierd het WK 2014. Zoals je kunt zien, het is een kleurrijke animatie die uw computerscherm zal beschermen. Het dier dat is gebaseerd Fuleco is Tolypeutes tricinctus, beter bekend als drie gestreepte gordeldier. De naam combineert de Portugese woorden ”futbol” (voetbal) en ”ecologia” (ecologie). Om zijn naam te beslissen werd een stemming door het uitsluiten van andere voorstellen als Amijubi of Zuzeco.

Het WK 2014 wordt gehouden in Brazilië, en Fuleco is de officiële mascotte van dit grote sportevenement. In 2004, de FIFA koos Zuid-Amerika naar een van zijn landen buiten het hoofdkwartier van de belangrijkste voetbalcompetitie. Hoewel op het eerste veel Afrikaanse landen waren geïnteresseerd, het feit is dat alleen Colombia en Brazilië presenteerden hun nominaties officieel, de laatste wordt gekozen. De mascotte voor dit evenement is ontworpen door het bedrijf 100% design, en is bedoeld om een jeugdige en moderne persoonlijkheid te geven, maar ook verantwoordelijk. Fuleco ondersteunt ecologie, omdat het behoort tot een endemische diersoorten in Brazilië, en bevordert ook gezond eten en sport. Het doel is om het publiek een reeks van positieve connotaties te brengen en gebruiken hun invloed om het bewustzijn over goede praktijken, zowel in het leven en in de sport te verhogen.. Download de schermbeveiliging van Fuleco Brazilië 2014 te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Voetbal, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Voetbal, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 76 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-05-13 09:05:46, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Voetbal. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Fuleco Brazilië 2014 van Voetbal om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 168 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 76 keer
TERUG
7
7 van 10 - 13 stemmen
No. 1522 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1500 keer

De Associazione Calcio Milan SpA, beter bekend als AC Milan is een voetbalclub uit de stad Milaan in de regio Lombardije, Italië. De AC Milan is opgericht in 1899 en speelt in de Italiaanse Serie A calcium. Het voetbalstadion waar ze spelen is het Giuseppe Meazza, ook wel bekend als San Siro, met een capaciteit van 100.000 toeschouwers.

9
9 van 10 - 12 stemmen
No. 1405 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2178 keer

De Chelsea Voetbalclub, ook wel bekend als Chelsea FC of Chelsea, is een voetbalclub uit Londen, Engeland. De Chelsea is opgericht in 1905 en speelt in de Premier League. Het voetbalstadion is Stamford Bridge Chelsea, met een capaciteit voor 41.837 toeschouwers.