Fuleco Brazilië 2014

Voetbal Schermbeveiliging : Fuleco Brazilië 2014

Fuleco Brazilië 2014 schermbeveiliging

Geanimeerde Fuleco Brazilië 2014 schermbeveiliging

Fuleco Brazilië 2014 Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Weet je Fuleco, de vriendelijke mascotte van het WK Brazilië 2014? Deze grappige teken wordt met een voetbal naast Brazilië 2014 logo, dat is de stad waar zal worden gevierd het WK 2014. Zoals je kunt zien, het is een kleurrijke animatie die uw computerscherm zal beschermen. Het dier dat is gebaseerd Fuleco is Tolypeutes tricinctus, beter bekend als drie gestreepte gordeldier. De naam combineert de Portugese woorden ”futbol” (voetbal) en ”ecologia” (ecologie). Om zijn naam te beslissen werd een stemming door het uitsluiten van andere voorstellen als Amijubi of Zuzeco.

Het WK 2014 wordt gehouden in Brazilië, en Fuleco is de officiële mascotte van dit grote sportevenement. In 2004, de FIFA koos Zuid-Amerika naar een van zijn landen buiten het hoofdkwartier van de belangrijkste voetbalcompetitie. Hoewel op het eerste veel Afrikaanse landen waren geïnteresseerd, het feit is dat alleen Colombia en Brazilië presenteerden hun nominaties officieel, de laatste wordt gekozen. De mascotte voor dit evenement is ontworpen door het bedrijf 100% design, en is bedoeld om een jeugdige en moderne persoonlijkheid te geven, maar ook verantwoordelijk. Fuleco ondersteunt ecologie, omdat het behoort tot een endemische diersoorten in Brazilië, en bevordert ook gezond eten en sport. Het doel is om het publiek een reeks van positieve connotaties te brengen en gebruiken hun invloed om het bewustzijn over goede praktijken, zowel in het leven en in de sport te verhogen.. Download de schermbeveiliging van Fuleco Brazilië 2014 te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Voetbal, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Voetbal, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 83 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-05-13 09:05:46, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Voetbal. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Fuleco Brazilië 2014 van Voetbal om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 168 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 83 keer
TERUG
4
4 van 10 - 25 stemmen
No. 1020 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2556 keer

Screensavers van het kroatisch voetbalelftal voor het WK. Ondersteuning jouw team met een screensaver van het kroatisch nationaal voetbalelftal op jouw computer. Winnen het Wereldkampioenschap Voetbal. Kroatië gaat winnen het WK voetbal. Het kroatisch voetbalelftal is de beste ter wereld. Winnen de wereldbeker.

6
6 van 10 - 30 stemmen
No. 1023 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2588 keer

De Japan voetbalteam is een team dat deelneemt aan het WK vertegenwoordigt zijn land. Ze zijn ook bekend als samurai blauw of nippon Daihyō. In deze animatie zien we een emoticon van de Japanse speler zwaaien naast een voetbal en de vlag van zijn land. Hij is gekleed in de eerste set van Japan. Achtergrond is rood en witte kleuren die dit land te vertegenwoordigen. Als je een fan bent van dit team en wil om het te ondersteunen, plaatst deze screensaver op uw monitor van een Japanse voetballer.