Ghana nationale voetbalelftal

Voetbal Schermbeveiliging : Ghana nationale voetbalelftal

Ghana nationale voetbalelftal schermbeveiliging

Geanimeerde Ghana nationale voetbalelftal schermbeveiliging

Ghana nationale voetbalelftal Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

die de eerste set van Ghana. Ghanese speler groet zijn fans. Op zijn voeten zien we een zwart-witte bal en na zijn rug is de nationale vlag van het land Ghana. achtergrond is geel en wit en zit vol met silhouetten van voetballen. Als je van de FIFA en wil de Ghanese ploeg wint, kun je deze screensaver op uw monitor om hen aan te moedigen om te winnen.

Ghana nationale team vertegenwoordigt zijn land in de diverse voetbalcompetities zoals wereld cup (FIFA) en de Confederation of African Football (CAF). De eerste set is wit en het uittenue is rood. De vlag van het land is verdeeld in drie horizontale strepen (rood, geel en groen) en in het centrum is een zwarte vijfpuntige ster. Als je van voetbal en je bent een fan van Ghana, kunt u deze screensaver van een Ghanese voetballer downloaden.. Download de schermbeveiliging van Ghana nationale voetbalelftal te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Voetbal, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Voetbal, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 107 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-05-13 13:05:12, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Voetbal. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Ghana nationale voetbalelftal van Voetbal om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 161 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 107 keer
TERUG
7
7 van 10 - 2 stemmen
No. 1726 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1299 keer

FC Kopenhagen schermbeveiliging, de belangrijkste voetbalteam van de hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen. Het is een team dat speelt in de Deense superleague, als een van de meest prominente teams. De Club van de Voetbal Kobenhavn werd opgericht in het jaar 1992, en heeft als hoofdkwartier van de Parken Stadion, in de stad Kopenhagen (Denemarken). Deel deze schermbeveiliging in de sociale netwerken met al je FC Kopenhagen volgelingen weet je.

9
9 van 10 - 27 stemmen
No. 732 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3481 keer

Deze jonge Portugese voetballer verschijnt in deze screensaver dragen van het uniform van Real Madrid CF, waar hij bekend staat als CR7 door het aantal dorsale in dit team. Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro werd zeer populair spel als een vleugelspeler voor Real Madrid en is een van de grootste scorers in de geschiedenis van dit voetbalteam. Het heeft ook grote successen in de wedstrijden die hij heeft gespeeld met de nationale ploeg van Portugal. C. Ronaldo veroorzaakt furore omdat het de duurste overdracht in de geschiedenis van het voetbal, en heeft vele prijzen en onderscheidingen gewonnen tijdens zijn carrière.