Iran nationale voetbalteam

Voetbal Schermbeveiliging : Iran nationale voetbalteam

Iran nationale voetbalteam schermbeveiliging

Geanimeerde Iran nationale voetbalteam schermbeveiliging

Iran nationale voetbalteam Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Smiley van een speler van Iran voetbalteam zwaaien naar de fans. Als je van voetbal en zijn afkomstig uit Iran, moet u deze screensaver te downloaden naar uw computer. Op de foto zien we een Iraanse voetballer dragen van zijn eerste apparaten met de vlag vertegenwoordigen hun land. Achtergrond is groen en witte kleur. Iran eerste uitrusting is wit met een aantal rode en groene strepen, maar hun tweede uitrusting is rood met groene strepen. Steun deze nationale team door het downloaden van dit beeld.

Het Iraanse team vertegenwoordigt zijn land in voetbal competities. Ze zijn ook bekend als Team Melli en de vorsten van Perzië. De drie belangrijkste kleuren van de vlag zijn groen, wit en rood, met een rood symbool in het midden. Iran wordt vandaag de dag beschouwd als een van de beste teams in Azië. Heeft won de Aziatische beker drie keer (1968, 1972 en 1976). Als je een fan bent van de nationale voetbalploeg, zal deze screensaver van een Iraanse speler je scherm te versieren.. Download de schermbeveiliging van Iran nationale voetbalteam te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Voetbal, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Voetbal, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 106 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-05-13 13:05:09, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Voetbal. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Iran nationale voetbalteam van Voetbal om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 49 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 106 keer
TERUG
5
5 van 10 - 1 stemmen
No. 1724 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1753 keer

De Standard Luik, is een Belgische voetbalteam, Luik. Het werd opgericht in 1900 en is een team dat in Eerste Divisie speelt in België. Luik team is een van de meest populaire teams in de Belgische competitie. Het stadion is de Maurice Dufrasne, gevestigd in Luik.

5
5 van 10 - 27 stemmen
No. 810 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3757 keer

Screensavers van het voetbalelftal van Trinidad en Tobago voor het WK. Ondersteuning jouw team met een screensaver van het voetbalelftal van Trinidad en Tobago op jouw computer. Winnen het Wereldkampioenschap Voetbal. Trinidad en Tobago gaat winnen het WK voetbal. Het voetbalelftal van Trinidad en Tobago is de beste ter wereld. Winnen de wereldbeker.