Ghana nationale voetbalelftal

Voetbal Schermbeveiliging : Ghana nationale voetbalelftal

Ghana nationale voetbalelftal schermbeveiliging

Geanimeerde Ghana nationale voetbalelftal schermbeveiliging

Ghana nationale voetbalelftal Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

die de eerste set van Ghana. Ghanese speler groet zijn fans. Op zijn voeten zien we een zwart-witte bal en na zijn rug is de nationale vlag van het land Ghana. achtergrond is geel en wit en zit vol met silhouetten van voetballen. Als je van de FIFA en wil de Ghanese ploeg wint, kun je deze screensaver op uw monitor om hen aan te moedigen om te winnen.

Ghana nationale team vertegenwoordigt zijn land in de diverse voetbalcompetities zoals wereld cup (FIFA) en de Confederation of African Football (CAF). De eerste set is wit en het uittenue is rood. De vlag van het land is verdeeld in drie horizontale strepen (rood, geel en groen) en in het centrum is een zwarte vijfpuntige ster. Als je van voetbal en je bent een fan van Ghana, kunt u deze screensaver van een Ghanese voetballer downloaden.. Download de schermbeveiliging van Ghana nationale voetbalelftal te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Voetbal, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Voetbal, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 114 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-05-13 13:05:12, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Voetbal. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Ghana nationale voetbalelftal van Voetbal om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 161 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 114 keer
TERUG
7
7 van 10 - 560 stemmen
No. 566 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4736 keer

Screensavers van het argentijns voetbalelftal voor het WK. Ondersteuning jouw team met een screensaver van het argentijns nationaal voetbalelftal op jouw computer. Winnen het Wereldkampioenschap Voetbal. Argentinië gaat winnen het WK voetbal. Het argentijns voetbalelftal is de beste ter wereld. Winnen de wereldbeker.

8
8 van 10 - 3 stemmen
No. 1734 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1329 keer

De FC Dynamo Kiev is de voetbalclub van Kiev, de Oekraïense hoofdstad, opgericht in 1927. De club stadion is de Lobanovsky Dynamo en momenteel speelt in de Oekraïense premier liga. Het is de meest beroemde voetbalteam in het land. Het was de meest succesvolle van de voormalige Sovjet-Unie en het huidige Oekraïne.